Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Василь, 8 кві 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

ОК. Треба було швидше сказати, що те, що тут пишете - власне ніц не означає.

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Все буває вперший раз...

'Жизнь театр а люди в нем актеры'

А серйозно-несерйозно це лише грим актора.

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

але такою грою бажано не компрометувати іншихі не ображати нікого

• Подобається Подобається x 2
  4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

згідний з вами, буду старатись поводити себе чемно...

• Подобається Подобається x 1
  5. Leri

Leri Well-Known Member

світло це водночас хвилі і кванти (частинки) одне заперечує інше...
    світла не існує? о_О
    як ви можете стверджувати що і хвилі і кванти це одне є те ж саме світло?

вода це Н2O ... це лід, пар, рідина... якщо взяти з однієї посудини частину заморозити, частину випарити а частину залишити як є...
    чи це не та ж сама вода?

ми іноді не можемо зрозуміти природу тих елементарних речей які навколо нас є щодня... і ми хочемо щоб хтось нам розклав "по полочкам" те, Хто є БОГ?

• Подобається Подобається x 3
  6. Сергій аспірант

Те що ми знаэмо про Бога - результат його откровення а не людського пізнання.
    Тому спиратись сдід на Боже Слово а не на філософські теорії. Якщо БОг справді є трійцею це було б чітко сформульовано в Новому завіті а не було продуктом 3 столітнього розвитку доктрини.

7. Levko

Levko Well-Known Member

Так воно ніби і є чітко сформульвано.
    Для мене особисто це якось завжди було чітко і зрозуміло..., не розумію, чому це так важко приняти людям?:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  8. Сергій аспірант

Де наприклад?

9. Levko

Levko Well-Known Member

Яке би місце я не назвав, Ви все одно скажете, що або не те малося на увазі, або це потрібно розуміти по-іншому, або переклад не правильний..., зрештою про це уже сотні разів на цьому форумі говорилося...

• Подобається Подобається x 5
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це концепт СЄ.

11. Сергій аспірант

В багатьох випадках так і є. Правда на це і далі закривають очі.

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Це натяк на те, що у вартової башти очі відкриті? :)))

Чому ж цього не помітно навіть пересічним людям таким як я:nea:

13. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, на цьому етапі обговорення не потрібно ніяких формул, а достатньо лише осмислених взаємоузгоджених словесних виразів. Але, якщо Ви не знаєте, що таке "Божа Особовість і природа", так і скажіть!

14. majolika

majolika Well-Known Member

можна уточнити - ви 100% атеїст чи вірите, що є якась вища сила?

15. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Навіть якщо я вам прочитаю цілу лекцію з догматичного богослов'я, то що це дасть, якщо ви не визнаєте метафізики, зводячи її виключно до людської уяви? А у вас же стереотип: все, що є продуктом уяви - те не існує. Ну то якою мовою з вами можна говорити?
    Ви не думайте, що я втікаю від відповіді. Я з радістю поясню вам ці речі, якщо знатиму, що це не закінчиться фразою: "все це не існує, бо це - продукт людської уяви". У мене й так сьогодні верстка газети і якщо я зараз почну вам це розписувати, а ви мені дасьте відповідь одним реченням - я можу бути дуже сердитим ;)

16. majolika

majolika Well-Known Member

о, ми в курсі :haha:

17. Василь

Василь Well-Known Member

Немає значення, якою буде моя реакція - Ви просто скажіть, що це таке, а там видно буде! Бо поки Ви цього ще не сказали, усяка розмова є повністю безпредметною. Але, якщо Ви не знаєте, що це таке, так і скажіть! Я за це звинувачувати Вас не буду.

18. Aquinas

Якщо сьогодні моя Іспанія переможе, то обіцяю, що відразу ввечері після футболу відповім і вам, і пані majoliці http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=667940&postcount=493
    Якщо ж вона ненароком програє і я буду не в настрої, то краще про такі речі написати завтра зранку :)

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Розмова з Василем нікуди не приведе. Ми вже до цього привикли. Мих, користуючись його логікою довів йому, що він не існує.
    На мою думку, Василь - це школяр або група підлітків. По крайній мірі його писанина дає право так говорити. Є ще один варіант... Але про це я буду мовчати.

20. Aquinas

Спробувати можна. Принаймні, якщо не йому, то комусь іншому, можливо, колись ці речі знадобляться. Тим більше, християнам не потрібно забувати про вказівку апостола Петра: «Господа Христа святіть у ваших серцях, ЗАВЖДИ ГОТОВІ ДАТИ ВІДПОВІДЬ КОЖНОМУ, ХТО У ВАС ВИМАГАЄ СПРАВОЗДАННЯ ПРО ВАШУ НАДІЮ» (1Пт.3:15).

а де твій аватар? :)