В оцьому випуску сюжет. Хлопці,може хтось зможе повторити процедуру,вирізати і перевести в удобоваримий формат? Наперед вдячний.
http://www.youtube.com/watch?v=5HbpD_HsX64&feature=player_embedded Торро...набрид я вже...але зробіть,будь-ласка ще раз отой фокус-покус....
Країна моїх снів, кошмарних снів, Країна моїх днів, безглуздих днів, Країна моїх слів, дешевих слів - Країна У...
Розмовляв з Женею Полікарповою,журналісткою,що знімала сюжет по ICTV Розказувала,що начальник райвідділу дуже настирно намагався її "переконати",що я є подєльніком отих дітваків. Наїхати прямо не міг...але переконував. І взагалі,в неї склалось враження,що весь допит був для камери...фактично допит вела вона одна,слідчі вмішались,коли отой Тарас заплутався вкінець і почав нести явну пургу. В мене ось яка здогадка.... Вони знали,що готується матеріал в ISTV. І вирішили прискорити події. Прислали його в п"ятницю. Отой Тарас,коли викрикав свої бздури,весь час оглядався.чекаючи когось і щохвилини поправляв у внутрішній кишені мобільний. Або записував,або...швидше за усе,був з кимось на дроті. Весь його монолог - це одна суцільна провокація,він(вони?) чекали,що я на нього накинусь. І тоді знімуться побої,журналісти пересвідчаться,що я є організатором злочинної групи і теде і тепе. Але і так вийшло всьо красіво.як на картинці. Міліція моментально зреагували на мій дзвінок. Оперативно-розшукові роботи виконано. Зловмисник затриманий і показаний в передачі. Міліції - слава й честь. Мене попереджали,що готуються провокації... Можливо,ця не остання.
Дякую,Торро... Найближчими днями загружати не буду. Але,думаю,ще сюжети будуть. Я не здамся. Парадоксально,смішно,дико звучить,та хочеться хоч раз відчути себе громадянином України... Не лише за штампом в паспорті.
Ну и...гадость эта заливная рыба. Отец девочки в сговоре с преступниками, которые отбирают деньги, предназначенные для больного ребенка. Больная фантазия и абсолютное отсутствие логики, настолько очевидное, что просто необходимо обращаться в вышестоящие инстанции. Откупиться там у мальчиков денег не хватит. Посоветуйтесь с адвокатом.
Ромко, нет слов... Наблюдая сие беззаконие, хочу Вас поддержать. Сил Вам и крепости, дабы не смололи жернова власти....
У Львові затримано начальника Шевченківського райвідділу міліції Ги.... святе місце пусте не буває...
Приготував таблетки. На ранок...як встане. Таке вона п"є 4 рази на добу. Вже багато років.Топамакс,Депакін,Нейротоп,Рисполепт І ще Лепонекс... Ще проходим курс закріплення вітамінами.
Помаленьку пакуєм чемайдани. Квитки на руках...в понеділок призначені процедури...але... Трохи перечислили люди.... Але надія на фонд Лікарінфо. Як вони трохи не перечислять,то..впритик... лишаємся з голою задницею... То ж наркоз,проживання,аналізи...ми не знаєм,що чекає,бо ж Щеглов не береться казати,він не бачив дитини. В ту суму входить лише три процедури...і перебування в клініці. Винявкую замовлення,при наших витратах годі притримати копійку. І...надія на Бога.
Мир Вам! Скажите, многострадальнейший Romko, точный адресок той клиники. Я гляну, как лучше туду добраться... Пока что у меня никаких дел нет на утро понедельника(разве что зал...но там не на конкретное время... ). Так что, думаю, встретить вас всех да завезти...
Все. Щеглов відмовився. Тупик. МРТ сказав робити у Львові. Видно поговорив з Варшавою...не знаю.. Тупик.
Ром, если зашли в тупик - вернитесь к прошлому повороту. Мы тож неоднократно были в тупиках - пока вроде выходим в итоге, ТТТ. Не опускай руки главное, держитесь! :rose:
Та ну...ждите, мож с денежкой получится получше, да стартонете в ту клинику, где уже были(на Подоле)... Можете на меня рассчитывать(собираюсь на две недели с 29-го мая поехать строить себе дом...так шо с этим учетом)... Да все будет "гуд", не отчаивайтесь!! Сейчас получиласть только неприятная заминка...