История с двуязычием на Украине закончилась

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 21 чер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не брешіть. Майже кожен мій пост не алишається без Вашого абсолютно пустого коментаря. Не дуріть ні себе ні будь кого. Хоча було б не погано, щоб таки ігнорували.

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Про брешить или не брешить то будете себе или своим близким рассказывать! ;)[/OFFTOP]

Или в чем я соврал?

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

В тому, що ігноруєте мої дописи. Майже жодного не пропускаєте. і не лише в цій темі, а і практично у всих. в сусідній, новій темі. Ви брехливий занадто. І я обов"язково про це буду розповідати своїм близьким і далеким. Що є така набридлива істотка на форумі,беззмістовна, але нахабна та надоїдлива. під ніком такий як у Вас.
    Це був останній допис у відповідь Вам. Ви мені обридли остаточно.

4. Hightower

[OFFTOP]Какая жаль! :))[/OFFTOP]

Вы опять "не дочули..." ;)))) Я не игнорирую Ваши посты (пока по крайней мере)))), я "...таки пробігаю їх очами на випалдок чи не промайнула хоч якась внятна думка." :)

"Вибачте." ;)

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я можу вам сказати, що примусові адміністративні заходи з українізації діють! І сказати на своєму прикладі. Після 91-го у нас було створене україномовне телебачення. Україномовне не тому, що ті, хто там керують україномовні, а бо було прийняте таке політичне рішення. Закон про рекламу, що вся реклама має бути на українскій мові. Деякі інтернет-видання, наприклад "Українська правда". І результатом стало те, що за ці роки я, слухаючи телепередачі по 1+1, бачивши рекламні бігборди, отримав мінімально необхідну дозу україномовного оточення, яке дозволило мені, наприклад, зараз писати цей пост українською.
    А тепер уявимо на мить, що рішення якою мовою має бути телебаченню приймали б такі вороги українського народу, як Луна, чи Степанич (чи бенкендорфи з арфушами, які зараз там крутять). Спочатку вони б видали купу правильних повчань на кшталт - "не важливо якою мовою, головне про що", "хорошу людину і на російській зрозуміють", "ми опитали аудиторію, люди хочуть на російській". І вони б зробили телебачення російськомовним, а українській мові залишили б один канал, де гопака танцюють. І як результат цього ваш покірний слуга не привчився б до мови.

6. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

есть в этом правда.

7. Hightower

А в школе и институте Ты украинский не учил?

[OFFTOP]ПЫС Про врагов - поржал, спасибо! :rolleyes:[/OFFTOP]

8. White Snake

я нет например...

9. Hightower

[OFFTOP]Ну по тебе и видно, неуч! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]

10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А при свете дня Толстого запретят?)))
    Особенно в русскоязычном ОРИГИНАЛЕ)))))
    Я Вас тоже люблю.

Шалопай...:o

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

І взагалі, в нас не так погано з нашою мовою. Є місця у колишньому срср де набагато гірше. Кули я чую, як Лукашенко на засіданнях свого уряду російською мовою з бульбовим акцентом розмовляє - це жалюгідне видовище. А наші керівники, яким би лайном не були, комуніст Кравчук, Янукович, але ж як багнет українською і тільки нею. Бо розуміють, що до чого, і навіщо потрібне.

12. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Вы не понимаете разницу? ТЕ сами приехали, а ЭТИХ будут завозить и расселять согласно госпрограмме при поддержке международных организаций

13. Hightower

[OFFTOP]О, скоро глядишь запоешь Януковичу осанну! ;):rolleyes:[/OFFTOP]

14. olegp

olegp миється в бані

прикинулся сынком военного? или освободили как вундеркинда?:))

15. White Snake

а ты учила китайский в школе и в институте?

16. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я в Китае не училась...Сравнение некорректно:p

17. Hightower

о_О Фигассе! Ет Ты на кого учился то??? :scratch_one-s_head::)

18. White Snake

и я в Украине не учился, так что все корректно :p
    а в Одесском политехе ни о каком ни русском, ни украинском тогда и слыхом не слыхивали ;)

19. Hightower

Учил на Донбассе украинский со второго класса, т.е. с 89го года :p

20. White Snake

а Донбасс - это Китай?
    [OFFTOP]в 90-м, я уже учился в институте, малышня :))[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)