Изменённые состояния сознания ***

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем nanoshaman, 6 лип 2009.

1. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Обхохочешься.

2. mavka

mavka Well-Known Member

між іншим.
    доведено.

коли мімічні м"язи розтягувати в посмішці, навіть примусово, боже мій, хіба нечасто ми це робимо !? так от , й фіксуватись на тому , навіть от зараз, сидячи перед монітором, то !!!! всерівно виділятимуться гормони щастя й незамєдлітєльно прибуде приступ хорошого настрою. так хімічно влаштований організм. - з американського журнальчика. недамського.

3. bars

bars Well-Known Member

Варто тільки уявити цю картину маслом... І все...:))

4. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Очень образно!

5. mavka

mavka Well-Known Member

ну.. треба ж продовжувати собі якось життя.. інші його тільки вкорочують... я ще останнім часом навіть не сиджу буквально за компом в кріселку, а роблю всякі пліє, тандю і ронди з підйомами - в надії метаболізм пришвидшити й роботу мислі. не завжди воно ще синхронно виходить, но я стараюсь. )

6. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Аналогично. Ещё хорошо помогают пробежки с правильными людьми по городкам и весям с водкой-лайт за пазухой. Проверял - работает.

7. Forpost

Forpost Стоїк

як Гуїнплену?

8. mavka

mavka Well-Known Member

о!.... а як визначити, яка людина правильна ? тільки, чур , тягнути в гори не будемо за браком часу.

9. mavka

mavka Well-Known Member

там вже було насилля над тілом. (о, нагадали Ви мені темку одну, піду щось скажу нехай-но..)

10. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Дуже просто, шановно пані Естер! Якщо людина не воня - то вона правильна, а якщо воня - то ні.

11. mavka

mavka Well-Known Member

суб"єктивно.. ми всі тягнемо шлейфиком свою арому :)

12. Соло

Соло Рыжая до белого каления

:scratch_one-s_head:

13. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Таототакэ...

14. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Это что, черная дыра мимо слишком близко пролетела? Месяц жизни всосало как не в себя((( Или Тихон Петрович с коллайдером перемудрил? :scratch_one-s_head:

15. BlackCat

BlackCat Well-Known Member

:rolleyes: скорее второе))) потому как во всех своих постах ищет диверсантов))))

16. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Я тут немного заСнежился :o мне идет?

17. BlackCat

BlackCat Well-Known Member

очень! :)

18. Князь

Князь Капитан Белый Снег

спасибки, девушка :o рад Вам нравиться :nezloi_7:

19. Аятолла

Аятолла Касым

Это дым от конопли?:))

20. Князь

Князь Капитан Белый Снег

тыыыцццц-тссссс... шож ты кричишь, родной? отжежь, дала мамка голос в наследство...

а де твій аватар? :)