Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький у мене є лінух, який я раніше час від часу юзав... але мене цікавить глобально: якщо ставити, то чи не доведеться зносити, бо програмного забезпечення недостатньо?... мовчу вже про іграшки, які під лінух майже не роблять, а я люблю раз на пів року у щось побавитися (наприклад, халва2)....
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький спершу назви, який у тебе був. Щоб розмова була предметною
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький live-cd. Інструмент нашвидкоруч подивитися/поладнати чужу машину. Дає достатнє уявлення про "просунутість" сучасного лінуху - і не більше. Базований на дистрибутиві Debian. Оновлювався мінімум двічі за попередній рік. Причому зміни доволі суттєві Засобів для програміста-розробника - практично не містить.
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький та я в курсі... кум писав тут на форумі, що непоганий "убунту"... чув про російський асп-лінух... також про фрі-бсд.... а який у вас?...
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький у мене - не московський асп, а його першоджерело москалі всього-навсього перезбирують Fedora Core і тулять туди кілька своїх приблуд. Не раджу - іноді промахуються. Так само не раджу alt linux. решта - на свій смак, і бажано ставити той дистрибутив, яким користується якийсь ваш знайомий. FreeBSD - не лінукс, але якщо є натхнення розмаїтити сексуальне життя збоченнями - цілком підходить. Більш "користувацька" - мандріва, але має той недолік, що коли троха наб'єш руку - стає суттєвим тормозом. Ubuntu - висилають компакт з інсталятором безкоштовно. Є нормальні українські дзеркала. Взагалі сам по собі - це дебіан, і доволі симпатичний. Для початківця - навіть може краще, ніж мандріва...
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький тоді підкажіть, як пропатчити KDE під FreeBSD....
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький пятьорка! ВВП не зміг пропатчити от власне юзати КДЕ під ФБСД - натуральне збочення. для задоволення є гном.
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький відповідно, всі, в кого лежить душа до qt - не bsd-клієнти? їм до іншого психоаналітика?
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький та чому не клієнти? "кому і кобила нєвєста" (С) на моє глибоке переконання кожен заморачується в міру своє розпущеності можна в *ніксах з-під wine шпіляти в халву але нафіга?
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький FreeBSD дуже добра як серверна, але в мене стоїть і дома (звичайно, що не основна) Думаю, що не можна.
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький Пробував, з драйверами до відео проблеми, а в Вас вийшло ?
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький cs я не пробував, але мій хароший товаріщ бавився. я обмежився лиш red alert-ом а взагалі loki games рулят - портірований heroes3 не надоїдає вже років з три
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький з цього місця - детальніше - з урлами, коментарями...
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький замовляєш на http://opensource.com.ua/products.php?info=p201_Heroes-of-Might-and-Magic-III-Linux-1-2.html болванку потім дома робиш cd /usr/ports/games/HeroesOfMightAndMagic && make install clean п"єш каву і кайфуєш http://www.lokigames.com/products/heroes3/
Відповідь: Чому український сектор нету такий слабенький рекомендую глянути в сторону Gentoo http://www.gentoo.org/