Из России в Украину

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Diesel, 13 сер 2010.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

А Вы родились в Барнауле или тоже...? Приехали?

2. Diesel

Diesel Member

Тоже вариант...Просто доче в школу,а как решается в пригороде эта проблема? Ну и ценник интересен на землю или дом.

3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну не знаю, якби не потреба кожного ранку добиратись на роботу, я би хоч вже змінила свою двокімнатну клітку на будиночок у передмісті... Такий невеликий, з газончиком, фонтанчиком і качелькою для малої... :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 2
  4. Diesel

Diesel Member

Это моё...

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

А по цене одинаково?

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Більшість возить дітей, бо приміські школи не дуже... Але мені було би шкода дитину так рано будити. У самому передмісті - Брюховичі, Сокільники, Рудно ціни на землю недешеві. А взагалі, ось вам "Ваш магазин", розділ "нерухомість", вивчайте. :)

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Уже есть такая тема. Там все за и против.:pardon:

7. Diesel

Diesel Member

Какой район нормальный для житья с вашей точки зрения?

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ой, не однаково, хіба що кілометрів 20-30 за межами Львова... :sad:
    Сам центр я би не радила: будинки гарні, але шум-гам-загазованість, прохідні двори; сихів-рясне-мазепи також не варто брати. Мені особисто подобається район Панча-Чорновола-Варшавська, до центру можна пішки дійти, супермаркет під боком, повно маршруток. На Варшавській і прилеглих районах продаються особнячки, на Панча декілька симпатичних новобудов з нормальним плануванням, маленьке озерце. Ну і бічні вулички Личаківської та Гвардійської. Потім може ще щось згадаю.

Останнє редагування: 13 сер 2010
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Берёте 500 тыс $ и идём выбирать.:yahoo: Что останется... купите мёбль... мало, мало.:empathy:

10. Diesel

Diesel Member

:)мебель всему форуму???

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

неть 500 тыс.....

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

:drinks:
    У меня тоже. ;) А меньше,;) это уже думать и думать.

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ось дивіться, з того ж "вашого магазину" "житлові будинки і ділянки під забудову",

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это на Ефремова то... шум... гам...?о_О
    Наверно уже оглох на старости лет.:dntknw:

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Блин... человек на покой едет (хочет), а Вы ему минингит на пять лет минимум...о_О

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ні, на початку Франка, Городоцької, Личаківської, Словацького і т.п.. :)

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Понятно, Вы имеете ввиду действительно уже абсолют. центр.:)

16. Diesel

Diesel Member

:scratch_one-s_head: Я вообще то рассчитывал потратить на жильё тысяч 100....думаете не реально?

---------- Додано в 06:09 ---------- Попередній допис був написаний в 06:08 ----------

Может тогда лучше квартиру ну и плюс дачу потом??? Для душевного отдыха....:)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)