історія українських земель або Дух Волі

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Svjato, 9 лют 2011.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цього було б цілком достатньо...

Повірте - це ніхто не цінить,... хіба у фільмах.

Та це не важливо, як на мене. Українці повинні знати свою історію, і історію свого народу...

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

Зрештою, як і повторами...

Собака теж боїться і гавкає, але... (що ви хотіли сказати?)

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ----------

Вам олівці дати, чи ще машиною часу забезпечити?

Бачу пітухи знову з'явилися...

За слова можете відповісти?

Не знаю, біля УНР примальована, а чьо?

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вибачте, але не вірю;)...
    Проти цього ніяких заперечень немає. Але історія кубанських козаків, як на мене, то історія перетворення волелюбного запоріжського козацтва в московських посіпак, в інструмент поневолення і пограбування народів Кавказу...Своєї волі зберегти не зуміли і чужу відібрали.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

что хотел то что сказал, но исходя из вашей воинственности я вижу что история все таки ничему не учит .....

пардон, это я разорялся что раз в Кубани живут выходцы с Украины то она Украина? так тогда и Канада Украина, и Италия и Испания .....

а то, вашим же документом, Галичина то - не Украина :))

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да это я преувеличил, забыл добавить слово часть архивов, не раз об этом читал, причем об этом высказывались и западные историки. Постараюсь найти ссылки

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тішить...
    Може і треба, щоб знали - щоб не повторилося знову... але вже з нами...

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Ви це мали на увазі?:

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Це я сказав.

А це ви вигадали:

:)))

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

А що з ними?

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Я питав чи ви можете відповісти за свої слова, що Україна - то не Україна?

На 18 рік - Галичина була під Австро-Угорщиною, тепер у складі України (було об'єднання ЗУНР та УНР, як би вам цього не хотілося, але народ хотів об'єднатися і об'єднався ;) )

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. vseprav

vseprav Well-Known Member

кордони України недоторкані, Крим належить Україні і все крапка.
    якшо так розмірковувати то віддамо крим грекам, вони перші ніж татари там осилились

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нікому нічого віддавати не мусимо. Комусь не подобається жити в Україні - можуть їхати на всі чотири сторони . А історію свого народу знати зобов'язані!

10. Yarema

Та вони ніколи не претендували на всю територію Криму, а контролювали лише свої поліси з прилеглою сільською територією. Центральні райони Криму належали скіфам, а гори - таврам...Татари ж контролювали фактично весь Крим, ще й степові простори Причорномор'я.

11. artobstrel

Курилы, завоевали а не хапнули ... процитирую вас - же, что жаба давит?
    ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

если это не означает что Кубань входила в состав Украины то что это означает?

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

а вот это чисто несанитныця як кажете,ничего не забыли? объединение произошло в 39-м году .... а вас послушать после злуки жили они вместе и счастливо ..

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Можно подумать, что в этом есть какая-то существенная разница...

• Подобається Подобається x 3
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не тому що не мусите, а тому що не маєте. Бо те все то абсолютно не ваше. Ось завтра пахани приєднають Україну до Росії - ви навіть не скривитесь.
    Хіба шо деякі галичани будуть на колінах просити, щоб їм віддали Галичину.

14. Yarema

От тільки не треба ля-ля! Не виливайте на нас свою застоялу жовч, бо і без Ваших слів нудотно:sad:...До приєднання до Росії ще дуже далеко та й нереально все це. Спроби відірвати Крим будуть, але думаю також скінчаться пшиком... Особисто мене чимось надихає історія судетських німців;)...А Крим колись стане незалежною татарською державою...Колись...

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Є там пару поцанов з політиків але їхній тон за анексию Україні розрахований на їх поцанскій електорат.
    Коротше не дочекаємосяо_О
    Був мер Лужков і немає мера , де його Лужки не знаю, напевно не в Криму.
    Знову як оту тему про війну з румунами складати.
    Фантастику йту треба реалістичніше писати про гоблінів або орків.о_О

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це означає, що географія розселеня українців сягає від Сяну до Дону...

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

На якій ви то мові написали, я не зрозумів?

Це тоді, коли москалі воювали з фашистами а потім робили спільний парад?

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Впевнені?
    Я думаю це буде дуже велика помилка Росії.. Навіщо їм інший Кавказ?

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Народ! Не забуваймося - тема про історичні факти і про історію...
    Є карта, є історичні спогади, є події ... Якщо хтось хоче заперечувати, що це було - нехай вкраде карту і намалює ще один квадрат Малєвіча... А тоді щось белькоче...

17. artobstrel

еще какая, разве СССР начал ВМВ ? не выступи Япония на стороне Германии и не планируй расширять свои территории то была бы с Курилами ....

ну это ничего не означает, ну селились, что с того?

ага, западная Украина вошла в состав Украинской республики, и юридически и фактически и по всей своей территории, чувствуете разницу? не две кучки чего то себе там решили а факт злуки так сказать .... фактичней некуда, с тех пор западная Украина тоже Украина, а до того то так - репетиция, фарс, что угодно .... самое забавное что это вам не очевидно ... может пример ... вот оторвало бойцу фугасом руку, так с каких пор он с рукой когда мимо идущая бабушка сказала "фигня пришьют" или когда злой противный доктор взял ее и пришил ???? может так дойдет ....

сравнили "жезл" с пальцем .... на Кавказе постоянные подпитки из-за бугра, как кадрами так и оружием, а ваших партизан кто чем будет питать? Вермахта нет, Польша? гы-гы позволю себе усомнится, а пообещай ей земельки так вообще без вариантов ... так что угоманивайте свою воинственность, не бай Бо начнется, не то что Кавказ даже аналогов УПА не будет ....

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Вы что, не знали? 17/09/1939г.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чьо? "парадик" забути не можете?

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Вам що в "лоб" що по "лбу".

Я почав тему про історію українських земель, а вам бачу просто повоювати захотілося. Знаєте що. Бавтися в свої війнушки самі...

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не Украина, а УССР. Разницу чувствуете?;)
    А тут браты с Николаева помогут!

а де твій аватар? :)