Іванов, Пєтров, Сідоров......

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 19 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мінні, яка ви несучасна людина (непродвинутый). Зараз не кажуть "контора" чи "провокатор", зараз модно в деяких колах - "офіс" та "троль".

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Це ж треба як життя змінилось! :rolleyes:
    А не так давно у Тальному міський автобус ходив по місту двічі на день: вранці і ввечері. І все. І підвезти нікому. Всі якісь перелякані і не підвозять. Чекай кажуть на автобус - ввечері приїде. Або йди пішки. Ой як згадаю...та це ще не саме страшне. Інше просто страшний сон. І не тільки в Тальному. Для мене Донецьк завжди був центром світової цивілізації після повернення звідти.

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

А термин меняет суть?

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вам просто ка-а-аетса!
    Як можна провокувати дійсних провокаторів?
    Ну тих хто народу,і мені в тім числі мозги вправляє під своє розуміння Вітчизни,України,Нації,Свободи,Честі,Совісті,Релігії...Подумайте-си так файно головою,що Ви мелете...і що Вам ввижається в ясен день!:ireful:

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Відносно гумору - ні.

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

вона доводить те, що хвороби притаманні певним етнічним групам і національностям існують. А професійний лікар Степанич їх категорично заперечив. При тому що я навів не лише посилання на їх опис, але і конкретний випадок якому був свідком.

Саме це і означає. Тому цим хворобам і надано назви за її національними носіями. Наприклад циєю вірменською хворобою не може захворіти латиш що народився і мешкає у Вірменії. І навіть немає випадків захворювання грузинів, які живуть зовсім поряд.

Про його професію я дізнався від Вас щойно (в минулому Вашому пості), тому ніяких якостей я ще не обговорював (хоча і не завадило б, враховуючи те, що лікар заперечує доволі відомі принаймні у лікарських колах етнічні хвороби, та ще й про них є відомості в інтернеті . див. мої посилання). Я би до такого лікаря лікуватись не пішов, і нікому б не рекомендував. На скільки я знаю лікарів, справжніх лікарів - вони ніколи не кажуть ніколи і не заперечують того, чого в повній мірі не знають. А Степанич заперечує, хоча і не знає.

Вам програв? може і так, стосовно статевої тематики. але ж не Степаничу, який на своїй професійній ниві відверто опростоволосився, при чому в спорі не з медиком.

А вміння відстоювати свої переконання і знання признак ідіота чи що?о_О Принаймні Степанич на мої викладки мовчить як риба. І я в даному випадку виявляється ще програв?;) Ну-ну.:rolleyes:

Юрко. Ваша черга!:))

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тому що він хворий на свою національну хворобу - мовчати при битих картах. Якої ж він національності?

8. Юрко НОТОЦО

Ну то чого ж Ви тоді сунете,як потяг в кожну дзюpу(gal.) відносно галичан?
    Ваш паравоз вже "всєх увьоз"...в комуни,кибуци,в массони і т.д.
    Вірменам не вдалося...Тепер Ви наводьте шукайте контакти з галичанами...якщо вдастся!;)

9. Luna

Luna Guest

Да перестаньте....Болеют этим синдромом не только армяне, говорю же вам. И латыш прекрасно может болеть, если в далеких предках имел жителей определенной местности.
    Не ожидала такой дремучести...
    :) Не, просто проиграли. Распространяя лженаучные факты.
    в частности =- Ваша фраза о том, что другие национальности ничем не рискуют.

:)) Ну-ну)))

10. Luna

Luna Guest

Я? Извините, но ничего плохого о галичанах от меня никто не слышал. гадости о них пишете исключительно Вы.
    Контакти, шукайте...если вдасться..."Когда Вы говорите, такое впечатление, что Вы спите".

11. Юрко НОТОЦО

[OFFTOP]Ну то чого ж Ви тоді сунете,як потяг в кожну дзюpу(gal.) відносно галичан?
    Ваш паравоз вже "всєх увьоз"...в комуни,кибуци,в массони і т.д.
    Вірменам не вдалося...Тепер Ви наводьте шукайте контакти з галичанами...якщо вдастся!;) [/OFFTOP]
    Вірменам не вдалося...Тепер Ви наводьте шукайте контакти з галичанами...якщо вдастся!
    Раджу повчитися на помилках Тимошенко-Капельман!
    :hi:

12. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Способ беспроигрышный - орать погромче, врать понаглее. Пока морду не побьют...
    И я! И я! :))

13. Luna

Luna Guest

Юрко, глубины Вашей мысли о том, как Вы не дались армянкам, были постигнуты с первого раза))) Можно было вторично не писАть))

14. Luna

Luna Guest

Возглас, прямо скажем, мультяшный:))

15. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

На то и рассчет. :))

16. Luna

Luna Guest

:scratch_one-s_head:
    Так кричал симпатичный ослик в Винни - Пухе.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Скоріше - дитячий.

18. Luna

Luna Guest

Боже, там картинка))))))
    Носатые армянки без юбок и волос на голове ловят в оранжевые сети Юрка, а он "не дается"))))))

19. Tan To

Tan To сын империи

Ты его на мове спроси, чего не дался, если я спрошу, боюсь он на кацапскй мове не разумиет.:)) А мне интересно.:))

20. Юрко НОТОЦО

:))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)