Покладіть руку на серце і признайтесь. Ви після школи багато читали Лєрмонтова? Впевнений що жодного разу.
Мабуть все Коельо, чи цього, Бегдб...(не можу вимовити). При чому все мовою оригінала - російською. :rolleyes:
Тобто, Височенний мур між США та Мексикою, а також не менш височезний мур між Ізраілем і Палестиною шлях в нікуди? Вони так не думають, і тим не менше вважаються самими високоразвинутими країнами в світі.
Розуміти мову і знати на такому рівні, щоб книжки читати, то є різні речі. Уже й сьогодні є люди, і не з села, для яких російська не є навіть розмовною мовою. Спілкуюся з колегами з Черкас, Рівно, Волині... Вони спілкуються українською, усі документи - українською, тому розмовляють російською напряжно. [OFFTOP]У дівчини, яка здавала у цьому році тести питала, чому вона не здавала російську, а вона мені - а зачем? Украинский английский надо, а русский разве что поговорить, так я его и так знаю... Навчалася у російській школі, продовжувати навчання збирається у Київі... Хотіла у Львів або Чернівці, але батьки поки не готові відпустити... Для молоді Росія це як і Польща - інша країна... [/OFFTOP]
Сюди ж і модний Код ДаВінчі.. і ще багато модних вторів світової літератури. І всі мовою оригіналу. Смішні наші дівчата в своїх піонерських мареннях.
Та не буде цього муру. Ніякий наступний президент, нехай то буде Тимошенко, Яценюк, Тігіпко не буде цього робити. Хто?
А, так-так, забула. Тягнибок не буде президентом. Не потягне він. Якщо вже Тимошенко не змогла - куди там Тягнибоку мріяти.
Говорим об Украине, я гражданка Украины. Россияне на форуме неоднократно возмущались, что мы обсуждаем российские дела. В том числе и ваш подзащитный. :rose: А Януковича я не забываю - не переживайте. :rolleyes:
соседняя страна у нас одна? румынский язык например давайте учить, исходя из принципа "соседней страны! польский, беларусский...
Є "різні речі" ще й те, які книжки читати. Знання мов (любих) у нас катастрофічне. Більшість не знає справжнього змісту більше половини вживаних ними слів. Для прикладу згадайте плутанину між ЖЛОБОМ та ЖМОТОМ. Я скільки не пробую читати Гегеля, а суть більшості його думок так і не дійшла до мене.
Особенно смешно все это выглядит, когда добираешься до истинных причин ненависти этого контингента к Януковичу. Как? Уже нет?