Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Василь, 8 кві 2007.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Ісус був пророком царства божого, а не Христом.

Зате, що батьки алкоголіки дитина, буде страждати в цьому світі, але не в Тому. Скажу більше, і-за таких страждань тут, їй багато власних гріхів, пробачится на Суді. Оскільки Бог Милостивий та Справедливий. Але не справедливо, як що Він за це буде наказувати Там... Там Він буде дивитись, тільки на власні гріхи людини, а не на гріх Адама(ас) чи батьків...

Не може бути "грішного людства", може бути грішна конкретна людина... Гріх вчиняється індивідуально людиною, і відповідальність за це людина тільки в індивідуальному порядку.

Ви праві, йому(савс) жилося важко, над ним(савс) знущались та хотіли вбити, але попри те з Божою допомогою, Мухуммад(савс) з своєю пророчою місією справився... Він(савс) залишив нам Св.Коран, він(савс) залишив нам Достовірну Сунну... Ви можете приймати Коран чи ні, але одне безспорне, по цій Книзі будує своє життя 1,5 мільярда людей... Це об'єктивний факт...
    А з чим справився Ісус(ас)? Він залишив після себе(ас) певне вчення(не буду писати, чи саме те то вчення, що він сам(ас) залишав, чи то додумали після нього)... По цьому вченню, будувалася цивілізація, це також об'єктивний факт, тобто з пророчою місією він(ас) впорався... Але які є факти, про його(ас) спасительство? Ніяких, спочатку потрібно повірити, що після Адама(ас) все людство захворіло якимось гріхом (астагфіруЛлаг), потім, що особисто прийшов Бог, щоб себе, принести собі ж, в жертву (астагфіруЛлаг) і тільки після цього в людства з'явився шанс(!) від цього гріха позбавится, і християни кажуть - "повір в це", а буддисти кажуть - "повір, що Будда досяг Нібани, і люди, що йдуть його шляхом, можуть вирватись з кола сансари", а крішнаїти кажуть - "Бог спустився на землю(!), і тут він гав на сопілці біля овечок, та насолоджувався своїм тілом", чому я повинен вірити першим, і не повинен вірити другим і третім? Тому я дивлюся, тільки на об'єктивний спадок Ісуса(ас), і це спадок пророка? А чи не він сам(ас) казав, що б взнавали, по плодах? Він(ас) залишив плоди прорка, а не Бога, чи Спасителя...

:) Значить Едем і рай, це одне, а пекло і ад, це різне? Цікаво... :)
    А про який саме "ад з Старого Заповіту" Ви кажете? Якщо знов про "шеол" то повторюю, це не пекло, і не ад, а сама звичайна могила...

Я про це вже вище писав, слово Ісуса(ас) так змінило свідомість людей, а оскільки люди, які про нього(ас) нічого не знали, зовсім не змінювались, то можна впевнено заявити, що смерть його(ас), якщо звичайно вона була, нічого не змінила в природі людини...

1. Можливо, Ви праві, це була тільки думка...
    2. Зновуж можливо Ви і праві, ала з місією пророка можна об'єктивно ознайомитись, а в місію Спасителя тільки повірити...

:):):) Так він прийшов "спасать", чи ультиматуми ставити? :) Іншими словами, спасати немає від чого, а він заявляє вірте в мене а то гірше вам буде? (астагфіруЛлаг)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ТакИ визнаєте, що дитина страждає за інших....

У нас у церкві так само, тільки трохи не так. Ми можемо молитися як за померших, так і за живих і віримо, що померлі також за нас молимося. А гріхи можуть передаватися - це факт.

але нема безрішних - ось в чому проблема. І хто стверджує, що він без гріха - вже тим грішить.

Ви читали Євангелію? Ви читали слова Ісуса? Ви читали як він оздоровлював хворих і воскрешав із мертвих? Якщо так, то який ще пророк так робив? Чи всі Євангелія пишуть неправду?

Ні, Омаре, змінила. Я про це гори книжок читав і знаю по собі.

Спаситель про це і каже, що віра спасає. Він так і каже: "віра спасла тебе". Ми повинні навчитися вірити, але ми не можемо вірити на 100%, бо віра є завжди глибшою. Чому віра, а не знання? Щоб ніхто не міг загордитися, бо сказати: я знаю більше - можна, а я вірю більше - це вже гординя. Спасеться не той, хто знає, а той хто вірить.

А нема ультиматів. Він просто говорить як спастися, а то вже справа кожного... І я не розумію, як можна вірити Ісусові, але його життя і Його слова не сприймати? На мій погляд це лицемірство.

3. Омар Люлька

Так страждання тут і Там, це різні страждання! Якщо заявити, що це однакові страждання, то прийдется признати, що насолода тут и Там, також однакова, а як розумієте, це нонсенс... Так що тут, це не страждання, а просто важчя ноша, яку потрібно нести, страждання почнуться тільки там, якщо ти погано прожив це життя...

Справедливий, Бог не міг цього "факту" допустить...

Я вже писав, гріх гріху рознь, є мільярди людей, які не вчинили страшних гріхів, а малі покрили добрими вчинками. Так шо якщо порівняти, наприклад візьмем із ваших, мати Терезу і Онопрієнка, то перша в порівняні з ним безгрішна...

Всі, це взагалі всі, чи тільки канонічні? А в канонічних, є правда, але вибрати, її з брехні, напевно не можливо... Де там правда, скаже сам Ісус(ас) по другому пришестю...

