Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Василь, 8 кві 2007.

1. Василь

Василь Well-Known Member

Поєднувати не треба! Перше є особистою справою, а друге є темою обговорення. Ваша теза виявилась беззмістовною, бо Ви вживаєте поняття божої природи, якому відмовлюєтесь, точніше не можете, дати дефініцію. Моя теза ніякої божої природи не вимагає, і вона залишається єдиною вірною тезою!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::haha:

Тре просити модераторів, щоб дописи Василя помістилиу кімнату сміху.:haha:

яким шляхом???? утож.... :haha::haha:

я не можу від сміху...:haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. Василь

Василь Well-Known Member

Дійсно, смішними виглядають пошуки бога, природа якого є образом і подобою природи людини!

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви б, Василю, деінде, ніж у словоблудах, Бога шукали...

• Подобається Подобається x 3
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Шукати бога є просто смішно, я його зовсім не шукаю!

6. Levko

Levko Well-Known Member

От через те і не знаєте що не шукаєте Його!!!

Він відкривається тільки тим, хто шукає Його усім своїм серцем:

Єр.29:13
    І будете шукати Мене, і знайдете, коли
    шукатимете Мене всім своїм серцем.
    І Я дамся вам знайти Себе, говорить
    Господь...

• Подобається Подобається x 5
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левко, мені здається, в цьому випадку можна застосувати інші вірші Писання - не кидайте перлів...
    Думаю, для Василя треба пошукати дуже кваліфікованого психіатра (якщо він ще не під наглядом). Як справи підуть на покращення, тоді потрібно подумати про єднання (якщо вік відповідний), завести сімю і поставити життя на потрібні рейки. Якщо випадок не запущений.
    Я не хочу образити, а рекомендую як лікар.

• Подобається Подобається x 2
  8. Василь

Василь Well-Known Member

Ви такий же лікар, як я балєрина! Ні один лікар не дозволить собі шкодити людині, розпускаючи плітки, що вона є психічно хворою. Це - не просто аморальний вчинок, це - злочин!

9. nixto

nixto Well-Known Member

Васильку, це не Бог є подобою нас, то ми є на Його подобою.

• Подобається Подобається x 3
  10. Василь

Василь Well-Known Member

Ага! Бо про це написали колись люди в книзі...

11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Уявіть собі, що Ви запитуєтесь когось про якусь людину. Вам відповіли, що ця людина лікар. То виходить Вас це не цікавить, а цікавить, хто ця людина насправді?:haha: Що Ви маєте на увазі під словом "насправді?":), чи Ви просто хочете почути те, що хочете почути.
    З іншої сторони, читайте назву теми гілки: Ісус був пророком царства божого, а не Христом.
    По-перше, Василю, якщо Ви маєте на увазі Бога, як Творця Всесвіту, то слід писати з великої букви, а якщо це просто якийсь надуманий божок, то міняє справу. По-друге, прошу назвати ім"я того Бога, який створений на подобу людини і найголовніше - хто Його створив?:)

Останнє редагування: 10 лип 2010
  12. Василь

Василь Well-Known Member

Ім"я того бога Єгова, і його створили люди. Усе, що люди написали про природу бога, є образом і подобою природи людини.

13. консультант

Тут прошу конкретніше! Люди - поняття душе широке.. Які люди? Хто вони? При яких обставинах вони створили Бога Єгову? ? В якій країні і все інше, що з цим пов"язане? Чому Ісус не став Христом по-Вашому?

14. Василь

Василь Well-Known Member

Відомо, що Єгову створили євреї в період укріплення патріархального суспільства. Ісус не став месією, бо взагалі не міг їм стати: всякі очікування месії є марними, бо грунтуються на хибних уявленнях про світ.

15. консультант

Які уявлення про світ на Вашу думку є істинними?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Повний абсурд!!!

Візьмемо для прикладу закон всесвітнього тяжіння.

Хто його описав, вивів формули?
    -Люди!
    Але не люди той закон придумали, нє? Вони його просто дослідили і описали.
    Дослідили і описали ТЕ, що вже було.

Ще одна аналогія. Ви ніколи не знайдете полярис, якщо його ніхто не загубить.
    Ви ніколи не опишите, виведете закон всесвітнього тяжіння, якщо до вас його ніхто не придумав і не ввів у дію.

Все, що є у фізиці не є придумане. Все, що є у фізиці є наслідок дослідженого, а не придуманого-сотвореного людиною.

Зауважте, все, що написано у фізиці описали люди і разом з тим нічого свого не придумали, створили.

Так само і про Бога. Написали люди, внаслідок життєвого досвіду, побаченого, почутого.

17. консультант

Миху - це просто новий напрямок. Хтось починає від початку і йде до кінця, а комусь це не подобається і він йде від кінця до початку. Комусь подобається одівати штани зверху вниз, закінчуючи нагавицями, а комусь приємніше спочатку пхати ноги в нагавиці, а потім вивертати все наверх і навиворіть. Можливо так навіть цікавіше і мозги мають додаткову роботу..

18. Василь

Василь Well-Known Member

Істинними є такі уявлення про світ, які грунтуються на фізичних знаннях.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та? А хто казав, що матеріального світу не існує?

20. Василь

Василь Well-Known Member

Так! Матеріального світу не існує, а існує лише фізичний Всесвіт!

а де твій аватар? :)