Не брешіть. Майже кожен мій пост не алишається без Вашого абсолютно пустого коментаря. Не дуріть ні себе ні будь кого. Хоча було б не погано, щоб таки ігнорували.
[OFFTOP]Про брешить или не брешить то будете себе или своим близким рассказывать! [/OFFTOP] Или в чем я соврал?
В тому, що ігноруєте мої дописи. Майже жодного не пропускаєте. і не лише в цій темі, а і практично у всих. в сусідній, новій темі. Ви брехливий занадто. І я обов"язково про це буду розповідати своїм близьким і далеким. Що є така набридлива істотка на форумі,беззмістовна, але нахабна та надоїдлива. під ніком такий як у Вас. Це був останній допис у відповідь Вам. Ви мені обридли остаточно.
[OFFTOP]Какая жаль! )[/OFFTOP] Вы опять "не дочули..." ))) Я не игнорирую Ваши посты (пока по крайней мере)))), я "...таки пробігаю їх очами на випалдок чи не промайнула хоч якась внятна думка." "Вибачте."
Я можу вам сказати, що примусові адміністративні заходи з українізації діють! І сказати на своєму прикладі. Після 91-го у нас було створене україномовне телебачення. Україномовне не тому, що ті, хто там керують україномовні, а бо було прийняте таке політичне рішення. Закон про рекламу, що вся реклама має бути на українскій мові. Деякі інтернет-видання, наприклад "Українська правда". І результатом стало те, що за ці роки я, слухаючи телепередачі по 1+1, бачивши рекламні бігборди, отримав мінімально необхідну дозу україномовного оточення, яке дозволило мені, наприклад, зараз писати цей пост українською. А тепер уявимо на мить, що рішення якою мовою має бути телебаченню приймали б такі вороги українського народу, як Луна, чи Степанич (чи бенкендорфи з арфушами, які зараз там крутять). Спочатку вони б видали купу правильних повчань на кшталт - "не важливо якою мовою, головне про що", "хорошу людину і на російській зрозуміють", "ми опитали аудиторію, люди хочуть на російській". І вони б зробили телебачення російськомовним, а українській мові залишили б один канал, де гопака танцюють. І як результат цього ваш покірний слуга не привчився б до мови.
А в школе и институте Ты украинский не учил? [OFFTOP]ПЫС Про врагов - поржал, спасибо! :rolleyes:[/OFFTOP]
А при свете дня Толстого запретят?))) Особенно в русскоязычном ОРИГИНАЛЕ))))) Я Вас тоже люблю. Шалопай...:o
І взагалі, в нас не так погано з нашою мовою. Є місця у колишньому срср де набагато гірше. Кули я чую, як Лукашенко на засіданнях свого уряду російською мовою з бульбовим акцентом розмовляє - це жалюгідне видовище. А наші керівники, яким би лайном не були, комуніст Кравчук, Янукович, але ж як багнет українською і тільки нею. Бо розуміють, що до чого, і навіщо потрібне.
Вы не понимаете разницу? ТЕ сами приехали, а ЭТИХ будут завозить и расселять согласно госпрограмме при поддержке международных организаций
и я в Украине не учился, так что все корректно :p а в Одесском политехе ни о каком ни русском, ни украинском тогда и слыхом не слыхивали