Іванов, Пєтров, Сідоров......

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 19 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гранде...підказую!
    Тим двом,ні трьом вірменкам :))))...яким вдалося в Галичині вийти заміж за українця,то комедія,а не загроза Галичині...Bже з середньовіччя ве Львові Вірменська церква пустує...Пустка!Лише історичний пам'ятник архітектури!

І в Дрогобичі синагога ремонтується...
    Видать цегли бракує.Хтось краде!

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

а в Харькове много армян живет Не одно столетие причме

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Взагалі то я чекав реакції "лікаря" Степанича. Можливо я і поторопився з взяттям слова лікар в лапки (бо реакції ж поки немає). Але Ви як лицар в спідниці (нью Ксена;)) кинулись на захист слабкої статі в штанах.;) Так от. Я до недавна теж не підозрював існування таких етнічних хвовроб, коли б не один конкретний випадок, який мені розповів мій дуже близький :rose:лікар-практик з міжнародним досвідом, який трапився саме з ним. Один молодик , уродженець та мешканець м.Київ (до речі теж працівник медицини) проміж іншим поскаржився на погане самопочуття і повідомив, що протягом 6 років вклав в діагностику чимало коштів і в доволі поважних установах, але результату у вигляді діягнозу так і не отримав і продовжував страждати. І тут дуже прискіпливий мій знайомий лікар вгризся в цю проблему(наче бультерьєр) і теллефоном дізнався у хлопця, що він таки етнічний вірмен. Тоді всі крапки встали над І. Йому було рекомендовано звернутись до інституту і повідомити тамтешніх світил про саме такий діагноз. І..... о чудо !!! діагноз підтвердився на всі 100%!!!!!!! Мій знайомий лікар вже не знає куди ховатись від вдячного хлопця, що вже пішов на поправку.
    Тому я все ж таки довіряю своєму знайомому лікарю більше ніж віртуальному Степаничу, який категорично існування цих хвороб заперечив. Ну і Ваші заперечення в цьому випадку, як кажуть , не пляшуть, хоча і виступили Ви з благородною ціллю.:rose:

4. Юрко НОТОЦО

То-то в них в харківських ...такі ідійотські ідеї часом в голову стріляють,як-то забити когось-такого ж самого,з такими ж самими ідеями!Ну там...Кушнарева!
    http://www.segodnya.ua/news/822109.html

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вгадайте з трьох разів (чи до півночі) національність, в якої хронічна хвороба "после первой не закусывать".

6. Юрко НОТОЦО

Йой...Прокопе,та Ви мені з писка це питання вирвали...
    Так і хотів запитaтись:
    Якій нації присуща хвороба,яка називається хронічний алкоголізм?
    Може нарід і вгадає?:))
    Алкоголі́зм (пия́цтво) — найбільш поширений вид наркоманії, що характерний психо-фізичною залежністю від алкоголю, основою якої є наявність алкоголю в обмінних процесах людського організму, розвивається внаслідок хронічного зловживання спиртними (алкогольними) напоями. Психологічно має дві стадії: звичка та хвороба.
    В європайців,українців,то звичка...А в деяких націй то хвороба!

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це трошки не те, тому що українці теж страждають на алкоголізм, але "після першої все ж привичні закусувати".

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну неправда це. За європейцев не знаю, а в українців це така сама хвороба, як і в росіян ( ви же саме їх мали на увазі?) Що за звичка - выдавать желаемое за действительное? Ви давно були да хоч на тій же самій Черкащині? Та там по півсела хворих. :sad:

9. ГРАНД

Не правда. Я живу на Черкащині.

10. tanna

Ну і що? ;)

11. Юрко НОТОЦО

Не путайте хоббі з профессіональною діяльністю...ну як "прям на роботі з горла"!
    На Черкащині,в Руській Поляні був...давненько.Пив з кулєгою,закусував...може й не замітив,що всі навколо такі ж як і я. Може стандарти повисились і Ненька також вступила в останню стадію цієї такої файної хворобульки...Особливо після гранчака! :))

12. ГРАНД

Про пів села не правда. Так, є в кожному селі певна кількість місцевих алканавтів, до яких до речі відповідне ставлення і відверта експлуатація їх огидної звички на користь власних господарств і огородів в якости майже дармової робочої сили. В більших селах їх дещо більше, а в меньших менше. але є дуже багато сіл в яких таких взагалі немає.

13. tanna

От ви самі і відповіли - ну і яка ж це звичка? Хіба це не хвороба, коли людина стала не людиною, а просто дармовою робочою силою? Ще й плюс зневага від інших. Щось схоже на раба.
    Я образно про півсела. Тому що не бачу тут принципової різниці від сусідів.

14. ГРАНД

Ва-а-а-у. Були в Р.Поляні?:preved: Велике, не бідне село. Хатів які можна назвати палацами кожна п"ята з оздобленням якого і в ЄСі ще пошукати. Мабуть алкаші набудували собі, і спокіненько пропивають.:)) Те ж саме і в сусідніх з Р.Поляною Геранимівці, Дубіївці, Білазір"ї (трошки далі в бік Сміли). Білозірці взагалі нарід козацький- підприємлевий. Там, як що Ви при наявности хоча б 10 соток огороду невзмозі забезпечити себе достойним будинком і автівкою вважатимуть вас якимсь хворим, або просто ідіотом.:)) Це теж мабуть алкаші так живуть?

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Шановна Танна. Йдеться не про випивку, а про ЗАКУСКУ. Багато українців люблять не стільки випити, як гарно закусити.

16. Luna

Luna Guest

Я не совсем поняла, пане Гранд, что доказывает история , приведенная Вами. То, что у этнических армян могут подозревать эту болезнь из-за того, что чаще всего ею болеют именно они, никто не отрицает. Но это не означает, что носителями и заболевшими не могут быть представители других этнических групп.
    И уж совсем не идет Вам обсуждение профессиональных качеств Степаныча, фразы о слабом поле и т.п. На мой взгляд, это скорее выдает слабость Вашей собственной позиции в этом споре, вы явно его проиграли. А умение признавать свои ошибки и есть признак сильного пола, не так ли?

Юрко, ваша пИдказка про трех армянок, офигенно осчастливленных замужеством за галичанами, не украшает галичан. Впрочем, разумные люди по Вашим постам о галичанах судить не станут.

17. tanna

Ну так би і сказали! *drink*

18. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Почему мне кажется, что Вы - провокатор?

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та за випивкою та закускою ніколи добре пояснювати. Під час цього процесу як кажуть росіяни - "язык как помело", не дуже слухняний.

20. Юрко НОТОЦО

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)