Відповідь: я люблю... я не люблю.... ЛЮБЛЮ Свою сім"ю, каву, мармелад, літо, море, гори, Київ. Люблю вечором, коли доця вже заснула, подивитися з чоловіком хороший фільм. Люблю слухати музику, шопінг :shy: Люблю, коли в мене багато парфумів (людблю їх міняти залежно від настрою, події, сезону і т.д.) НЕ ЛЮБЛЮ Нахабних брехливих людей, коли приходять гості без попередження, коли хтось будить доцю телефонним дзвінком або грюкітом в двері коли хтось із рідних хворіє. ненавиджу рано вставати :8:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Ги-ги..я свою тьощу люблю підколювати. - А що більше любите:ковбасу,песиків,чи Галю(найменшу доньку)?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я звикла. до мене завжди приходять гості - прохані і непрохані. дуже часто. дзвонять і кажуть: "у тебе чай вдома є?". кажу:"є", - то ми зараз будемо. і чаю не стане я люблю приймати гостей. Додано через 1 хвилину "друзья есть. друзья будут. друзья всегда будут есть" - (с) - кока-кола
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я люблю играть в бильярд (американский пул), карты (покер и преферанс), гулять с друзьями, ходить в свой любимый пивной бар, отдыхать с палатками летом, на шашлык в лес ходить, работу люблю, свой дом люблю. Не люблю болеть
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ще: люблю сумки - коли їх багато, і можна міняти під різну вдяганку. люблю вишивати.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Вспомнила - еще шоппинг люблю, и путешествовать, блага денег на все это дело хватает. Еще не люблю когда сын в садике заболевает. Вот это вообще жесть тогда(((
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю бергамотовий (Earl Grey - Граф Грей) з молоком і обовязково з цукром. і щоби горнятко було десь 300-400 мл.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... так. це серйозно. ерл грей - хороший чай. я також люблю. тільки замість цукру - мед! люблю прикладати теплу руку до замерзлого вікна і дивитися на слід, який вона залишає...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я знаю якого з зятів не любить ваша тьоща дуже просто чаєм з молоком (ще й цукрованим) важко напитися. Чомусь після звичного горнятка згага не проходить.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... та я знаю. сама така...:o найсмачніший чай для мене - трав"яний із того, що в прикарптських лісах влітку зберу. ліпшого не куштувала. ще у Львові в рудій кішці куштувала смачнющий перський любовний напій - як він пахне!!!!!!!!!! мені як його несли, то всі відвідувачі на аромат обертались
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Знаєте, поки не мала своєї сім"ї, то такої проблеми nt; не існувало. Коли ж з"являється чоловік та дитина, все дуже міняється.... Наприклад якщо до мене надумають прийти в гості о 20-00 без попередження, це спричинить купу незручностей (саме в цей час я готую доню до сну). Або ж якщо без попередження приходять в гості з 13-00 до 15-00, то це гарантовано розбудять дитину (вона в нас сильно реагує на домофон, зразу просинається Тому краще подзвонити і попередити, тоді я домофон відключу - і доня виспиться ) Таких ситуацій може виникнути безліч, тому краще попередити
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Яке цікаве спостереження! Не люблю пафосних підписів у форумчан .
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я не люблю молочні каші, Діму Білана, брехунів та боягузів А люблю грейпфрути, гарні фільми... і т.д.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю манну кашу. навіть це словосполучення - :8: люблю двивтись як починається щось нове і хороше - нове народження (будь то стосунки, організація і т.д.) і бути учасником цього нового.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю підлабузників, пихатих, самозакоханних людей люблю працювати коли всі сплять