Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Василь, 8 кві 2007.

1. Василь

Василь Well-Known Member

Відповідь: Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

А звідки Ви знаєте, що він хотів сказати, а що не хотів?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раз Він так сказав - значить хотів. Я не бачу іншого розуміння тієї фрази, хоча готовий з вами розглянути й інші думки.

3. Василь

Василь Well-Known Member

Він не сказав, що Ваше тлумачення його слів є вірним!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

І зворотнього також ні, отже 1-1.

5. Василь

Василь Well-Known Member

Висновок

Отже, залишається вірним, що Ісус був пророком, а не месією!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

то вже інше питання і тут я готовий заперечити.
    якщо Ісус був лише пророком, то чому йому поклонялися? Адже тільки Богу можна покланятися. Зауважимо, що Ісус ніколи не робив зауваження тим, хто покланявся Йому. Почитайте Новий Заповіт....

7. Forpost

Forpost Стоїк

і знов двадцять пять чорним по білому написано ж бо "Богові одному вклоняйся ",але як вдовбали Вам в голову у Вашій церкві то і буквочок не бачите

8. Forpost

Forpost Стоїк

ще один знавець бібійних текстів Месія - Христос - Ісус . Да силен Люцифер

9. Василь

Василь Well-Known Member

У кого каша в голові?

Тепер Ви ототожнили бога та месію!

При чому тут міліція? З такою логікою - що бог, що людина - один чорт!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

то все що Ви можете сказати в противагу?
    Ще раз: чому Ісусові поклонялися? тільки без міліції....

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

то все що Ви можете сказати в противагу?

Ще раз: чому Ісусові поклонялися(з текстів Н.З.)?

поки ніхто не зміг нормально на це відповісти, хто не вірить, що Ісус є Бог.

а про міліцію.... - то характерно для людини, яка заведена в тупик. Василю, я не намагаюся Вас завести в тупик, але поставте собі запитання: чому, згідно текстів Євангелії, Ісусові покланялися, а Він жодного разу не сказав, що це порушення Першої Заповіді.
    Візьміть навіть Івана Предтечу, який каже: я не вартісний шнурки розвязати Йому на сандалях. Що це? Не поклоніння?

12. Василь

Василь Well-Known Member

Бо не знали, хто є пророк, хто месія, а хто – бог, а тому й розпинали того, кому ще й вчера поклонялись!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден, можливо не знали. Але чому тоді Ісус не сказав: чому мені покланяєтеся, хіба не знаєте, що єдиному Богу слід покланятися?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шреку, то ж чому Ісусу вклонялися?

15. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Миху, а що Ви розумієте під "вклонялися", фізичні рухи тулубом, чи щось інше?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну навіть так. тут не треба плутати з привітанням/прощанням. В Євангеліїї прямо сказано - вклонився.
    або коли жінка своїм влоссям витирала ноги Ісуса, або коли Іван Предтеча каже, що не вартний шнурки на сандалях Ісусові розвязати, чи поклоніння оздоровлених.
    Ісус, якщо би Він був від Бога, але не Бог точно би сказав, щоб йому не вклонятися, а лише Богові, проте...

17. Василь

Василь Well-Known Member

Я б відповів, але не впевнений, що модератор стерпить мою відповідь.

По-Вашому, місія месії в тому, щоб йому поклонялись?

18. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Ну це не прощо не каже, якщо люди дійсно вважали його(ас) за Машиаха, тобто Царя Визволителя Ізраілю, то і поводились з ним як з Царем. Не здивуюсь, якщо наприклад Мюрат після Аустерліцу, казав, що не вартий шнурки Наполеонові розв'язати, і не одна кріпачка хотіла волоссям витерти ноги Хмельницькому. Те саме з хворими, їхня радість за адекватний доказ ну ніяк не піде...
    А коли Папі Римському вклонялись, щоб поцілувать пентофлю, це що його за Бога вважали?..
    Якщо Ісус(ас) дійсно Царь-Машиах, то в такій поведінці нічого дивного немає... А сам він(ас) про себе казав - "не назвайте мене благим (тобто безгрішним), ніхто не благ окрім Отця", можливо той хто вважає Ісуса(ас) Богом, зможе нормально пояснити, як може бути грішним Бог? І чому Єдиний Бог так не зрозуміло себе поділяє, одна частина грішна, інша ні...
    З.І. відразу скажу, що ці слова з Євангелія, противорічать Ісламу, ми вважаємо Ісуса(ас) безгрішним.

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, не томУ, але факт є факт і то принципово, то Перша Заповідь Божа, невже Ісус би не звернув на неї уваги?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нє, Омаре. Цар - є цар, ви про світське. Але Іван Предтеча чітко знав про кого він казав, а жінка, що волоссям витирала ноги навіть приблизно не думала, що вона це робить царю. Але навіть і на це я готовий закрити очі, бо що не говоріть, але Ісус знав хто Він є і якщо би він себе позиціював як пророк, тобто Божий посланець, то Він би в першу чергу сказав, що не покланяйтеся мені, а тільки Богу(Перша Заповідь, головна заповідь)

а де твій аватар? :)