Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Василь, Apr 8, 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нуууу характерна думка для СЄ. Мусульманство ближче до Вартової Башти, ніж християнство, тому нічого дивного у ваших умозаключєніях.

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

То було звичайне ля-ля від Зеніта. Віра тим і відрізняється від знань, що знання повністю обгрунтовані, і віра є на віру.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

18 сторіч людство жило в пітьмі і от з"явилися СЄ.... ні церкви, яку створив Ісус, нікого і от появився Рассел.... гарно звучить, нє?

• Подобається Подобається x 7
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Добре. :)

То поясніть, не ходіть околицями.

• Подобається Подобається x 1
  3. nixto

nixto Well-Known Member

Здоровий глузд, це добре, але є ще щось важливіше - ВІРА. Коли Петро молився над померлою і користувався б вашим глуздом, а не вірою, навряд чи відбулося воскресіння.Але навіщо вам це розуміти, вам віра не потрібна, бо і так все збагнули і зрозуміли. Ви мозок, вам людське розуміння ближче.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Добре, і Ви можете пояснити віру Петра, коли той пішов до Ісуса по воді і чому та віра так швидко послабла? Він мав вияв реальних речей, який тут же зник?

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Вони показують лише своє розуміння, підкреслюю СВОЄ, бо щоб розуміти Її у повні, потрібно мати Святого Духа - Духа істини, правди.

• Подобається Подобається x 5
  4. Un.Known

• Подобається Подобається x 4
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Добре, зрозумів! А що таке "Божа Особовість і природа"?

6. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Пост № 666666 :mocking:

(даруйте за офтоп)

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Іслам являється ближчим до виконання біблійної істини ніж хрестиянство.
    Принаймні перші відмовилися від поклоніння людям й від схилянні своєї голови перед дерев'яним бованом.
    Ассаламу алайкум...
    2. Вже третє століття йде просвітлення...то покайтеся...і ставайте в ряди сЄ.
    Якщо на то буде воля божа...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, я ж недавно писав, як член відомої сімї єговістів Джермейн Джексон
    перейшов в іслам. Я давно замітив схожість їхніх релігій.
    З різницею, що в мусульман Ісус - це пророк, а в єговістів ангел.
    Мусульмани мають засновника Мухамеда, єговісти Расела. Обидва любили молоденьких дівчаток.
    І цьому дивуватись нема чого. Прочитайте ап. Івана

Діти остання година! А що чули були, що антихрист іде, а тепер з'явилось багато антихристів, з цього ми пізнаємо, що остання година настала!
    Із нас вони вийшли, та до нас не належали. Коли б були належали до нас, то залишилися б з нами; але вийшли, щоб відкрилось, що не всі вони наші.
    А ви маєте помазання від Святого, і знаєте все.
    Я не писав вам, немов ви не знаєте правди, але що знаєте її, і що всяка лжа не від правди.
    Хто неправдомовець, як не той, хто відкидає, що Ісус є Христос? Це антихрист, що відрікається Отця й Сина!
    (1Ів 2:18-22)

• Подобається Подобається x 4
  9. ABDURAKHMAN

стр-А-А-А-А-шно?!
    нё ну я ж казав, що у вас немаё ні одного допису без расела...

10. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Вам це пояснити з фізичної точки зору, застосовуючи відповідні формули?Я обіцяю, що обов'язково зроблю це, якщо ви мені з фізичної точки зору поясните виникнення почуття справедливості на клітинному рівні. Наприклад, які біохімічні зміни відбуваються в клітинах дитини, батька якої вбили, а суд виправдав злочинців? Чому саме ці зміни, а не інші?І чому в однієї дитини при такій ситуації виникає почуття справедливості по відношенню до злочинців, а в іншої - почуття милосердя? Чекаю.

• Подобається Подобається x 2
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  12. Un.Known

о_О :)

Взагалі, Ви крім останньої фрази не мусите нічого писати. ))))

І для СЄ краще, бо хапнулись би за голову, дізнавшись, яким способом їх тут репрезентують.

• Подобається Подобається x 3
  13. ABDURAKHMAN

1. Правильно, я не мушу писати абсолютно нічого, все що я пишу з моєї доброї волі, я пишу...
    2. Я на себе таких повноважень не брав.

14. Un.Known

Пізно. Сталося. :)

15. majolika

majolika Well-Known Member

"оригінальна" думка - людина, в якої переламані ноги, побите і порізане тіло, може прийти до тями після клінічної смерті і як ні в чому не бувало прийти до учнів :wacko:

16. Василь

Василь Well-Known Member

Щоб знайти відповідь на ці запитання, треба спочатку зрозуміти, що таке життя з точки зору фізики. Це питання вже розглядається в окремій темі тут. Від Вас не вимагаю ніяких формул, а лише осмислених взаємоузгоджених словесних виразів.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане Педро, як ви думаєте, який фізичний зміст розуміння Василя у фізиці?:crazy:

18. ABDURAKHMAN

ще не пізно...
    Пізно буде тоді коли штири дошки й горстка землі...

19. Un.Known

Пізно казати, що повноважень не брали, якщо тут за СЄ розписуєтесь.

І то було ще нічого, але... гм, манера викладу у Вас інколи, м"яко кажучи, не репрезентативна.

Було б серед СЄ більше таких, як Ви... :mocking:

20. ABDURAKHMAN

1. Кажу ж ще не пізно, ще все можна змінити, ще живий...
    2. Вважаєте що моя мета вербувати людей?
    Ви помиляєтесь...
    Моя мета - змарнувати кілька зайвих годин свого життя говорячи ні про що.
    Просто вбити час...

а де твій аватар? :)