Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький Йой! :8: Аж в очах мерехтит, стілько флешок... :8:
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький Точно!...(рос.) "Я милого узнаю по походке.." :D :D :D ! Він часом, не на Сихові розроблявся:shutup: ?
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Готовий допомогти, роздавати музіку - grunge, alternative, якшо буду впевнений, що цей проект не помре.
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Трекер сам уже по український говорить) А над форумом - тружуся.
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Тему пробуєм переробити. поки що не дуже) Хто вміє переробляти РНР теми у теми для РНр+ торрент пір- відгукніться)
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Найблищим часом - буде. Думаєм про рекламу. Хотілося б обмінятися баннерами. Можливо, когось цікавить?
Відповідь: Львівський Бітторент трекер У мене є друг ,він має сайт футбольний ,сказати щоб би він рекламу зробив ??
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Або рекламу у вигляді новини. Або просто помінятися рекламами. Ми його - він нас рекламувати бум АП. Увімкнено можливість скачування торрентів без реєстрації. Рейтинг уже не страшний. =)
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Добре спробую ,він щось не захотів банер пустити ,я спитаю на рахунок взаємозв"язування між сайтами
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Треба тобі хостери пустити на сайт з численими людьми . Потім дам лінк
Відповідь: Львівський Бітторент трекер Слухай чувак...А то тіки в мене така фігня шо якісь іерогліфи замість нормальної української???