Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Василь, 8 кві 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нуууу характерна думка для СЄ. Мусульманство ближче до Вартової Башти, ніж християнство, тому нічого дивного у ваших умозаключєніях.

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

То було звичайне ля-ля від Зеніта. Віра тим і відрізняється від знань, що знання повністю обгрунтовані, і віра є на віру.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

18 сторіч людство жило в пітьмі і от з"явилися СЄ.... ні церкви, яку створив Ісус, нікого і от появився Рассел.... гарно звучить, нє?

• Подобається Подобається x 7
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Добре. :)

То поясніть, не ходіть околицями.

• Подобається Подобається x 1
  3. nixto

nixto Well-Known Member

Здоровий глузд, це добре, але є ще щось важливіше - ВІРА. Коли Петро молився над померлою і користувався б вашим глуздом, а не вірою, навряд чи відбулося воскресіння.Але навіщо вам це розуміти, вам віра не потрібна, бо і так все збагнули і зрозуміли. Ви мозок, вам людське розуміння ближче.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Добре, і Ви можете пояснити віру Петра, коли той пішов до Ісуса по воді і чому та віра так швидко послабла? Він мав вияв реальних речей, який тут же зник?

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Вони показують лише своє розуміння, підкреслюю СВОЄ, бо щоб розуміти Її у повні, потрібно мати Святого Духа - Духа істини, правди.

• Подобається Подобається x 5
  4. Un.Known

• Подобається Подобається x 4
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Добре, зрозумів! А що таке "Божа Особовість і природа"?

6. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Пост № 666666 :mocking:

(даруйте за офтоп)

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Іслам являється ближчим до виконання біблійної істини ніж хрестиянство.
    Принаймні перші відмовилися від поклоніння людям й від схилянні своєї голови перед дерев'яним бованом.
    Ассаламу алайкум...
    2. Вже третє століття йде просвітлення...то покайтеся...і ставайте в ряди сЄ.
    Якщо на то буде воля божа...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, я ж недавно писав, як член відомої сімї єговістів Джермейн Джексон
    перейшов в іслам. Я давно замітив схожість їхніх релігій.
    З різницею, що в мусульман Ісус - це пророк, а в єговістів ангел.
    Мусульмани мають засновника Мухамеда, єговісти Расела. Обидва любили молоденьких дівчаток.
    І цьому дивуватись нема чого. Прочитайте ап. Івана

Діти остання година! А що чули були, що антихрист іде, а тепер з'явилось багато антихристів, з цього ми пізнаємо, що остання година настала!
    Із нас вони вийшли, та до нас не належали. Коли б були належали до нас, то залишилися б з нами; але вийшли, щоб відкрилось, що не всі вони наші.
    А ви маєте помазання від Святого, і знаєте все.
    Я не писав вам, немов ви не знаєте правди, але що знаєте її, і що всяка лжа не від правди.
    Хто неправдомовець, як не той, хто відкидає, що Ісус є Христос? Це антихрист, що відрікається Отця й Сина!
    (1Ів 2:18-22)

• Подобається Подобається x 4
  9. ABDURAKHMAN

стр-А-А-А-А-шно?!
    нё ну я ж казав, що у вас немаё ні одного допису без расела...

10. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Вам це пояснити з фізичної точки зору, застосовуючи відповідні формули?Я обіцяю, що обов'язково зроблю це, якщо ви мені з фізичної точки зору поясните виникнення почуття справедливості на клітинному рівні. Наприклад, які біохімічні зміни відбуваються в клітинах дитини, батька якої вбили, а суд виправдав злочинців? Чому саме ці зміни, а не інші?І чому в однієї дитини при такій ситуації виникає почуття справедливості по відношенню до злочинців, а в іншої - почуття милосердя? Чекаю.

• Подобається Подобається x 2
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  12. Un.Known

о_О :)

Взагалі, Ви крім останньої фрази не мусите нічого писати. ))))

І для СЄ краще, бо хапнулись би за голову, дізнавшись, яким способом їх тут репрезентують.

• Подобається Подобається x 3
  13. ABDURAKHMAN

1. Правильно, я не мушу писати абсолютно нічого, все що я пишу з моєї доброї волі, я пишу...
    2. Я на себе таких повноважень не брав.

14. Un.Known

Пізно. Сталося. :)

15. majolika

majolika Well-Known Member

"оригінальна" думка - людина, в якої переламані ноги, побите і порізане тіло, може прийти до тями після клінічної смерті і як ні в чому не бувало прийти до учнів :wacko:

16. Василь

Василь Well-Known Member

Щоб знайти відповідь на ці запитання, треба спочатку зрозуміти, що таке життя з точки зору фізики. Це питання вже розглядається в окремій темі тут. Від Вас не вимагаю ніяких формул, а лише осмислених взаємоузгоджених словесних виразів.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане Педро, як ви думаєте, який фізичний зміст розуміння Василя у фізиці?:crazy:

18. ABDURAKHMAN

ще не пізно...
    Пізно буде тоді коли штири дошки й горстка землі...

19. Un.Known

Пізно казати, що повноважень не брали, якщо тут за СЄ розписуєтесь.

І то було ще нічого, але... гм, манера викладу у Вас інколи, м"яко кажучи, не репрезентативна.

Було б серед СЄ більше таких, як Ви... :mocking:

20. ABDURAKHMAN

1. Кажу ж ще не пізно, ще все можна змінити, ще живий...
    2. Вважаєте що моя мета вербувати людей?
    Ви помиляєтесь...
    Моя мета - змарнувати кілька зайвих годин свого життя говорячи ні про що.
    Просто вбити час...

а де твій аватар? :)