Іванов, Пєтров, Сідоров......

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 19 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Известные вепсы

• Александр Свирский — русский православный святой, почитаемый в лике преподобного, игумен.
    • Иона Яшезерский — русский православный святой[12].
    • Строгальщикова, Зинаида Ивановна — общественный деятель. Кандидат исторических наук. Председатель правления КРОО «Общество вепсской культуры». Является представителем Постоянного Форума ООН по вопросам коренных народов.
    • Лисицына, Анна Михайловна — партизанка, связная Центрального Комитета Коммунистической партии Карело-Финской Советской Социалистической Республики. Герой Советского Союза. Награждена орденом Ленина, Красной Звезды.
    • Абрамов, Николай Викторович — известный вепсский поэт, журналист, переводчик и актёр.
    • Лонин, Рюрик Петрович — собиратель вепсского фольклора, основатель Шёлтозерского вепсского этнографического музея, писатель (писал на вепсском и русском языках), знаток и пропагандист вепсской культуры.
    • Петухов, Анатолий Васильевич — вепсский писатель. Пишет на русском и вепсском языках, являясь, фактически, первым вепсским профессиональным писателем.
    • Пулькин, Василий Андреевич — литератор, педагог.
    • Фото вепсів:
    http://www.google.com/images?hl=ru&q=вепсы&psj=1&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=sbK9TJyDDYqDO

2. ГРАНД

Удмуртов к власти не пускают

Россия больна страхом перед национализмом, считают в Ижевске

2005-12-02 / Нина Пузанова

Президента Удмуртии Александра Волкова отсутствие во власти представителей титульной нации нисколько не беспокоит.
    Удмуртские ученые считают, что титульная нация республики теряет политические позиции из-за давних надуманных обвинений ее в сепаратизме. Это беспокойство особенно обострилось после того, как на октябрьских выборах нового состава городской Думы Ижевска ни один удмурт не стал депутатом. Хотя, по данным статистического управления республики, удмурты составляют 16% населения Ижевска.
    «Среди кандидатов в депутаты было девять представителей коренной национальности, но никто из них не прошел. Так случилось, что все эти люди – малоавторитетные, не известные», – прокомментировал «НГ» случившееся спикер удмуртского Госсовета Игорь Семенов. На вопрос «Занимается ли Госсовет подготовкой национальных кадров для представительных органов?» был дан ответ: «Сегодня это не принято. Пробиваются сами, как могут».

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Как что?
    Інтересно прослідкувати Who is Who? Хто був i є Ху!
    Так,так,це правда...Як у тих росіян-гебреїв з Польщі,хто революцію в 17-м калатав:
    Троцький,Радек,Менжинський...

Рудольф (евр.)Гнатович(укр.)Менжинський(пол.) - по-національності русский. Інтернаціоналіст короче.
    Червоні кати народу.
    В’ячеслав Менжинський
    Керував заходами щодо "ліквідації куркульства, як класу, В’ячеслав Менжинський, який після смерті Дзержинського, з 1926 р., очолив ОГПУ.
    [​IMG]За рішенням Політбюро від 30.1.1930 року 60 тисяч глав куркульських господарств повинні були бути знищені, а їхні хазяї – розстріляні й репресовані, а ще 150 тисяч сімей вислані; в підсумку проведених Менжинським заходів в табори і трудові поселення було вислано більше 1,5 мільйонів селян, ще близько 2 мільйонів позбавлено майна і виселено в межах власної губернії.
    http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=641
    :scratch_one-s_head:

4. Forpost

Forpost Стоїк

-кий однозначне закінчення,в мне також.то шо я теж?

5. Luna

Luna Guest

:))

Я с вас умираю, господа))))

Пан Торро...Моя єврейська прабабка мала прізвище на - ка. Її чоловік, дядько Борис, стовідсотковий єврей, мав закінчення прізвища - кий.

А моє дівоче жодного сумніву в українському походженні не викликає....
    Ажнітрішечки)))

Вы чем занимаетесь тут вообще?

6. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Могу предположить - ГРАНД готовит почву для подттверждения тезиса о руссификации "малых" народов.

7. Luna

Luna Guest

Такой вариант уже был))

В общем-то как тема сойдет. Актуальна...

8. Юрко НОТОЦО

Колаборантом,короче!
    А как же!Якщо будете мати охоту і захочете-си стати галицьким гебреєм з фальшивим паспортом і без ізраельських документів,ну ...ну то напевно Так!
    А як прийдуть москалі,то будемо по-новому міняти...шило на мило!
    Цукерман-Захер-Мазох-Сахаров- і т.д.:))
    Шо також,як в Тимошенчихи...Капітельман?;)
    Дмитро Чобіт: Справжнє прізвище Юлії Тимошенко - Капітельман
    http://zakarpattya.net.ua/ukr-news-...nie-prizvyshche-Iulii-Tymoshenko---Kapitelman

9. ГРАНД

;):rolleyes:о_О

10. Luna

Luna Guest

Вас так живо интересует тема еврейства....Вода что ли закончилась?
    Да какая разница вообще?

