История с двуязычием на Украине закончилась

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 21 чер 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ото це все, що "пов'язано" й треба розв'язати. І побудувати високий мур по кордону.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Покладіть руку на серце і признайтесь. Ви після школи багато читали Лєрмонтова? Впевнений що жодного разу.

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

От же політтехнологи! :)) Високий мур по кордону будь з ким - це шлях в нікуди.

4. Mr. Blick

Мабуть все Коельо, чи цього, Бегдб...(не можу вимовити). При чому все мовою оригінала - російською. :rolleyes:

5. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

А ваше мнение кто-то спрашивал?:) Вы лучше про Януковича - эта тема у вас просто хит. :)

6. Mr. Blick

Побудувати мур на кордоні з Росією - це як раз є шлях по-перше звідки, по-друге куди.

7. ГРАНД

Тобто, Височенний мур між США та Мексикою, а також не менш височезний мур між Ізраілем і Палестиною шлях в нікуди? Вони так не думають, і тим не менше вважаються самими високоразвинутими країнами в світі.

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Розуміти мову і знати на такому рівні, щоб книжки читати, то є різні речі. Уже й сьогодні є люди, і не з села, для яких російська не є навіть розмовною мовою. Спілкуюся з колегами з Черкас, Рівно, Волині... Вони спілкуються українською, усі документи - українською, тому розмовляють російською напряжно.
    [OFFTOP]У дівчини, яка здавала у цьому році тести питала, чому вона не здавала російську, а вона мені - а зачем? Украинский английский надо, а русский разве что поговорить, так я его и так знаю... Навчалася у російській школі, продовжувати навчання збирається у Київі... Хотіла у Львів або Чернівці, але батьки поки не готові відпустити... Для молоді Росія це як і Польща - інша країна... [/OFFTOP]

9. ГРАНД

Сюди ж і модний Код ДаВінчі.. і ще багато модних вторів світової літератури. І всі мовою оригіналу. Смішні наші дівчата в своїх піонерських мареннях.

10. tanna

Та не буде цього муру. Ніякий наступний президент, нехай то буде Тимошенко, Яценюк, Тігіпко не буде цього робити. Хто?

11. ГРАНД

Тягнибок.

12. tanna

А, так-так, забула. Тягнибок не буде президентом. Не потягне він. Якщо вже Тимошенко не змогла - куди там Тягнибоку мріяти.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Карпати перенести в район Хутора Михайлівського - моя мрія з дитинства.

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

Говорим об Украине, я гражданка Украины. :) Россияне на форуме неоднократно возмущались, что мы обсуждаем российские дела. В том числе и ваш подзащитный. :rose:
    А Януковича я не забываю - не переживайте. :rolleyes:

15. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

а шо, нет московской области?

16. White Snake

соседняя страна у нас одна?
    румынский язык например давайте учить, исходя из принципа "соседней страны!
    польский, беларусский...

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Є "різні речі" ще й те, які книжки читати. Знання мов (любих) у нас катастрофічне. Більшість не знає справжнього змісту більше половини вживаних ними слів. Для прикладу згадайте плутанину між ЖЛОБОМ та ЖМОТОМ.
    Я скільки не пробую читати Гегеля, а суть більшості його думок так і не дійшла до мене.

18. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Особенно смешно все это выглядит, когда добираешься до истинных причин ненависти этого контингента к Януковичу.
    Как? Уже нет?

19. White Snake

или это идиотоматика?

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

И чего это вы добиваетесь? :rolleyes:
    С автобусами тоже не добились... Видать карма такая.

а де твій аватар? :)