історія українських земель або Дух Волі

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Svjato, 9 лют 2011.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Критерий истины - результат. Не слова. Не желания. И результат злуки - оккупация немцами - и finita la comedia.
    Результат УССР - современная Украина. :good:
    Это вряд ли... Нет там лесов, а в степи - негде прятаться по схронах... :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Совершенно правильно - результат сосуществования с Россией плачевен.:cry:
    Я вообще-то имел ввиду Николаев Львовской области. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Японія дотримувалась мирного договору з СРСР всю війну. І не вона, а СРСР розірвав мирну угоду в 1945 році.. Тому, в данному випадку, нападаючою стороною був СРСР...То за що була покарана Японія?о_О
    Чому ж Ви вважаєте інших дурнішими за себе?;) Так вони і клюнули, як бичок на приманку...Їм на фіг не потрібне сусідство з експансіоністською Росією...Тому, я думаю, так не вийде, як хотілось би Вам;).

• Подобається Подобається x 3
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тут деяка москальня хотіла з'їхати на іншу тему, то ось вам ця тема у повному обсязі:
    Читайте і насолоджуйтеся і не брешіть, жи то не правда...

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:
    Свято... Читайте до кінця...
    Пацику місця коло корита бракнуло :)))
    Про нициків з автором згідний.

6. Yarema

Але як же ж влучно про "Свободу" сказано:)))...Чи не так, пане Свято?;)

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що ви маєте на увазі?

Якщо про текст Винниченка - то цілком згоден. На всі 100.

8. Yarema

"На жаль, те, що у нас нині прийнято називати націоналізмом – ні в тин, ні в двері, ні в Януковича вікна. Це якийсь театр маріонеток Карабаса-Барабаса.

Може, той Карабас і страшний дядько, але його клоуни смішні і рахітичні. Їхня найперша ознака – куций розум, відсутність глобального мислення і широко закроєних планів. Усе, на що вистачає їхньої фантазії, це поначіплювати у маршрутках словничок правильного вживання окремих виразів і слів, які є найпопулярнішими серед пасажирів; відвідати садочок і нашугати бідних діток, припечатавши бідну Лізу словом "лизати"; влаштувати для депутатів лекцію з української мови і т. д. А часом, ду-у-уже рідко, щось бовкнути про москалів і жидів..."
    http://tsn.ua/analitika/velike-zbirannya-ukrayinskih-zemel.html:good:

• Подобається Подобається x 5
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А про це я вже писав не один раз. Форумчани з одної іноземної держави і їх місцеві поплічники часто називають українських патріотів нацистами і тд.
    Я ж кажу, якби ті ж захіноукраїнці мали хоча б 50% російського націоналізму, то результати були б відчутні негайно. А так... Моя хата скраю. Прийшла Свобода і вже ша, ша, ніззя... кабі чаво нє вішла...

10. Yarema

Тільки не треба плутати російський націоналізм і імперський шовінізм...
    Та хто сказав ніззя!? Та нехай собі бавляться...Час покаже: чи ця партія проявить себе дійсно вартою уваги, чи так і залишиться політичними клоунами...Якщо вона реально буде поборювати антиукраїнську владу і ініціювати об'єднання всіх опозиційних сил, то я першим принесу свої вибачення всім прихильникам "Свободи" і сам буду за неї голосувати...Поки що я такої тенденції не бачу...

11. Дальневосточник

Наверное - вот это:
    :haha:

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви бачите різницю? Більше того, цей шовінізм в них на генному рівні. Навіть в третього-четвертого покоління емігрантів не зникає.

13. Дальневосточник

Шовінізм - це агресивна форма націоналізму. Найбільш повно шовінізм проявився в політиці фашизму. Шовінізм на увазі расову винятковість і, як наслідок, розпалювання расової війни.
    Вот когда пишут -
    - это и означает, что дописувач ставит свою расу выше, исключительнее - т.е. - смотрим определение. :)

Останнє редагування: 13 лют 2011
  14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Утверждать, что если карта Украины с включением Кубани когда-то кем-то была напечатана, и Россия не возражала против этого, и на основе всего изложенного делать вывод, что так оно и есть на самом деле - это, конечно, логика суперкласса! Японцы официально публикуют карты, где Курилы принадлежат Японии. Эстония даже выпустила монеты евро, где на приведенной на реверсе монеты карте Эстонии включена часть русских земель - и ничего не случается. Нарисовать можно что угодно. Об истории этой карты и об украинцах на Кубани можно прочитать на: и здесь: Вообще, прав был проф. Преображенский. когда советовал не читать перед обедом и на ночь литературы определённого рода. Умный был мужик, однако!

15. Yarema

Чого ж Ви не послухались його поради?;)

16. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Подкину. пожалуй, слоган для господ сознательных украинцев. Безвозмездно, т.е. даром...;)

Когда-то, давным-давно, еще при советской власти был у меня один знакомый. В одной комнате в общаге жили. Так вот он частенько, еще тогда любил повторять: "Хай живе самостійна Україна, від Кавказу до Берліна!" :))

Дарю. :) Можете поставить себе в постоянную подпись под постами. Круто будет. Все москали посдыхают от злости, когда прочитают... ;)

17. Yarema

Нехай живуть. Ми ж не вони. Геноцидів влаштовувати не навчені;)...

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А если бы он говорил "Від Берліна до Пекіна", Вы бы тоже это тоже сейчас восприняли всерьёз?:mocking:

19. Gormis

Gormis Member

Шановне пансьтво - доброго вечора.
    Погану тему розглядаєте - знову хочуть чолами стукнути нас.
    А чому ви розглядаєте карти яким 50 - 100 років, а не розглянете карти яким більше 100 років і на яких показана наша спільна історя. І в цій історії ми були одним народом. А от чому нас розділили - ось в чому питання.

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

конкретніше можна?

а де твій аватар? :)