Іванов, Пєтров, Сідоров......

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 19 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna Guest

Юрко, Вы прощались уже неоднократно, так что не впечатляет...
    И прекратите обзываться, в конце-концов. На замученного голодомором лично Вы никак не тянете, хорош уже истерить, а?

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

[OFFTOP]
    Нє-е-є...На востаток ще таки paз повім,бо гугл таки не переведе до курди-белі,з нашого-то галицького:
    Та щесьти-сі не нажерли,та не нажерли нашого вкраїнського тіла і не напилисте-сі нашої вкраїнської крові з часів Голодомору!
    P.S.
    Переживет ли Саша Черкасов 2011 год?
    http://www.inosmi.ru/politic/20101023/163787201.html
    ...И он знает, что уже не только на Кавказе и в России, но и по всей Европе работают «эскадроны смерти» (банды головорезов, финансируемые и управляемые президентом ...что за убийствами его коллег и подруг, Анны Политковской и Натальи Эстемировой, стоят не какие-то простые уголовники, а, скорее всего, оооочень высокопоставленные лица…
    Бедный Саша, Бедный Саша,
    Ты не вылезшь из каши!
    Тебя скушают, как Аню,
    Твои собственные няни!
    [/OFFTOP]

3. Luna

Luna Guest

Я плакаль))))

4. Tan To

Tan To сын империи

Мне кажется ему вериги бы подошли.:))

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якщо дітям дають відвідати лиш одну алею. Коли б згадати всі бойові дії в районі Одеси, то варто і алею скіфам зварганити, і туркам, які недалеко від Одеси "большого Петрушу" в полон взяли, і козацькі походи, в тому числі і такі з ганьбою, як похід Тимоша Хмельницького на Молдову.
    Та і в наявній алеї дітям потрібно розказувати про ганебність дій Красной Армії в перші місяці війни, про сполучення більшовиків та криміналу в Одесі та в її районі (один злочинець Котовський чого вартий).
    А так похід на одну лиш алею мені нагадує пропагандистські дії фарисеїв серед іудеїв чи такі ж їхніх учнів в ХХ столітті під назвою більшовиків.

6. Luna

Luna Guest

Минутку, Прокоп, а кто Вам сказал, что наши дети посещают исключительно Аллею Славы? У Вас неточные данные. Или Вы намеренно представляете образование молодежи в Одессе узкопленочным. Скифское поселение на Тилигульском лимане, турецкие крепости и бои на территории области - в частности. Безусловно, не только на уроках, дети любят экскурсии...И злодеяния режима они изучают, о чем Вы вообще?
    Я понимаю, что вы скорее язык себе откусите, нежели признаете неправоту, но нельзя же так откровенно, ничего не зная о нас, искажать реальность...

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для уточнення реальності назвіть мені місце розташування "алеї козацької слави", яка більше відношення мала б до Одеси ніж "більшовицька алея".

8. Luna

Luna Guest

Я не знаю такой аллеи. Но думаю, таковая обязательно должна быть. Я буду рада отвезти туда детей...Пока мы довольствуемся тем, что есть...Примеров можно привезти массу...Ну, скажем, и детям, и учителям было интересно узнать, что высокий козак с перебинтованной головой на знаменитой картине писан с художника Кузнецова, чье поместье в Одесской области мы посещали в начале октября. Простите, все ведь не расскажешь:)
    Аллея Славы-то тут при чем?

Прокоп, вы ошиблись, говоря о том, что мы своих детей водим исключительно туда. Признать свою ошибку Вам, как и Гранду, к сожалению, сложно.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце й є глобальна причина стагнації України. Жлоб тоне сам і в повній бездіяльності лишає майбутнього наступні покоління. А пора б вже почати відновлювати Чорноморське пароплавство, міняти свою невіглаську культуру, змінювати погляд на історію Одеси, почати хоча б в дітях викорінювати споживацькі настрої і навчати їх хоч щось позитивне давати супільству.
    Коли я побачу в ваших випускниках громадян України, а не її паразитів, тоді я визнаю вашу правоту.