11. ГРАНД

Я лише започаткував тему, а вже куди виведуть думки дописувачив побачим. Поки що саме туди куди я і думав. Вам в прозорливості не відмовиш.:good::))

12. Юрко НОТОЦО

Без гумору відповідаю! Все повинно інтересувати Нас,і Минуле і Майбутнє...І українці,поляки росіяни і евреї...Чому ж тоді табу!
    Табу на одних,на вибраних ,це недобре!Це колись рятувало когось від чогось.А нині...нині це і є та хитрість уникнення дискусій,спорів,знаходження рішень в ось такий час в цілій Європі,Україні,Росії,Польщі...
    Це що я придумав ці проблеми?
    Це що,лишень евреї можуть дати вірну відповідь на вирішення важливих питань?
    Чому ж тоді такий крутий розворот Помаранчевої революції трапився...?
    Невже це все робилося за гроші тих в кого їх надлишок Був...Сороса,МВФ...?
    Тому й виникають запитання в Юрка НОТОЦО,який лише здогадується,де були помилки,обман і т.п.
    А взагалі,то необговорення теми про евреїв,то..То Це вже нині на руку Всім в Світі,де відповідь простa: нехай вони (гебреї) наведуть нині порядок в себе вдома в Ізраілі,а Ми вже в Европі без них постараємось навести в себе вдома в Україні,Росії,Польщі...в цілій Європі.
    Але вже ніхто не хоче спокійної дискусії,бо треба буде багато в чім каятись!
    І ніякий я не антисеміт,як Вам мерещиться!
    Я просто не люблю дискусії з крутіями,хитрунами,видумщиками любої нації!
    Тому й отак...якщо вже щось шкрабаю(калатаю) на папері,то...з гумором!
    Hе мені ж піднімати питання дискусій про евреїв,і про їх позитивні та негативні сторони.
    Я вуйко з карпатських гір високих,і мене то Не...Не...
    Все все,мовчу...!
    А Ви,чи-то Кертіс зачніть ту розумну дискусію про Свій етнічний Нарід.
    Шо корона з вас впаде?
    І не бійтеся,як ми галичани,чи етнічні українці вас та Поправимо.
    Ніц в Тім злого не бачу!
    :hi:

13. Luna

Luna Guest

Корона? О чем Вы? О каком именно из народов, чью кровь я унаследовала, я должна начать дискуссию? О евреях? Так о них только ленивый не говорит...
    Очень сомневаюсь, что Вы уловили в моих постах страх:) Поправлять меня или Кертиса Вы не можете. Не потому, что галичанин, а мы с ним - нет. Галичане - мудрый народ, слава Богу, с его представителями я познакомилась несколько раньше, чем персонально с Вами на форуме.
    Мне кажется удивительным тот факт, что в 21 веке человек судит о людях, рассматривая как один из ОСНОВНЫХ факторов их национальность. ИМХО - это дикость. Примерно такая же, как кичиться (не путать с "гордиться") окончанием фамилии.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

О, на цьому б я цілу тему відкрив. Дуже нагальне питання.
    Слизький цей шлях триндєжу - з проблем удмуртів та інших малих народів знову випливли на євреїв. От народ, як магнітом до нього тягне інших. Це для малоосвічених справжня НЕВІСТКА, яка у всьому винна. В мене сьогодні борщ не вдався - я що дурний себе винити, Кертіс клятий з Одеси щось там нашептав.
    Удмурти ревниві по суті - поверніться до їх проблем.

15. bars

bars Well-Known Member

Я то вообще не про представителей этого народа говорю, а про "наших керманичів" в историческом разрезе... Вот есть "богоизбранный народ", все перед ним должны по самое..., а кто его, этот самый народ, избрал? Да его, этого народа, бог и избрал. Простая фишка - поддерживаем своего производителя. И ФФФФсё! Каждый человек БОГОИЗБРАННЫЙ! Бог вдохнул душу в КАЖДОГО человека! Называть этого бога можно по разному, но раз мы человеки, то каждом из нас есть искра...А дальше чисто правила дорожного движения - хитрый правит простофилей. И уже давно! Некоторые оказались умнее на пару тышщ лет, и они более боголюбимее... Ну-ну...

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Керманичів" потрібно вирощувати своїх та берегти. А ми? Ось і подумайте, чому цю нашу національну пустоту заповнювали зайди зі сторони.

17. Юрко НОТОЦО

???
    Дикость? Ta це тупість...тих хто хоче рахувати себе розумнiшим!
    Короче,зіскочили з питання ,як ЗАВЖДИ!
    Ну ні,так ні...хто Вас в задницю копає,чи в шию гонить...
    Самі ж і зачіпили! :))
    Вас скоріше галичанська ментальність інтересує...українська,російська,польська.
    Ментальність гоїв...ніж своя!
    От тут ви...О,да-а-а!
    Але як-си хочете! Я розумію ваш інстинкт самозбереження життя,добробуту і...грошей,зароблених "чесним трудовим шляхом" (як пан Табачник вкyпi з паном Януковичем i на пару...i на шару) !
    Тим паче Tим xтo в неволі,на чужій землі,і т.п.
    Гроші,золото вам в поміч!
    А Нам Господь Бог!
    На рахунок 21-го століття,то Вам таки кажется...бo то вже мала би бути відома світові та роль ваших соплемінників в різних фальсифікаціях і аферах (помаранчева революція,як і октябрська - ланки "однієї справи")!
    Але це видно пізніше!
    І про національності...то поговоріть собі про Це з палестинцями Ізраїлю,з іранцями,іракцями,турками,сірійцями...і зі всіма арабами Близького сходу.Вони вам популярніше,ніж я пояснять!
    Вловили? Ну то і впєрьод!
    :hi:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

керманичів, Ви, пане, самі собі вирощуйте, я прекрасно обійдуся і без них

19. Forpost

Forpost Стоїк

да именно так ! зов крови определяет наши мьісли, поступки, симпатии и антипатии.космополитизм только ширма,сдесь не пионерьі собрались типа Князь и иже с ним

20. Forpost

Forpost Стоїк

%-)грибки в борщі не перевіряли перед варінням?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)