Іванов, Пєтров, Сідоров......

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 19 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

2. Forpost

Forpost Стоїк

повім Вам єдну ґісторію[OFFTOP].як львівські євреї зорганізували перший фестиваль, в обласній філярмонії, еврейської культури, не було шарових співаків на ідіш і євриті.То підрядилась під то моя дочка -школярка(на той час вже лауреат всеукраїнських вокальних фестивалів).Організатори були дуже задоволені, бо явно вона краще звучала чистокровних еврейських дітей.Ну я під той шумок,а часи тоді були тєжкі,кажу: візьміт дитину в цілотижневу, на повному утриманні гімназію(фінансувалась вона напряму з Хайфи)а шиш з маслом.рожей не вьішлі[/OFFTOP]так шо із мене теж ніц не вийде, бо б"ють по писку, а не по пашпорту

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Українці не люблять циган, євреїв і росіян!
    Інтерфакс-Україна.
    Середа, 20 жовтня 2010
    Про це свідчать озвучені в середу результати моніторингу Інституту соціології НАН України, що щорічно проводиться з 1992 року, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/10/20/5497712/

На вкус и цвет,товарищей нет!(с):preved:

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну правильно! :)) А цигани, євреї та росіяни усі разом не люблять українців! Взаємна нелюбов. :scratch_one-s_head:І навіщо на цьому зациклюватись соціологам? Краще жити ми станемо внаслідок цієї констатації?

5. Юрко НОТОЦО

А Ви собі просто так подумайте; А хто нас Українців любив і любить на свої рідній землі,коли цю українську землю всі вищевказані і не вказані та називають своєю,а себе "в нужний момент" українцем з великої літери...і біжать навипередки до влади,до грошей,до заводів,фабрик...а по-дорозі ще й етнічного українця "в задницю копнуть" з прикриком "чьто,хахол,Галадамор забил? Так Ми напомнім!".
    Ехе-хе...:'(
    P.S.Пані Луна десь запропастилась...Напевно якусь стару теорію з вичитує з древніх єврейських теорій.
    Шукає знацця найпідходящу,"найсучаснішу" для дурнів з 21-століття.:pardon:

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

:pardon: Що пропонуєте? Втопитись у власній ненависті тепер?

7. Luna

Luna Guest

Пропоную зачекати))))

8. Luna

Luna Guest

о_О Пан Юрко изволил соскучиться?)))
    Неее, у пани Луны вечер был посвящен приятностям всяким, и
    честное слово, будь они, эти приятности, не украинской национальности - ни на грамм лучше они бы не стали (это невозможно), но и хуже тоже (это невероятно))))

9. Юрко НОТОЦО

Во-о-о...Пропоную слухати,що говорить в потрібний і відповідальний для України момент ВО "Свобода" на чолі з Олегом Тягнибоком!
    І вправду...Не топитися ж всім разом,хоч і мовлять,що І жид з-за компанії повісився!
    На рекламу ВО "Свободи",то Ви мене самі витягнули!:))

10. Luna

Luna Guest

11. Luna

Luna Guest

А я пропоную всеж зачекати))
    Может, кто-то таки от ненависти втопиться....

12. ГРАНД

Я пропоную "втопитись" у власному національному егоізмі, національній самоповазі і національній гідності. І коли міцно в цих явищах і проявах "втопитись, то і здорова зацікавленість і повага до інших з"явиться. Звичайно ж за умов взаємності.

13. Luna

Luna Guest

Отчего же..Он прав.

У вас, шановне панство, как не москали, так евреи виноваты.

14. Luna

Luna Guest

Шикарно сказано, дядечку...
    А в чем выражается повага до инших со стороны пана Юрка? В огромном количестве междометий?

Пане Юрко, я не стану цитировать Ваш очередной ПЕРЛ, но вот ЭТО "хто Вас в задницю копає,чи в шию гонить..." меня не удивило. Тема задницы в Ваших сочинениях раскрыта всесторонне:)

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та яка там наука в цьому інституті, який виріс з кафедри марксизму-лєнінізму. Вони до цих пір соціальні групи ділять на : селянство, робітничий клас та інтелігенція. А про "раба" чи "жлоба" вони знають як лайку.
    Тому й ці дані можна віднести до категорії типу - "да здравствует советский суд - найболее гуманный в мире".
    А справжню соціологію потрібно черпати з того, що ці "ненависники" до цих пір терплять такого екземпляра як Табачник, якого можна впевнено віднести до такої етнічної групи, як ІДІОТ.

16. Юрко НОТОЦО

Або втоплять...і скажуть,що Сам втопився,чи як Кравченко застрілився аж 2-а рази ...для гарантії і конспірації!
    Пудри Estee Lauder вже накупилисте,жеби пудрити нам українське личко? :))

17. ГРАНД

18. Luna

Luna Guest

Так жеж хочется пострадать показательно, дааа?))))

Ну, про личко Ваше ще довести треба. Бо може ви, шановний, примазуєтесь? На світлині до болю схожі Ви на скрипалів з Гамбрінусу, а їх національність, звичайно, ніхто не перевіряв.
    То ж мені особисто байдуже, на які літери у Вас прізвище закінчується, Торро вірно прописав про морду обличчя, а Вашу я б з групи ризику не виймала - ну дуууже схожі на НАШОГО.
    Шалом, проходьте, бріт - міла перевіряти не станемо, їжте мацу мовчки, пудра надто дорога, це МОЄ. А шо моє в нашій з Вами мешпусі, то, як пращури вчили, не наше:))

19. Luna

Luna Guest

20. ГРАНД

В лаптях мабуть зручніше, але чомусь саме цього елементу одягу стидаються більше всього.:))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)