Кто зарегистрирован на фейсбуке,всю инфу можете узнать там.http://mail.rambler.ru/mail/message.cgi?mbox=INBOX&what=3560 Последние новости с ЛФ Роман Пророк Розмовляв з Щегловим. Ми збирались вже брати квитки на понеділок.Розрахувались. Щеглв каже,що таких операцій потрібно ще дві. Завтра знов. Поті на другий тиждень ще. Потім ще МРТ і ЕЕГ. Потім консиліум по результатах.І,мабуть пряме втручання в мозок. Я готовий. Далі витримувати її стає все важче й важче...я не з металу. Мушу то довести до кінця. За кордоном це буде вартувати на кілька порядків дорожче.Мусим тут. Моліться Наскільки я зрозуміла, колють уколи і напряму - просто в голову, і вводять через бедрену артерію спеціальний катетер під час тих операцій - можливо і аж до тієї ділянки мозку.. і так ліки потрапляють туди, де на МРТ було видно порушення. Уявіть наскільки небезпечним є порушення положення входу катетера (який не виймають між операціями) в бедреній артерії, і як важко стримати Зоряну в статичному положенні весь той час.. Словом, "нейрохірургія ХХІ століття".. Я вважаю що все Ромко правильно робив і робить. Випробувані всі можливості терапії, але тут ситуація коли "таблетки-примочки" не допоможуть.. якщо видно проблемну ділянку мозку, і нейрохірурги (тим більш Щеглов - один з кращих в Україні нейрохірургів) беруться спробувати відновити там кровоток (а значить знімуться спазми і, можливо, агресія - бо наскільки я читала, однією з причин агресії є такі ось мозкові проблеми) - то це дійсно шанс дійсно покращити ситуацію в корені, в причині - а не в наслідках. ІМХО. Хоча лікарі нічого не обіцяють взагалі, не дають ніяких гарантій. Просто обіцяють зробити все по своїй частині - а що це дасть (одразу чи з часом) - не ворожать наперед. І Ромко каже що йому це більш імпонує ніж би малювання райдужних перспектив (яких їм уже стільки разів малювали інші).
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001506589620&sk=wall Фейсбук не відкриває інфу не друзям ПиСи публічна інфа туть http://www.facebook.com/home.php?sk=group_110685869010967
Дурацкий день...не успел заехать, шайтан побери...оказывается, сегодня ещё и рабочий день...пришлось переться на работу, блин... Ладно...надеюсь, завтра ничего не помешает...
Сегодня Зорянке сделали ещё одну операцию.Состояние очень сложное.девочка неуправляема.Ещё эти выходные..когда в клинике кроме дежурных врачей и мл.персонала никого нет.Тяжело им очень.Пока агрессия только увеличилась.Будем надеяться,что это временно.
Як кажуть при войску: - День пройшов - ну і фік з ним. Якщо сказати м'ягко...не дуже файний день. Вірніше,зовсім нефайний. Зробили операцію,ніяк не можуть розрахувати дозу наркозу. Нині переборщили,спудилися,знов завезли в реанімацію і я там кукав. Тримав оту фляжку з лікарствами,щоб не заалилась.І груз.І Зоряну. За лаби. Та й так. Потім наркоз відійшов,втлумила анестезіолога в голову і поїхала в палату. Тут я її спутав і сидів зверху,щоб затягнулась ранка на артерії. Потім не витримав і пішл надвір. Нема куди подітись...купа хомосапієнсів...тудасюдатудасюда,а Зоряна норовить кожного другого копнути. Але відгуляли... Попереду три дні свйєт...сказитися можна. Може завтра Аятола приїде,трохи її прокатає... Та й так. ...ще один день пройшов ще один крок до краю....(с)
Ёханый бабай! Да что же это за клиника, если родитель должен и в реанимации работать вместе с медперсоналом!
Та конечно!! Блин, надеюсь, ничего не помешает... Она любит в машине ездить...сидит тихонько, как мышка. Только тоненько там что-то лопочет...
Пациент не совсем обычный.Персоналу наверное сложно справиться с ней,а кто как не сам отец знает,что с дочкой делать и как.
Гм...а остальные пациенты - обнаковенные, прекраснейшая? В этой клинике? Сам отец и не отказывается...всю жизнь справлялся...да вот только не хватает ему знаний и умений, что бы самому ещё и мозг доченьки "перепрошить"... Силы ж не беспредельные...
Относительно,да. Я знаю.что это за клиника,сестра там лежала и дяде злокачественную опухоль там удаляли.Но это люди с понятными заболеваниями,а здесь...
Температура знов за 40.Вся горить,марить. І ніяких ознак простуди. Знов вкололи анальгін з дімедролом... І,як назло,попереду три дні свйєт. Народ буде з радісними візгами свйєткував...а,до речі,що?
Бог його знає. Оті дітиска -черговий лікар з медсестрою,самі ніц не знают. А решта зайняті праздвованієм. Чи то свйєткуванням. Чогось там.
Пане Ромку, то не простуда, то реакція на операцію. Я коли в щелепно-лицевій від операції відходила, теж температура до 38,0 піднімалася. А рапідол не пробували дати? Він сильніший, дуже гарно температуру збиває. В роті сам розсмоктується.
Как же её уговоришь рассасывать таблетку...Укол только. Ромко, протирайте прохладной водой, смачивайте губы. Может быть реакция на операцию, ведь вмешательство нешуточное. Держитесь...
В том то и дело, что рассасывать не надо - она сама растворяется за очень короткое время при контакте со слюной, где-то до 20 секунд.