Відійти від мене - сатано ... де буде плач і скрегет зубів ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ---------- Стадо ліворуч поповнилось ще одним к.... ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ---------- Покайтесь і спасетесь. Після смерті каятися буде пізно, і жодне чистилище вас не очистить. Поки живеш тут - кайся, помреш - не нарікай!
проповіді почалися))) шановний, з питання з’їжджати не тре питання просте: чому Біблію Ви вважаєте правильною, а Тору ні?
ще одне підтвердження, що Ви неук))) перше -- з текстами Біблії не знайомі. Тора складається з "письмової" та "усної" наступного разу робіть не фейспалм, а головою об Біблію вдартеся -- може хоч тоді знання з неї до Вас потраплять
Тора, талмуд. День, ночь всьо перемешалось. Йди проспися. ---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ---------- Тора - 5 книг Мойсея - Пятикнижжя. Все. То шо ви говорите усне, усне жиди вже давно в талмуд позаписували. Єврею ви наш.
тішить, що Ви хоч якісь книжки читаєте я от підозрював, що Ви тільки Буквар та Читанку змогли подужати а ще є якась третя
Навіть на ти переходить, не кажучи про обзивання профаном. Що поробиш, є категорія людей, які "тримають Бога за ноги" і все знають, а раз все знають, значить їм все можна... .
Я сумніваюся вже що ти Пятикнижжя читав, не кажучи вже про талмуд. Начитався і інтернетах про "усне і письмове", а письмове навіть не знаєш що це таке ---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ---------- тримають, цілують і омивають сльозами. Так, є така категорія. ---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- Як би ви шановні пани читали ту свою Тору, то б знали що таке "праведний гнів", перебуваючи в якому Мойсей розбив таблички з Богом даним законом і наказав Навину порізати ідолопоклонників. У такому гніві перебуваю і я, спілкуючись з людьми, які говорять про те, чого в очі не бачили.
Старий Завіт старий тому, що він втратив свою силу. Як договір, який був розірваний самими юдеями, які не виконали умови договору: не прийняли Сина. Про цю умову дотримання Завіту йшлося у всіх книгах. Тому і був укладений Новий Завіт. А старий завіт для нас цінний як історія, як свідчення про появу Нового Завіту, а не як закон для обрізаних.
У Вас цікаве поняття гніву... . Якщо Ви так багато бачили і так багато читали та перебуваєте у великому гніві, як Мойсей, то які проблеми? Їдьте до юдеїв і скажіть, що до них замість Спасителя прийде антихрист. Може якраз вони задумаються над Вашими словами, а тим більше побачуть Ваш мойсеєподібний гнів. "Рвати сорочку на грудях" і принижувати людей на форумі розуму великого не треба.
Ну я не знаю що відповісти. Може запитати: вам часом не зле? ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- Нарешті достукався. Виріс в Україні, то не заводи в ній жидівських законів. Жидів на Україні ніколи не любили, то чому їх маю любити я. Найбільш обідно коли українці стають жидоподібними. ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ---------- Ну то не принижуйтеся. Прочитайте всю Біблію і тоді пишіть на цю тему.
Нема часу читати. Боюсь втратити можливість спілкування з Вами. Не хочете бути жидоподібним, то вступайте в рунвіру - чисто українська віра.
після написаних Вами бздур щодо "життя після смерті" -- для мене це було очевидне питання) як можна жити після смерті? як зомбі?))) сатана казав: не вмрете. Бог сказав: якщо скуштуєте плід -- вмрете. питання: що сталося з Адамом та Євою після того? невже живуть досі? ---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ---------- ой, вєй! да Ві, такі, антісєміт а це нічо, що Ісус Христос теж був "жид", і апостоли Його теж були "жиди"?