Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Василь, 8 кві 2007.

1. Василь

Василь Well-Known Member

Нажаль, я не зрозумів Вашої думки. Я не заперечую факту смерти Ісуса.

2. Zoli

Zoli Well-Known Member

Чого саме Ви не зрозуміли? Так, Ви не заперечуєте факту, Ви навіть говорите про клінічну смерть, яку нібито переніс Ісус, а потім, що Він зробив? Ожив, сказали б Ви.
    Я говорю про те, що факт визнання клінічної смерті, чи коми, називайте як Вам завгодно, вже передбачає у собі певні речі. Тобто те, що Ісус помер, а потім повернувся до життя. Для чого тоді говорити, що таке явище можна пояснити як клінічна смерть, чи тим, що хтось перебував у комі??? Якщо Ви не заперечуєте смерті, та своїми дописами підводите нас до того, що це була лише клінічна смерть (короткочасна), а потім говорите, що те явище яке відбулось по Вашим словам, через настання клін. смерті, не є воскресінням, бо це, бачите но, вигадка віруючих. То що, виходить, що Ісус помер і крапка?
    Для чого тоді (повторююсь вже не знаю в котре) пояснювати, що це могло бути клінічною смертю????? Якщо Ви самі не вірите у те, що потім Ісус таки повернувся до життя....?????

Ваші аргументи самі собі суперечать, а те що Ви цього не помічаєте свідчить про Вашу непослідовність, що у свою чергу свідчить про необізнаність у тій сфері, яку яро критикуєте, а також відсутністю цілісної картини того, у чому намагаєтесь переконати віуючих, постійно уникаючи тих аргументів, які є вагомими. І не більше.

3. Василь

Василь Well-Known Member

Якщо Ісус повернувся до життя, то це його життя не було таким, яким воно було раніше. Бо він перестав проповідувати і збирати людей, а перейшов у нелегальність. Царство боже перестало бути предметом його діяльности. Він став звичайною людиною, яка живе собі в своїх життєвих обставинах. І ніхто нічого про це життя не знає.

4. Zoli

Zoli Well-Known Member

Я вже говорив про свою позицію, щодо подібних закидів:

5. Василь

Василь Well-Known Member

Якщо говорити про догматику, то жертва Ісуса не має сенсу, бо ніякого первородного гріха немає. Люди народжуються безгрішними. Так що даремною була жертва Ісуса!

6. Yur

Yur Well-Known Member

Людина народжується недосконалою. І якщо розум ще можна якось натаскати, то від тіла, котре болить, смердить і помирає нікуди не дінешся.

Життя ж наше на небесах, звідки ждемо й Спасителя, Господа Ісуса Христа,
    Який перемінить тіло нашого пониження, щоб стало подібне до славного тіла Його, силою, якою Він може і все підкорити Собі. (Филип'ян 3: 20,21)

7. Василь

Василь Well-Known Member

Недосконалість людей виявляється хоча б в тім, що жертва Ісуса була даремною. Вона не зробила людей досконалими. Жертвами досконалість не досягнути.

8. Fremut

Fremut Well-Known Member

Сколько же слов и букв...А ведь всё очень просто,либо веришь , либо нет. А все эти рассуждения :"Был Иисус,не был Иисус" ...Всё это уже было описано в главе о Фоме неверящем. Вам обязательно нужно "вложить персты в язвы его",чтобы поверить? Это же не теорема , это ВЕРА!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. Yur

Yur Well-Known Member

Ті хто увірував в Христа й прийняв Його жертву осягають життя вічне досконале.

• Подобається Подобається x 1
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Юр, хлоп просто не хоче зрозуміти. Хтось йому вбив дурну ідею і він носиться з нею...
    Якби він хоч трохи торкнувся джерел християнства, він би побачив на практиці чи жертва була чогось варта чи ні. А він же не хоче бачити.
    Сатана обхватив його мертвою хваткою...

11. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ай-яй-яй,Pedro, Не судите,да не судимы будете

• Подобається Подобається x 2
  12. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

мене дивуюті і ті і ті
    одні (атеїсти) кричать, що віруючі то зомбі і всьо то недоказано
    інші (віруючі) кричать, що атеїсти то сатанинці і горіти їм в пеклі

слухайте, а без образ ніяк? що не можна просто свою думку викласти не ображаючи при тому співрозмовника, га?
    Fremut, +100)

• Подобається Подобається x 3
  13. Василь

Василь Well-Known Member

Вічне життя? Після смерти? Нонсенс.

14. Зануда

Зануда така зануда

І яка така догматика дає підстави для таких тверджень?

І ще одна річ: поцікавтесь скільки часу людина може перебувати у стані клінічної смерті до повного ушкодження мозку?

15. Василь

Василь Well-Known Member

Така догматика, що ніякого первородного гріха немає.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Слухачу, ви атеїст? агностик? Якщо ви в цьому переконані - будьте ним. Але ви прийшли на Форум поспілкуватися, висловити свою думку, почути іншу. І не тільки на тему релігії.
    Тепер ви подивіться, що пише цей тінейджер-атеїст. Він без ніяких аргументів просто ображає людей які в щось вірять. Щось на кшталт північно-східних козачків на політичних гілках.
    Я не знаю вашого віку, але я людина вже трохи старша, вчився за совка, навіть здавав в мед інституті екзамен з атеїзму. І знаєте який там був найголовніший арґумент? Єтава нє можєт біть патаму шта єтава нє можєт біть нікада! Чи не той самий почерк в нашого школяра-атеїста?
    І ще одне. Замітьте, його більше нічого не цікавить. Крім робити "купки" саме на гілках про релігію.

17. Yur

Yur Well-Known Member

Жодний нонсенс. Усе логічно.
    Як та зернина, що зігниває -- проростає життям.

18. Василь

Василь Well-Known Member

Тільки зернина не вмирає, а люди вмирають.

19. Зануда

Зануда така зануда

Дуже змістовна відповідь. Вичерпна. :))

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Умирает тело,но не душа

а де твій аватар? :)