Привів Зоряну з вечірньої прощі... Люба в сльозах. Вони по 5-му каналі дивились передачу про закриті інтернати. Я застав лиш коментар Глузмана. І згадав тих,хто радив мені віддати Зоряну туди і жити. Для себе. Знайшов статтю... Є такі. Вони вирішили жити. Для себе. То їх рішення. Бог їм суддя. Спойлер Тут продовження.
Клас! твоє питання повинно бути якомога більше розширенним.Чим більше будуть знати люди ,тим менше шансів у наших можновладців закрити очі на проблему. Скажеш, коли вийде в ефір передача?
Показали... Ото неповний анонс Показали. Зрушення є... Видно жи в міліцйонерів задниця в милі і морда лиця Харчука зашугана до неможливості... А ще вразив коментар з духовної семінарії. Ми були у Варшаві,в ЦЗД. То в передмісті Варшави,Мєндзиляссі. Схоже на наші,львівські брюховичі. Половину отого Мєндзилясся займають корпуси ЦЗД. І кілька десятків захоронок,притулків,шкіл для неповносправних дітей.... Від монастирів,при костьолах. Ми заходили в кілька...вражає... Спойлер Монахині,монахи постійно з тими дітьми...займаються,вигулюють,вчать... Але,щоб туди влаштувати дитину,потрібно бути громадянином Польщі... У нас же вихід один - або в лікарню(ніколи в житті).Або в інтернат(тим більше). Або в школу(там де вона числиться). Але для такої,яка вона тепер,для неї умов нема...Тому,вже 5 років ми з дружиною без вихідних і змін...
Не ризикнуть.І я не ризикну. Сьогодні було лише два приступи. Але збільшилась лють,агресія,зациклення на чомусь одному - нині це - відкрити вікно,щоб щось викинути. Я повідкручував ручки на вікнах,щоб сама не відкрила,а в неї зациклення на одному. Відкрити і повикидати все,що під руками. Картина мені ясна...йде защемлення в лівій скроні...страшний біль...потім все мутиться,Зоряна кидається на все,що попало і б"є,копає,трощить... Оці спалахи поляки і назвали епілептичними,на ЕЕГ вони схожі. А що відбувається насправді,які причини цього,не знає ніхто. Вона абсолютно здорова фізично...і таки недурна.... Приступи стають рідшими,короткочасними.... Але вони різняться. Цілком мені зрозумілий приступ:хвилин 10 дикого головного болю,після чого вона кидається на всіх і вся...то кілька разів на добу... І є...приступ?...холоднокровної агресії. То найстрашніше. І,якби то не було настільки страшно,я був би в захопленні. Навики вуличного бійця,б"є в кадик,в скроню,в око,миттєва реакція,страшна сила..і б"є насмерть. Півгодини тому одним ударом звалила мене на підлогу. І,коли присту болю ще можна якось передбачити,то...оце... Я не знаю,коли це станеться. Слава Богу,що не так часто. Тоді тримаєм,валимо Ліпонекс і чекаєм,щоб вирубало... Мусить бути якийсь вихід....у всіх людей...всіх(!) працює 3-4 % кори головного мозку. Що відбувається в решті,не знає ніхто. Всі обстеження...в нас,у Варшаві показали норму.Ніяких аномалій. Спойлер Зараз маєм надію на Щеглова...можливо операція... Може якось вдасться добитись,щоб запрацював якийсь резерв,щоб інші % взяли на себе функцію пошкоджених...
Не знаю. І ніхто нічого не знає. А сидіти і споглядати,як вона корчиться з болю,як потім все трощить...надіючись,що переросте... Просто не можу.
так я не к тому, чтоб сидеть и наблюдать. понятно, что складывать руки и сидеть не нужно. это больше как риторический вопрос прозвучало...