Я вже приводив приклад, аборигенів острова Пасхи, і спитав,як їх природа змінилась, після смерті Ісуса(ас), Ви самі сказали, що ні як... Я вірю, що язичник почувши проповідь міг змінитись, але як що він цю проповідь не міг в принципі почути, то змін ніяких не було! Чи, Ви, вважаєте, що канібал з Центральної Африки, в час коли Ісус(ас) возніся, подавився сердцем свого ворога? Ні можете бути впевненні, він його доїв, та взявся за другу.
    Але, якщо Ви прочитали багато книжок, то покажіть мені хоча б одну цивілізацію, якаб 2100, дуже страший спосіб життя, 1900 по якійсь причині, його змінила! Одна, умова, що б ця цивілізація, була або з Америки, або з Ц.Африки, або Океанії тобто в принципі не могла, почути проповідь Ісуса(ас)...

З вірою сперечатись важко, Ви можете вірити в те що забажаєте, але чим ваша віра, відрізняється, від віри тих же крішнаїтів?

Всі пророки(мир їм всім) казали як спастись (тобто вберегтись, від пекла, і заслужити на рай) від Адама(ас) і до Мухаммада(савс), а вже слухати їх, чи ні то дійсно справа кожного...

Ні якого лицемірства, в Євангеліє від Ісуса(ас), я б радо повірив, але такого немає! А в ті чотири Євангеліє, які є, вже навіть, мої скромні знання про Юдаїзм, дають змогу зрозуміти, що люди які їх писали, з цією релігією, були знайомі тільки по чуткам, і життя Ісуса(ас) планомірно зводили до нравів Римської Імперії. Чому там такий добрий Понтій Пилат, майже таємний християнин, Ви знаєте, що про нього кажуть його сучасники, наприклад Філон Олександрійський? А чому Лука, не знає, скільки днів жінка, очищяється після народження дитини? Друг фарисея Савла, зобов'язаний такі дрібниці знати! А про те, що в трьох синоптичних Євангеліях сказано, що суд над Ісусом(ас) відбувся в пасхальну ніч, це взагалі з роду фантастики, не могло такого бути!!!

4. Омар Люлька

Все, Миху, на півтора місяця в мене не буде доступу к і-нету, тому припиняю дискусію, мені було приємно з Вами спілкуватись, Ви достойний опонент.

З повагою, Віталій Омар Люлька

• Подобається Подобається x 1
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Життя поза емоціями

Нажаль, я нічого не зрозумів! Ви називаєте життя емоціями? Серед живих людей на планеті Земля ніякого Ісуса немає вже скоро 2 тис. літ. Ви це заперечуєте?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую, Омаре. Мені як опоненту було з Вами найцікавіше спілкуватись. Повертайтесь якнайшвидше.

Звісно заперечую.

Можу погодитися.

Особа більш справедлива може судити про менш справедливу, а особа менш справедлива оцінювати справедливість більш справедливої......

7. Василь

Василь Well-Known Member

Тоді, він є Вашим знайомим?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Ви як думали? Авжеж!:) ;)

9. Василь

Василь Well-Known Member

Де можна побачити його фотографію?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де завгодно, була б віра....

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я нічого не знаю про крішнаїтів та про їх бога.

12. Василь

Василь Well-Known Member

Тобто, Ви сам себе заперечуєте! Спочатку стверджуєте, що він є Вашим знайомим, а потім виявляється, що це у Вас така віра. Проблема лише в тім, що ми не в церкві, тут треба аргументи. Але таких у Вас нема...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

І де, перепрошую, Ви побачили суперечності?

14. Василь

Василь Well-Known Member

Твердження та факти

Суперечність в тім, що Ви стверджували, що тепер є Ісус, а на ділі вийшло, що є лише Ваша віра, а Ісуса таки немає. Тобто, Ваші твердження про сьогодення не відповідають фактам сьогодення. Якщо твердження віри не відповідають фактам, то тим гірше для фактів!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Просто Ви вірите в те, що Його нема, а я в те, що Він є. Чим Ваша віра краща за мою? Я не зможу Вам представити фото, що Він є, Ви ж не можете представити фото, що Його нема. Те, що Ви Його не знаєте, не означає, що Його нема. Але є свідки, що Він є. Що з тим робити? А свідків чимало.
    У мене є товариш, якому є довіряю, як собі. Він бачив НЛО. Що я маю з цим робити? Сказати, що неправда, бо я не побачив, чи як?

16. Василь

Василь Well-Known Member

Про факти та переконання

Предметом обговорення не є ні моя віра, ні Ваша, а факт відсутности Ісуса! Ви не можете заперечити цей факт вірою чи переконанням, бо про факти не спорять, їх демострують!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свідчення двох, трьох свідків - це є не віра, а факт. Говорячи мовою фактів, свідки у суді можуть свідчити присутність Ісуса, і в той час, свідчити його відсутність неможливо, бо ті, хто так свідчить могли просто Його не бачити.

18. Василь

Василь Well-Known Member

Порожнеча доказів

Нема жодного свідчення, жодного свідка! Ви ж не свідок!

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

1 Що було від початку, що ми чули, що бачили власними очима, що розглядали, і чого руки наші торкалися, про Слово життя,
    2 а життя з'явилось, і ми бачили, і свідчимо, і звіщаємо вам життя вічне, що в Отця перебувало й з'явилося нам,
    3 що ми бачили й чули про те ми звіщаємо вам, щоб і ви мали спільність із нами. Спільність же наша з Отцем і Сином Його Ісусом Христом.
    4 А це пишемо вам, щоб повна була ваша радість!
    5 А це звістка, що ми її чули від Нього і звіщаємо вам: Бог є світло, і немає в Нім жадної темряви!
    (1Iван.1:1-5)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліля, все це, що Ви написали - чудово, але мова йде про сьогоднішній день...

а де твій аватар? :)