...боюсь дурнів,особливо як від них щось залежить... ...боюся,коли відчуваю чужу самотність а допомогти...не можу... ...боюся...та багато чого,бо людина... ...інколи вдається не боятися помилитися...бо людина
Як такого страху немає, просто в певній ситуації, яка може показатись страшною, починається приплив адреналіну! А взагалі, я не вірю в страх
вирішила дописати. Бось втратити те, що маю. зараз. коахну людину.боюсь, що то неминуче.боюсь, що то буде останнє кохання. боюсь що після цього ніколи-ніколи небуду щаслива. боюсь, що однієї ночі, я просто зійду з розуму від тих боюсь. бось ви подумаєте що я божевільна.........
У меня одно есть наблюдение "по жизни", - те люди, которые за всё и за всех боятся, часто бывают эгоистичны. Очень достают своих близких этим беспокойством. Им подчас главное - почувствовать комфорт внутри себя.
Та ,хіба не всі ми цього хочемо.......... Я боюсь,але не дістаю(ну хіба форумчан) а близьких ні!!!!Як кажуть "все в собі,все в собі".
Звичайно. Бажання хоч на трішки відчути себе спокійним,знаючи,що близька тобі людина в безпеці - признак крайнього егоїзму.
Боюся тих проблем на вирішення яких не можу повпливати. Багато такого є (смерть, невиліковна хвороба, війна, природя катастрофа, самотність, закон (наш український закон безпрєдєлу), ... багато такого). А ше висоти. Не боюся..... та хто зна. Жити не боюся.
Може боїмося бояться розслабитися? Напруження, напруження, напруження... Може треба дозволити емоціям плавно витікати, а не як зруйнована плотина?
Нема такого. Та і нічого з тим не зробиш. Або ти лишаєш проблеми в собі, або перекладаєш на когось. Те саме з переживаннями. Можна або змиритися і терпіти, або забити і стати пофігістом в якійсь мірі. Страх за близьких є цілком природнім. Він часом менш виправданий, аніж страх за себе. Бо коли небезпека загрожує вам то то ви можете шось з тим вдіяти, а коли комусь з близхьких то від вас зазвичай нічого не залежить. Але всьому має бути міра. От я памятаю як переживали за мене. Я був сильно хворобливий і за мене сильно переживали. Памятаю як я хворів то то все була трагедія. Воно і для мене в якийсь момент стало трагедією. Я бачив як до мого грипу чи запалення ставляться інші і теж тим страшно переймався. Я (будучи дитиною) старався не бігати шоб не спотіти і не захворіти і не простудитися і так далі і так далі ..... Але постійно боятися ж не можна. В якийсь момент я забив на то шо хворів. Мої переживали, а я казав "захаворів - значить виздоровію. То лише грип/простуда/запалення/алергія/насмарк". Мені помогло. Я більше не нергвуюся з приводу цих зворіб і не роблю з того ні проблеми ні не оберігаю себе через міру. Рідні далі переживають, але вже того так не показують. Натомість, як показала практика, проблема була якраз в тому шо інші, а потім і я сам тримав себе в тепличних умовах. Якшо бігати, займатися спортом, привикнути до холодної води, вітру, дощу то імунітет починає робити дива. Головне загартовуватися з розумом і не вилізити на мороз з гарячої ванни якшо ви навіть від прохолодного душу можете захорувати. Плавно все. та то не лише здоровя стосується. Та ж фраза "не ходи вже гуляти бо то вже 10-та година і вже темно і бандити на вулиці по зубах можуть дати". Пару раз мав скандали по тім поводу (особливо коли таки по зубах діставав ). Я їх розумів. Їм за мене страшно. А вони мене не розуміли шо якшо я постійно буду боятися то так і просиджу все життя просиджу дома і так і залишуся закомплексованою дитиною. Нє ясне діло шо кожен на гопстоп може нарватися і сильно пострадати. Але то життя. Від того не вбережешся. Може ліпше шоб дитина навчилася віддубасити ломом якогось ровесника, який в неї гроші вимагає, шоб потім в зрілому віці колінки не трусилися перед кожним бидлом. Бійтеся про те шо шось станеться з вашими дітьми прямо вже і зараз. Мусите боятися і нічо з тим не вдієш. Але задумайтеся і над тим шо колись ви мусите залишити їх самих. І шо з ними станеться якшо вони не будуть вміти дати собі раду? А життя легшим то не стає. Подумайте і про це.
Не згоден. ---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- То правда, якщо ... бачити тільки чорне і біле ---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ---------- Про це і думав (вірніше писав)
Цікаво що на таке скажуть прихильники відміни смертної кари? Чи їм язик в роті повернеться захищати таких нелюдів і розміщувати за наші ж кошти в пожиттєві "санаторії".
особисто я за смертну кару! І особливо в таких випадках! Її треба ввести для таких педофілів і серійних вбивць! а ще краще, віддати тих виродків батькам тих діточок! хай би іх на шматки порвали на фіг! колись було здається в Запорізькій області, чи де, не пам'ятаю, що один виродок 4-х літню дівчинку зґвалтував, задушив, а потім ще й очі їй вирізав.. і дали йому 15 років! ну де справедливість?? та найби його четвертували, гада! тішить тільки те, що якщо вони потрапляють на зону, їх там швиденько зроблять дєвочками і будуть драти весь їхній срок!