Изменённые состояния сознания ***

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем nanoshaman, 6 лип 2009.

1. Князь

Князь Капитан Белый Снег

А шо там за погоду? И хто таки знает, када наступит зима?))

2. mavka

mavka Well-Known Member

Ваша Світлість ще не навчилась хмарами совгати по небу, як гуцульські мольфари ? :)
    а в нас хтось начарував - штормове попередження пікає на весь екран телевізора . одне діло - купатись під час шторму, а друге - автівкою їздити коли дах вітром зносить .
    ой, згадалося. гуляла я в лісі-парку давєчє - одна й далеко. в якийсь момент за спиною зашумів ліс . я обернулася на шум дерев й зовсім поряд сильний вихор розкрутив листя досить високо. трохи лячно стало - ніби відчуваєш присутність чогось. тому я просто сказала : "Привіт, Сила." :rolleyes:
    а вночі ми з нею боролися. ми боролися з величезним торнадо. мені чомусь треба було увійти в середину, обійняти його, стиснути й втихомирити. й хоч торнадо мене підняло високо над землею
    якби мене не розштурхали зі словами "що сталося? тобі це сниться! заспокійся!" я б його вгамувала.

думаю, це моя змінена сном свідомість вернулась до пережитого вдень.
    зараз доведено, що під час сну організм паралізований , а новий день - це як нове народження.

тому, доброго ранку, з новонародженням усіх ! )

3. Князь

Князь Капитан Белый Снег

И Вам доброй жизни сегодня )

4. Аятолла

Аятолла Касым

Мир Вам! Так это были Вы, бесстрашная?:))

Вкладення:

5. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

А мона шото типа молока?

6. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Ща как картинку повешу... :))
    пы.сы. или ты к груди припасть норовишь? ;) :)) :)) Берегитесь, пани Эстер - он знаменитый совратитель мулаток :))

7. mavka

mavka Well-Known Member

ну, який шаман ходить без mojo-мішечка !?.. ;) у нас в Галичині казали завжди дулю тримати в кишені на всякий випадок при зустрічі з ними :))
    до речі, hoodoo використовувало ті чарунки в мішечках, інші маги й алхіміки використовували сігіли, але в одному й другому випадку що відбувається зі станом свідомості ?

хто б пояснив, - мені сьогодні тим диким вітром усі думки з голови повидувало. :pardon:

8. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Пани, Вы опять провокационные вопросы задаете? ;)

9. Князь

Князь Капитан Белый Снег

:)) ;)

10. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Прива, люди...

Вкладення:

• гы.PNG
      гы.PNG
      Розмір файлу:
      12,9 КБ
      Переглядів:
      14
  11. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Та нічого не відбувається.

12. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

...але якщо помацати дифенбахію, а потім потерти очі або ж коралові вуста, то буде цікавенько.

13. Князь

Князь Капитан Белый Снег

темочка, уважаемые заявлена: ИСС без привлечения ботанических и химических ингредиентов ;) не правда ли, Наношаман?

14. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Ботаники жгут, снег пошел, сердце болит за родину, мать ее невероятная, опять кто-то палочку-выручалочку спер, вы не находили? Вот такой бред посетил.

15. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Телефон сел еще в обед, так шо, если нужен буду - вы сюда, сюда - не ошибетесь.

16. BlackCat

BlackCat Well-Known Member

ты ему передачки носишь?)))

17. Князь

Князь Капитан Белый Снег

нафиг ему передачки, если он в обед сел? )))

18. BlackCat

так он же маленький, проголодался мабуть ;)

19. Князь

Князь Капитан Белый Снег

тетя, сидя в обеде, испытывать чувство голода - это слишком утонченное извращение, мне такого не понять)))
    А ты что, записалась в Лигу всемирной защиты маленьких телефонов?

20. BlackCat

:rolleyes: вот шо делает с людьми измененка... ниче не понимают))))
    нет, я состою в Лиге не съеденных обедов)))

а де твій аватар? :)