Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Василь, 8 кві 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Ви знаєте, я теж неофіт, але якось у мене не склалося так, як ви ото описали. ;)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке враження.... ну добре, покажіть, де я говорю, Ісус і Месія - різні значення.

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

багато залежить від особистих якостей людини. Але... Але є неофітство в "суміжних", так би мовити, "площинах", а є неофітство радикальне. Прикладів наводити не буду ;) Крім того, зазвичай жінки менш агресивні і свою думку не стараються нав'язати всім оточуючим. Вже не кажучи про доцільність агітації - мусульмани з якихось доволі далеких областей України агітують за мусульманство на львівському форумі... Наперед зрозуміло, що то марна трата часу й до того всього - безглуздий флуд.
    --
    Ламерство погане у всіх галузях - просто в богословстві воно нефахівцям не так кидається у вічі ;) Тра' колись би священника якого загітувати - най би посперечався з нашими друзями-некозаками ;)

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мій чоловік каже, що йому на форуми часу шкода. :)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

За свій час треба вміти боротися.

6. tradakad

tradakad Well-Known Member

по перше - я писав з маенької літери...
    по-друге - я не казав, що Ви говорите "Ісус і Месія - різні значення", я казав "що Ви таки згодні з тим , що Іісус мессія"

я так бачу , що Ви не зрозуміли, що я мав на увазі

"що Ви таки згодні з тим , що Іісус мессія, що Іісус машиах, що ІІсус помазанець"

мені що завжди тепер так повністю писати?

пряме питання - Ви визнаєте, що христос, машиах, помазанець - це одна й те слово різзними мовами - будь ласка так чи ні?

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

і він правий ;) форуми - вид розваги (за винятком спеціалізованих). І переривати скирту сіна у пошуках голки - дійсно шкода часу ;)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згідний з одним "але".

Якщо є літо, то листя - на деревах, а якщо листя на деревах, то це не означає, що зараз літо. Я ясно висловився?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо скирта сіна - це інтернет, то як тяжко шукати ту голку в бібліотеці!

10. tradakad

Дух а не масло?

Ви відповісте чи ні - чи був Ісус (мир йому) священиком чи царем?

отож і воно.. Ісайя казав, що то буде араб...

от Вам так той Ісайя подобається- а коли я питав про кого ж таки там йдеться? хто був арабом? там дуже довге моє повідомдення було - не думаю що Ви його не помітили..

а царя так і не було.. а машиах у євреїв тоді був один з двох - або священник або цар..

а ось уявіть на секунду (якщо це для Вас святотатство - то прошу вибачень), що написано так - "Ти – помазаник, син Бога Живого"

я нічього не вигадую.. христос те саме що й помазанець, а син Божі - згідно Біблії - і янголи і всі люди...

тепер питання - хто і коли поставив велики літери в початку слів від чьог сенс змінився? і чи були вони в грецько та арамейському варіантах ?

11. tradakad

цітую. вибачте без перклада, бо багатенько

оригінал http://www.islam.ru/lib/Isa/bible_muhammad/

12. tradakad

Відповідь: Про символи та букви

а ВИ запитайте чьому Євангелій чьотири а не дванадцять наприклад - я питав.. безрезультатно

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маючи природу Божу - Дух, а помазаник, як Чоловік.

Царем.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

де?:confused: Джерело.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він мав народитися у Вефлиємі. А обставини народження описані в Ісая 7:14 Так воно і сталося.

16. tradakad

спочтаку думав скопіювати частину Євангелія. потім подумав що ще скажуть , що на християнство наїжджаю. а я цього не роблю , бо поважаю християн.. тому я стер і написав свої слова, але було процітоване росйске Євангеліє, я й написав російскою, бо думаю можливо автору того поста так зручніше...

17. tradakad

сусідню гілку перегдяньте будь ласка... я там писав про це... а ви так і не відповіли

18. tradakad

:) ну підкаливати Ви гаразд :) а от по суті..

Ви ще мабуть забули додати:
    1) про історичних ворогів
    2) про зраду
    3) про віру батьків
    ну й так далі :)

звісно богослови християнськи знають більше за мене, та з радіст"ю спробую відповісти на їхні питання :wacko: а неа що не зможу - запитаю у більш знаючих...

та Ви ж таки не можете пояснити звідки взялось "Син Божий" біля Ісуса (мир йому) але залишилось "син" біля інших Біблійних персонажів..

так мені ніхто і не відповів.. ну от я не розумію цього :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ми, християни, не завдяки чийогось авторитету, а завдяки віри, яку вселив Святий Дух.

20. tradakad

о! справді. в попередному пості забув додати пункт 4) (здається) агітуєш ти тут нас, зраднику! :)

ну то не флудіть :) не оффтопьте :) дайте відповідь, якщо можете звісно...

ну тут гріх не додати 5-й пунткт стандартних питань/звинувачень - "ти живещь у уявленому світі, Іслам не такий, а твої брати мусульмане як дізнаються про який Іслам ти говоришь - теббе вб"ють" ;)

ню ню... успіхів! я навіть пораджу куди звернутися загітованому Вми священнику для діспути - бо вони вже проводилися, і проводился офіційно без Ваших підколочок дитячих :)) без образ? :)

http://www.islam.ru/pressclub/vslux/pastor/
    http://www.islam.ru/pressclub/vslux/pastor1/
    http://www.islam.ru/pressclub/vslux/disput3/

не буду цітивати - там довга бесіда і яб не сказав що християнськи священнники відповіли на всі питання...

а де твій аватар? :)