Вероятно включилась поздно. Долго шла реклама, а потом какой-то фильм... Какие новости у Вас на передовой? Милиция хоть как-то активизировалась?
В середу їдем дізнаватись...як проходять "оперативно-слідчі дії по встановленню місцезнаходження даних осіб і причетності їх до факту шахрайства і встановлення,чи мав місце факт шахрайства"(с)... Завтра буде екзорцист...я переконаний,що цей обряд необхідний... І не лише я. А з понеділка збираємось до Щеглова. Теж затягувати не будем...хоч ...гроші...гроші...гроші.... Але якось буде.
Сюжет по НТН. Юлл...можеш повторити процедуру? Телефонував мені колєґа,колишній беркут. Каже,що в Львівськім МВД рейвах стоїть,що капець....
Зайшов я сюди. Переговорив з отцем Андреєм Леговичем. Розказав йому про свою проблему,про думку отця Яна Білецького. Черговий раз переконався в тім,що церква - величезний бюрократичний апарат. Щось,типу армії. Отець Легович сказав,що в їх єпархії є свій екзорцист,отець Ярослав Бінак,з Тернопільщини,дав мені його координати. Я сконтактувався,переговорив,сказав,де можна подивитись на Зоряну в ютубі,і Спойлер сюжет "Критичної точки" теж Надругий день він передзвонив,сказав,що приїде. І позавчора був. Спойлер От...досить невдале фото...я весь час мусив тримати Зоряну... Але....м"ягко кажучи,перебував в розгубленості. На свячену воду вона не реагує. На хрест і молитви теж. Хреститься,промовляє слова молитв. І разом з тим раптові вибухи люті і агресії. Кинулась на монахиню,що приїхала з отцем,часом намагалась кинутись на отця...втримував. Не все так просто. Як сам признався отець Ярослав,з таким він ще не зустрічався...мусить радитись,що далі. А вчора була знімальна група "Надзвичайних новин" ISTV. Знімали довго...в хаті,на вулиці. Євгенія Полікарпова,кореспондент,казала,що буде цілий фільм...і будуть давити на нашу "доблесну" міліцію. По правді кажучи,вже давлять. Як мені сказали знайомі...з тих кіл,там зараз ґрандіозний рейвах. Але,будем бачити. На питання,чому я вирішив йти до кінця,крім особистих причин...що не хочу,щоб на болю моєї дитини хтось наживався,є ще одне. Я громадянин України. І не лише на папері. Бо в нас звично,що громадянин є тоді,коли треба десь щось заплатити. А,коли напряму стикнешся з адміністративним апаратом - будь-якого штибу...і ти вже не громадянин...а пішак. Вкотре згадав пісню Андрія Панчишина,котру співали у 1988-му році Спойлер Країна моїх снів, кошмарних снів, Країна моїх днів, безглуздих днів Країна моїх слів, дешевих слів - Країна У Країна цвинтарів зруйнованих, Країна вівтарів сплюндрованих, Країна прапорів обпльованих - Країна У. Країна ворогів заручених, Країна співаків замучених, Країна брехунів закінчених, Країна крикунів нелічених, Країна трударів збезчещених, Країна матерів нехрещених, Країна байстрюків заплаканих, Країна віслюків неляканих, Країна шандарів муштрованих, Країна тайняків вгодованих, Країна У... Країна моїх снів, кошмарних снів, Країна моїх днів, безглуздих днів, Країна моїх слів, дешевих слів - Країна У... Не змінилось майже нічого...але тут це явний офтоп. Соррі. Збираємось до Щеглова...може...може... Полікарпова сказала,що часто знімала передачі про таких дітей...з психічними вадами...і,на відміну від них,в Зоряни живі,розумні очі і свідомий погляд.... І є надія...лиш б зняти оцю агресію. Завтра ще вийде стаття отут
Страстна п"ятниця. Направду,для мене вона...страстна. Почався день з попередження знайомого з УБОЗу,що в МВС зараз страшний рейвах. Отими сюжетами ми викликали лавину і зачепили багатьох високопосадовців. Мовляв,будь уважний,можливі провокації. Залагодив деякі справи,зустрілись з адвокатом,під"їхали в райвідділ,вияснили,що справа зрухалась з мертвої точки. Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановлення місцезнаходження даних осіб з метою(с)...і теде і тепе. Андрій мене підвіз в Рясне,попрощались,він поїхав,а я пішов до плащаниці в церкву. Виходжу...дзвонить Люба,перелякана до краю: - Приїхав Тарас Крив"як і вимагає,щоб я віддала йому його нокію(?!!!)...Приходь швидше,я його не впустила,сидить на лавочці біля під"їзду. Йду. По дорозі видзвонив Андрія,розвернув назад і дзвоню до слідчого: - Хочу полегшити вам оперативно-розшукову роботу.