10. Luna

Luna Guest

Ух ты, как строго Вы судите. Не стану говорить о себе, но мне обидно за моих коллег, которые пусть по крошке, но делают свою работу: тащат из сел экспонаты для школьного музея (сомневаюсь, что такой музей народознавства, как у нас, есть во многих школах Вашего региона), ездят в свои выходные с детьми по городам и весям, дабы ПОКАЗАТЬ и научить...Только за последний год по одной моей школе география поездок поражает: Почаев, Рогатин, Батурин, Киев, Львов, Бахчисарай и Симферополь, Белгород-Днестровский - это навскидку. Люди пользуясь своими контактами, добрым отношением организовывают бесплатные концерты, посещают музеи, выставки, устраивают конкурсы, участвуют во всеукраинских. Наши дети победители многих, между прочим. В том числе - и по украинскому языку, среди учеников школ страны, как понимаете - украиноязычных там большинство, а одесситы смеют обскакать и по этому предмету.
    Мои выпускники уже сегодня - моряки, учителя, строители, юристы, есть и классный парикмахер, и водитель автобуса. У них разные судьбы, да и не так много у меня выпускников взрослых. Так что прикусите язык и не называйте моих детей паразитами.
    Конечно, мы делаем ничтожно мало. Но ДЕЛАЕМ. А судьи кто?

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Щось забагато помиляючихся Ви одна тут навиявляли.;) Куди не кинь всі помиляються і як барани вперто не бажають визнавати своїх помилок, які в свою чергу для Вас є очевидними. Це вже стає схожим на ситуацію з анекдотичним графом Монте Крісто. Я би його розповів, але він містить матючча і розповідається москвинським язіком.:))

12. ГРАНД

А серед моїх учнів-вихованців двоє генерали, ще декілька депутати обласних рад, один мер, і ще багато всяких начальників і успішних топових керівників на державному рівні. Є і негідники серед моїх вихованців. Мало, але є. То я ж не прошу Вас прикусити свого язіка і не закликати мене до якихось покаянь та визнань своїх помилок. Я багато в житті наробив помилок. Можна сказати собаку на них з"їв, і чудово знаю їм ціну, щоб за першим закликом хоч і красивої і розумної молодиці легко їх визнавати. Особливо коли ті помилки згодом виявляються правдивими і корисними переконаннями.

13. Luna

Luna Guest

А если без лирических отступлений и по факту? Вы указали неточные данные, за несогласие с ними обозвали непрофессионалом Степаныча, спорите со мной...как это назвать, если не упрямством?
    Истина не зависит от Ваших теплых взаимоотношений. А у вас гуртом и диагнозы ставить уже можно, независимо от профессии.
    Реверанс Вашему доктору - консультанту, он Вас крупно подвел. А ещё крупнее - Вы сами, хоть бы не поленились в инете инфу посмотреть и не разочаровывали ещё больше.
    Сама упряма, но чтоб так настойчиво на белое говорить черное, абы не признать ошибку - уже все смеются с Вашей армянской болезни, честное слово.
    Я искренне рада за вас. И за Ваших выпускников, надеюсь, мои тоже дорастут до таких же достижений, им пока лет мало (сами понимаете, если учителю 35, генералов среди его выпускников быть просто не может) Только вот какая штука - я себе не позволяла ни на грамм усомниться в Ваших детях. Нигде и ни при каких условиях не писала о том, что плод Вашей работы - паразиты.
    Посему не поняла смысла всего, Вами выше написанного. Когда я призывала Вас каяться? Давайте ссылку.
    Это вы болячку , неправильно Вами описанную, называете правдивими і корисними переконаннями???:)) Пане Гранд...:))
    Спасибо за признание красоты и разума, но очевидно, мы с Вами говорим совершенно на разных языках.

14. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Задача школы воспитать не "моряков, строителей, юристов и одного водителя", а лояльных нации/государству/режиму (подставте что нравится) граждан.
    В советской школе это было поставлено хорошо. От октябрятских значков с маленьким курчавым мальчиком, позора, что не примут в пионеры, до комсомола, и так все десять лет. И учителя не пикнули бы что-то по этому поводу. Сами так в детстве зазомбированы были. А сейчас пораспустились, понимаешь, водят на могилу неизвестного оккупанта, поклоняться. :)

15. Luna

Luna Guest

"- Ты идешь к этой Горгоне?
    - Неее...я к жене!" (с)

Это для тебя оккупант, Блик. А для многих и многих людей безымянный подвиг ещё ценнее...
    Причем во всем мире.
    Учитывая тот факт, что подвиг советского солдата отрезал тебе славное будущее немецкой доярки, тебя на Аллею мы звать не будем)))

И не надо мне про задачу школы. Главное - вырастить людей, способных думать и чувствовать. Когда-то школа не справилась, а, Блик?;)

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Всегда не справлялась. И на счет думать, и на счет чувствовать. Пить, курить и материться - вот в этом успехи всегда имелись. :)

17. Luna

Luna Guest

"- Все, что в дочери есть хорошего - это от меня! А что вредная и неряха - так энто маааать постаралась")))

Мой дорогой, пить, курить и материться тебя конечно научила Марь Иванна. Заходит, бывало, на урок с Беломориной, в глаза маленькому Блику дыхнет и ..."Протирал ли ты значок с Ульяновым и пачиво галстук не наглажен, ..... (дальше стерто автоцензором):))"

18. ГРАНД

Дані я указав точні, навіть посилання привів на джерела. За незгоду з ними і небажання навести контраргументи я цілком справедливо назвав степанича непрфесіоналом. З Вами спорю....... та Ви власне теж не навели жоного контраргументу. Але Вам це допустимо бо Ви не лікар (не медик) за фахом і освітою. Моє упрямство рівнопропорційне Вашому рівно в тій мірі, що Ви не навівши контраргументів і не пославшись на відповідні джерела уперто вимагаєте від мене визнання своєї неправоти.

Ви москвини діягнози нам ліпете вже понад 3 століття, але самі при цьому не можете зрозуміти за що ВАС ненавидить весь світ. Собі діягнози ставте, так корисніше буде і ВАМ і світові.

Мій лікар консультант консультує пацієнтів не лише в Україні, а і далеко за її межами, і якийсь невідомий шмаркач недоучка і совкова вихователька і нігтя його не варті ні в професійній сфері ні в сфері допомоги людям самих різних національностей. Тому тут вже я Вам буду радити притулити пельку , бо можливо самим доведеться звертатись за допомогою до "мого лікаря консультанта" (не дай Боже,тьфу-тьфу,тьфу) До речі серед одеситів теж є його пацієнти.

Я дав посилання, а Ви ні. Тому ці закиди спрямовуйте перш за все собі і вашому степаничу.

Ви москвини може і смієтесь, а от вірмени 100% не сміються.

Ну і даремно не сумніваєтесь, бо і серед моїх вихованців трапляються мерзотники і навіть злочинці. Чи це моя огріха? Звісно ж так. і немає чого тут приховувати.

Я сказав що існують хвороби що притамання лише певним національностям та народам, а Ви і Ваш коновал степанич категорично це твердження заперечили. Цей "фахівець" по умовчанню заперечив навіть існування хвороб що базуються на генетичний осонові. Це крапка в остаточному визначенні його як проффесіонала.

Звісно ж на різних. Ви московка і совок і язік Ваш московсько-совковий, А я УКРАЇНЕЦЬ і мова моя українська. Хіба і так не видно?

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не, они ж не возьмут. Они гордые. Правда, пока сытые. А голодные за колбасу маму родную продадут. Исторический факт.:pardon:
    Ну вот! Массовая истерика! Луна, тут рекомендованная Вами валерьянка не поможет.:))

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не видно. :rolleyes: Тому що в мові українській немає такого слова "язік" та і слова "московка" як позначення певної національності також. Якщо ви українець, то навіщо свою мову принижувати різним перекручуванням? Чи може на тій підставі, що ви українець, маєте право робити з українською мовою що завгодно? А потім ми ще ображаємся, коли до української мови існує недостатня повага. І коли інші її так і сприймають - як щось перекручене та неповноцінне.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)