Телефонував Щеглов. Пояснив,що він направду,лиш недавно переглянув,кого то до нього мають привезти. І сі впудив. Але від нас не відмовляється. І,коли я розмовляв з лікарями в тій клініці,то набрав його і він пояснив,що вони мають зробити. Вони,ніби пойняли. А там...як де в далекій Гамериці... ще б робили відповідно.... В комплексі з оцим - круть У Львові це один такої потужності. для прикладу,в тій же Чорнобильській потужність томографа 0,2 Тесла. В Залізничній лікарні - 0,8. В Щеглова,де ми маєм їхати,такого теж нема. Одиничка. Ми ж не в далекій Гамериці. Возили сьогодні Зоряну в Чорнобильську,до анестезіолога. Ще й подибався з давнім другом. Начальник,однако. В середу везем на МРТ.
Пакуємся.... Повна невідомість,пора б звикнути,а годі. Звикнути годі. Може будем два-три дні...по грошах,розраховуєм на тиждень.. .Їдем в невідомість.Соломинка...просто чергова соломинка. Якщо Віктор Іванович дасть вердикт - операція...погоджусь. Хоч,прекрасно розумію,чим загрожує втручання в мозок. Але дивитись на її приступи...годі. Невідомість. Пакуєм по максимуму - ліки,памперси. Погода невизначена - зараз дощ,похолодало,відповідно дощовики,тепліший лах... Та й во так...
Навіть банальний апендицит несе в собі ризик. а тут...але ризикувати треба іншого виходу немає.головне,щоб вони взялися.А спеціалісти там хороші.Будемо надіятись на краще.Щасти вам.
Мир Вам! Встретил сегодня семейство и доставил по адресу в больницу...у Romko с собой компа нет, может, будет с телефона заходить на форум... Ну, буду созваниваться с ним...:o
Гм...та...за шо?:o Нормально, опоздал поезд немного...что-то там такое...все поезда сегодня на пол-часика где-то тормозились. Ну...живая вся семейка, даже бодренькие, я бы сказал. Малая меня узнала, поздоровалась...улыбается, блин, глазенками сверкает. Ходит, бедная, медленно...ну да это такое дело...я тоже не особый живчик. Ей в машине очень нравится ездить. А с самого утра ещё и дождик с ветром...не жарко. Она от жары очень страдала(в прошлом году). А сейчас вроде нормально. Да она так соображает и отвечает, если что не сложное спрашивать...как будто разум её во мгле или тумане... или как комп, который тормозит малехо, но работает... Ну, высадил возле энтого центра...она так не хотела из машины выходить...все "ехать" хотела...и поперся на тренировку. Блин, жалко дите...эх...
Я могу с ЛФ скопировать То,как у них там дела.Пока ничего хорошего Щойно розмовляла з Ромком. Невизначеність.Важкі умови("ненав*ящивий сервіс",як говорить Ромко). Найгірше,що вони не мають куди "втікнути"...Лікарі нічого не говорять.Планують дообстеження.Всі важливі обстеження відкладаються,т.я в Зорянки критичні дні...Це ще додатковий час і витрати. Ромко ледь говорить від втоми і напруги... Можемо допомогти молитвами,коштами... Хай Господь допоможе їм!
Ніч.була страшна. Біль,приступи. Від люміналу до тями не приходила. Зранку забрали в реанімацію,потім зробили їх томографію. І перша операція. Щось ввели в мозок. Зараз сиджу біля неї в реанімації. До вечера тут,як буде нормально...молюсь...,в палату. І будуть вирішувати,чи ще будуть робити операцію,чи ні. Там пішли атрофічні зміни в мозку,тому вони ради не дадуть. Але спробують зняти оті спалахи в скронях. Отой дикий головний біль,що мучить її вже 11 років.
Все проходит, и у Вас, обязательно, все пройдет.... Дай Вам Бог терпения и сил, А Вашей Дочери-скорейшего выздоровления:rose:
Нарешті той,до краю чумачєчій день підходить до вечора. Зоряна потрохи вичухується від наркозу. Вставати їй заборонили,бо на бедрі,де я пару годин притримував катетер,баньку,з котрої через артерію в мозок текла якась фігня,утворилась величезна фіолетова пляма з ранкою посередині. А зранку,в операційній теж якийсь лік вводили прямо в мозок. То й була операція. Що буде далі,ніхто наразі не казав,завтра буду випитувати. А зараз...як в армії: - День пройшов! - І фік з ним! Попереду ніч... Легко сказати: - Пильнуйте,шоб,не сідала і не вставала.. Вона неуправляєма до краю...
Пане Ромку, як там справи з Зорянкою? Ви не пишете новин, а ми тут хвилюємося... Що кажуть лікарі, чи дають якісь більш-менш позитивні прогнози?
У несчастнейшего Romko сегодня ещё одна операция. Врачи куда-то скипнули по причине субботы...бегает, ищет энтих эскулапов... Может, во второй половине дня подскочу к ним, узнаю все более подробно - отпишусь...