Тоже вариант...Просто доче в школу,а как решается в пригороде эта проблема? Ну и ценник интересен на землю или дом.
Ну не знаю, якби не потреба кожного ранку добиратись на роботу, я би хоч вже змінила свою двокімнатну клітку на будиночок у передмісті... Такий невеликий, з газончиком, фонтанчиком і качелькою для малої... :girl_in_love:
Это моё... ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- А по цене одинаково?
Більшість возить дітей, бо приміські школи не дуже... Але мені було би шкода дитину так рано будити. У самому передмісті - Брюховичі, Сокільники, Рудно ціни на землю недешеві. А взагалі, ось вам "Ваш магазин", розділ "нерухомість", вивчайте.
Ой, не однаково, хіба що кілометрів 20-30 за межами Львова... Сам центр я би не радила: будинки гарні, але шум-гам-загазованість, прохідні двори; сихів-рясне-мазепи також не варто брати. Мені особисто подобається район Панча-Чорновола-Варшавська, до центру можна пішки дійти, супермаркет під боком, повно маршруток. На Варшавській і прилеглих районах продаються особнячки, на Панча декілька симпатичних новобудов з нормальним плануванням, маленьке озерце. Ну і бічні вулички Личаківської та Гвардійської. Потім може ще щось згадаю.
мебель всему форуму??? ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ---------- неть 500 тыс.....
Ось дивіться, з того ж "вашого магазину" "житлові будинки і ділянки під забудову", Шевченківський район: такий варіант , такий , або такий - це район, де живе моя мама і з яким я дуже добре знайома. Не найгірший район.
Это на Ефремова то... шум... гам...? Наверно уже оглох на старости лет. ---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- Блин... человек на покой едет (хочет), а Вы ему минингит на пять лет минимум...
Я вообще то рассчитывал потратить на жильё тысяч 100....думаете не реально? ---------- Додано в 06:09 ---------- Попередній допис був написаний в 06:08 ---------- Может тогда лучше квартиру ну и плюс дачу потом??? Для душевного отдыха....