Відповідь: я боюсь... я не боюсь... Я боюсь, що хтось спеціально шкодить, тому що не працюють деякі опції на форумі і не боюсь, тому що знаю, що на все Воля Божа і кожен отримає по ділах своїх...
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... Я страшенно боюся втрантити рідних меі людей.... Не боюся темноти...
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... Панадолко, викиньте цю муть з голови. Чим більше Ви про це думаєте, тим більше прискорюєте ці події. Краще думайте. що всі вони житимуть довго і щасливо, поки самі не захочуть померти...!
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... останнім часом боюсь засинати і прокидатись.... не боюсь усіляких дурниць бо чого їх боятись
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... Я страшенно боюсь мишей, щурів і всіляких змій, а .. ще крокодилів!!! Додано через 1 хвилину :D:D:D Аж самій стало смішно! Виглядає так, ніби я в Африці живу! :D
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... боюсь своїх генів...особливо тих про які нічого не знаю..... за них же треба...ну ніби розплачуватись чи що.....
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... і хто ж вас переконав? досвід? не вірю - не вірю що найгірший, найкардинальніший, найжорстокіший досвід - дав вам зрозуміти, що то таки "гени", "спадковість" чи то пак "погана карма" має вплив на ваш нинішній день. люди таке повіли? не вірю таким людям. інша справа коли ви маєте на увазі під "генами" - гріх, свій, батьківський - це зовсім інша справа. гріхом живуть, гріх доживають, але ніколи не переживають. і вихід є.
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... бо ви ще молодий! не боюсь бути і почувати себе молодою! боюсь старіти і самої старості взагалі страааааашенно боюсь!
Відповідь: я боюсь... я не боюсь... лулу, Вам завжди буде стільки, на скільки Ви себе відчуваєте.Так моя мама говорить про жіночий вік