Изменённые состояния сознания ***

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем nanoshaman, 6 лип 2009.

1. mavka

mavka Well-Known Member

а Ви, наприклад, не відчуваєте змін у свідомості ? звичайно, в нас вдома в наполітизованому середовищі й у світлі останніх подій це тяжко відчути, це, скоріше, окремі острівці в планетарному масштабі. :scratch_one-s_head:я тут виступ Гарвардського професора Річарда Тарнаса послухала (ю-туб Astrology Keynote Address Rick Tarnas), автора Cosmos and Psyche - аргументовано відстоює, що саме тепер проходить процес відмирання старого. (я думаю, це нові погляди в науці, досягнення в техніці, руйнування капіталізму, криза в церкві, величезні зміни в політичному житті планети, катастрофічний вплив людини на екологію) чи народиться нове - велике питання. те нове, про яке Ви, власне, й говорите, народжується в людини, яка пережила страх смерті.
    й Тарнас стверджує, що для нас іншого шляху не буде, як усвідомити, що ми на краю погибелі. (

камрад ! ) давайте разом вживати пігулки рибячого жиру !
    я вже он тиждень, як п"ю (їм ?!) (правда, забуваю робити це щодня, но я навчусь). чудодійний нутрієнт "на всі випадки життя" : забезпечує ріст зубів, нігтів, костей, серцевого м"язу .... думаю - ну всього ! ... формує зорові пігменти для нічного бачення, підвищує серотонін, лікує всякі рани - всякі! термічні опіки, рахіт, а... " для профилактики атеросклероза и его сосудистых осложнений, .. при ревматоидном полиартрите (шо це ?), способствует образованию в организме простагландинов (а це шо ?).. при депрессиях , ... судороги икроножных мышц ... тормозит процессы изменения мозга, приводящие к потере памяти и слабоумию, и вообще для укрепления иммунитета !)

отакто! славні коралики, - подовгасті великі капельки ніби коньяку, ніби бурштину
    (для мене персонально " ... потере памяти и слабоумию... " тут взагалі a keyword ) :)

п.с.

женский народный романс :good: слід було б розмножити й повідсилати в пляшках морем на материк

2. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

І це ж ще не старість...

3. mavka

mavka Well-Known Member

так, уявляєте, ще огого яка нестарість ! :) але ж якось треба мені побороти "рахіт думок" (Рыбий жир принимают: при недостатке витамина А , при недостатке витамина D (рахит) :)
    і що ж тут можна порадити ... слухаю Юнга - 85 років й такі живі очі : "людина не може витримати автоматизації, оттакого беззмістовного життя. ми нічого не знаємо про людину, а вона є страшенно небезпечна, ми не вивчаємо психіку, людина ж є причиною всього прийдешнього зла".

http://www.youtube.com/watch?v=wop91_Gvwos&feature=related

4. Соло

Соло Рыжая до белого каления

а я с детства люблю рыбий жир..странно правда?))

5. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Большинство тех, кто жили на этой почве сто лет назад - умерли. Про более ранних не говорю вообще. Они умерли практически все.
    Мало кто из них получил ответы на вопросы.
    Добрый вечер, уважаемые форумчане.

6. Соло

фигассе вечер)) доброй ночи Наношаман)

7. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Доброй ночи, милая барышня. Вот, зашёл на огонь поинтересоваться новыми веяниями в мире, выяснить, не поменялись ли добро и зло местами и почём ноне вобла.

8. Соло

зачем тебе вобла? ты пиво пьешь?)
    Добро на месте ,зло там же)) все не ново под луной..злые злятся а добрые ....продолжи,а то я в творческом упадке))))

9. Аятолла

Аятолла Касым

Поменялись уже несколько раз...ныне добро сзади а зло как-то странно постанывает...:))

10. Соло

Аятолла!! Спать!!!!!:))

11. mavka

mavka Well-Known Member

у нас третій день заметіль - невелика дивина, з одного боку.
    а для дітей добро - школи закриті, для мене - теж, знову на вихідні можна буде на лижах покататись. а для багатьох сьогоднішній сніг - смертельне зло. нещасних трафунків на дорогах повно, на гайвеї що-півкілометра в кюветах кинуті розбиті машини, тут і там блимає світло поліцейських і рятівників, розпорядок життя змінює одна неуважна секунда. ( нагадалося церковне " бууудьте уваааажні !..." :) )

12. Соло

вы так все красиво описали...я прямо замерла..пойду на подоконнике посижу,помечтаю,глядя в ночное небо)

13. mavka

mavka Well-Known Member

:) а сніжинки тут якісь незвичайні бувають - 7 мм в діаметрі . напевно тому, що все американське велике - машини, дороги, люди, відстані, озера.

мені ж коли не спиться, досить уявити малюсіньку бухточку біля Нового Світу, скалу над нею, камні, водорослі, крабів, смак соленої води. відразу свідомість перемикається в інший режим.

14. Соло

а я всегда представляю что сижу на мостках,на лесной речке и медленно болтаю ногами в прохладной прозрачной воде..а ноги покрываются пузырьками..:)

15. Аятолла

Аятолла Касым

..."волдырями, потом слазит кожа. А я все это не замечаю. Заводик какой-то рядом...дымок зеленого цвета...":))
    Мир Вам!

16. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

...завіса трішечки піднімається...

17. Князь

Князь Капитан Белый Снег

говорИте, говорИте)...

18. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Вот, говорят, Галкин умер, который дальнобойщик. 39 лет. Такэ бува.

19. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Мда... пробил по инету... он еще и обнаружен был только через несколько дней...

20. BlackCat

BlackCat Well-Known Member

а де твій аватар? :)