Отой Крив"як Тарас в мене під хатою. - Вже їдем,затримайте його будь-якою ціною. Підходжу.Є. І...півгодини дикого крику Спойлер .Який він записував на диктофон своєї мобілки - Віддай мені мій телефон!!!!! Я його купив за 2000 гривень в магазині біля церкви Анни!!!!А ти відібрав.Побої зафіксовані!!!!Всьо зафіксоване!!!! Я просто дивлюсь на нього.... Він розпалюється ще більше. - Ти силою,погрозами заставив мене ходити по фірмах,збирати гроші на неіснуючу хворобу дитини!!!!!Ти грабіжник,аферист і бандит!!!!! І алкоголік!!!!!Ти шантажем і погрозами заставив мене клянчити гроші!!!!А в мене хвора мама!!!!! Я зараз йду,пишу заяву в міліцію!!!!! І сьогодні ж кічаю життя самогубством!!!! Показує мене заготовлений лист. І так далі і в тім дусі. Багато цікавого про себе дізнався. І про те,що кілька десятків тисяч гривень він мені пачками щодня залишав у почтовім ящику. І про те,як,біля податкової я його побив і відібрав телефон. І....і....і... Втримався я...хоч і важко було. На то поспів Андрій,адвокат. Якраз,коли малий кричав,що натихмяст йде кінчати з собою. Трохи розрядив обстановку: - Йой...я в баґажнику лиш шнурок маю...мила не купив.Почекаєш,Роман винесе,чи так піде? Той Тарас трохи змішався...лиш відвуркувався... - Везіть мене в міліцію.Писати заяву. А тут і міліція підоспіла.Забрали. Андрій підвіз нас з малою в ліс...бо хату перевертала:аїхати!!!!!! І поїхав в райвідділ.Ми трохи полазили...привів....троха сів на дупу...і описую вам страсті. Та й во,наразі всьо.
Ми видзвонили Женю Полікарпову,кореспондентку "Надзвичайних новин" ISTV,яка два дні тому знімала сюжет в нас в хаті...і вона по гарячих слідах пригнала в Шевченківський райвідділ. Тільки що розмовляв. Вона сама в шоці від того Тараса. Каже,що малий і їй кричав,що ніяка вона не журналістка,а шахрайка... Плутався в показах на кожнім слові.... Вона опитувала деяких людей з тієї папки...то декому він казав,що в Зоряни лейкемія і показував фотку якоїсь трирічної дитини. Декому плів про ракову пухлину в мозку. На питання,чому він не звернувся до правоохоронних органів,із заявою,що його силою і погрозами заставляють збирати гроші,він...після довгої павзи і прохання вимкнути камеру,сказав,що я з моєю бандою(!!!),погрожували йому Інтерполом. А гроші він акуратно віддавав в почтову скриньку в під"їзді. А я їх потратив на меблі. Коли журналістка зауважила,що була в хаті і нових меблів не бачила,накинувся на неї з криком,що вона шахрайка і провокаторша. Чесно кажучи,я троха опупів від нинішнього дня. І від того всього. Зара мала встане,йдем на вечірню прощу...голова тріскає...і спазми,їті дістали вже...дихнути не дасть. В лісі файно....
ТАК ДЕРЖАТЬ !!!!!!!! ВЫ МОЛОДЕЦ !!!!!!!! Такая бешенная концентрация событий, имхо, обозначает очень близкий прорыв вперед.
Зранку зателефонувала до мене Роксолана Авескулова,кореспондент ЗІКу. Вчора ввечері вона передзвонила у райвідділ поцікавитись ходом слідства. Їй повідомили,що ніякого слідства нема,затриманих відпустили бо не знайшли складу злочину і за недостатністю доказової бази.(с) Тільки що поїхали від нас,знімали ще один сюжет. А за півгодини покажуть про нас сюжет по ISTV. Хм.... Процитую свою тьощу,котра кохається в римованих рядках: СлавА в небі,а дупа в попелі.... От така....,малята...(с)
Только что, смотрели репортаж по АйСиТиВи про вас, Ромко, держитесь !!! Вы очень сильные люди и правда на Вашей стороне !!! Я уверена, Вы сможете добиться правды и победить этот недуг !
Дивились і ми той сюжет..а ще мама телефонувала в Критичну точку,що історія має продовження.Чекай дзвінка.
Смотрела сюжет по ICTV сегодня ночью. Этот "волонтер"- редкая гнида, и похоже, что кто-то ему здорово помогает в плане сочинения "легенды" - говорит как по заученному тексту. Отважный Вы человек, Ромко. От всей души желаю Вам и Вашим друзьям прежде всего хладнокровия. P.S. А у Вас с Зоряной очень и очень похожая жестикуляция. И взгляд у Вашей малышки переодически такой смышленый и мягкий, что все время ощущение, что врачи снова ищут не там.