Аятолла как насчет подключить юристов? пока просто в качестве консультантов..а может они знают имя адвоката какого..кого можно попросить помочь..
По-перше, для того, щоб давати обгрунтовані поради необхідно обладати всією наявною інформацією (запитання я вже ставила, перевагу мають тексти документів); По-друге, необхідна допомога досвідченого юриста-господарника...
Та...у нас шланги...они ж тока по своей специфике работают...остальное - так же как и я знают... А там:
если такие документы реально есть то все эти угрозы за СБУ и т.п. делаются для почтового ящика Аятоллы..а вот если они реально хотят ее выкинуть из помещения надо сейчас поднимать журналистов,потом будет поздно,когда действительно просто пришлют омон и они не разбираясь всех повяжут..иди потом доказывай шо то в наши "суды"...
Законность осуществления деятельности нужно доказывать документально, при юридической поддержке. А журналисты могут лишь на некоторое время задержать или наооборот ускорить разворачивание событий. Для того чтобы "Всех повязать" должно быть заведено ОРД, возбуждено уголовное дело...
да..если говорить о законах на бумаге..но у меня есть большие сомнения что в действительности всё происходит в процессуальном порядке...в любом случае сейчас у любой мало мальски существующей официально организации(и даже официально не существующей)есть штатный юрист..плохо что его нет у Ульяны..если его нет
Romko, все это печально. Единственно, как такой вариант: Вы снимаете квартиру/комнату в Киеве, и призжаете в эту клинику только на обследования/процедуры. Будет ли в этом случае для Вашей дочки этот курс лечения дешевле, и есть ли у Вас на такой вариант деньги?
Romko. а Ульяна что-то собирается предпринимать? Может это буря в стакане воды и вопрос с Капрановым -Любимовой на сейчас уже решен? Я не пойму мы делаем что-нибудь или нет?
Нічого там не вирішено. Світла далі нема. В кімнаті 40 жари. Принесли вентилятор,але вмикаєм вночі. Треба довжелезну переноску,а цілий день до неї підключені компи клініки.Звільняється ввечері. Зранку приходили якісь молодики,щось винюхували. Не знаю,бо я цілий день з малою... Ще завтра...і до свого лісу. Так що,якщо доживем до завтра,то епопею можна буде вважати завершеною. Але...як далі...не знаю. Я маю надію привезти Зоряну на третій курс...назбираєм копійок...два тижні - 16 тисяч гривень без проживання і харчування. То,наразі єдине місце,де ми відчули ілюзорну надію на якесь покращення. Дуже ілюзорну. І прикро буде,як клініку закриють.
Просто прикро, чи щось робимо? Але цим в Києві хтось повинен займатися... Наприклад Ульяна чи найманий юрист...
Нарешті закінчилась наша епопея Дякую всім,хто відгукнувся... Дякую Аятоллі. тепер...готуватись до третього курсу. Бо є шанс. Є... Закину відео....вчорашнє... Не буду соромитись...відверто скажу...в мене текли сльози... Це...як її народження...друге... Це вперше за багато років...Зорянка змогла це зробити. САМА! http://www.youtube.com/watch?v=rcHKwWPDpos
похоже что это действительно они и инициалы совпадают. О деятельности братьев знаю давно. Они очень много пишут на Украинской правде, и довольно много денег вкладывают в развитие украинской идеи. Тем более мне не понятна такая реакция.... Интересно что по этому же адресу зарегистрировано некое Ощаджитло и снова Капранов - руководитель. Может быть это сын одного из братьев?
Не знаю. Я запропонував чимось допомогти,але...."мое дело предложить,ее дело отказатся"(с)... Видно щось вирішує,бо мене попросили написати кілька заяв-скарг на різні імена. Дай Боже,щоб їй вдалось.Гарне місце. Вчора відходив...і ще не скоро відійду. Заспокоювались нерви від безперервної напруги...там. А поки все,як було... Ліс...короткі вилазки між людей...намагання чогось навчити... На жаль,ми не маєм можливості забезпечити тут ті умови...я про заняття зі спеціалістами. В школу,на годинку буду возити з вересня Ми для неї батьки...а не вчителі. І відноситься вона до нас,як до рідних людей. Так що... поки ліс... І збирати гроші....бо то єдина надія. біжу...мити..прати...міняти памперс. Звичний день.
Дзвонив в клініку... Там ще до п"ятниці будуть наші сусіди...з чоловіком-епілептиком. Гговорив з ними... Там капець. Світло вимкнули повністю...чай кип"ятять через дорогу...в кімнаті +40... машина за ними приїде аж в п"ятницю...поїздом бояться їхати через приступи. Не знаю,що там...з п.Уляною поговорити не вдалось. Не знаю всіх ньюансів їх протистояння з Капрановими...але... Світло було вимкнене з його санкції і за його вказівкою. І він знає,чим це грозить хворим з епілепсією... Я б натравив на нього журналістів...і теде...не хочу робити це без відома п.Уляни...щоб не зробити їй ведмежої послуги... Просто людьми цих...пісатєлів язик не повертається назвати... хай це буде на їх совісті..хоч сумніваюсь,що вона в них є.... А ця жінка надіється...як і ми... на її дитині теж поставили хрест. А таких багато...
Romko , честь тебе и низкий поклон ! Хвала Богу, что на свете есть такие люди, как Ты !!! Спасибо Всем тем, кто пытается тебе помочь и тем , кто не может , но сопереживает. Молю Бога за Зоряночку и тебя .
В Києві, в "Істині",зробили свою роботу,розблокували судини,заставили кров циркулювати швидше...але...збільшилась і агресія... В мозку попалені зв'язки...і нормально він функціонувати не може... Спалахи частішають,роблятся сильнішими. Агресія. Повна неадекватність і неконтрольованість. Небезпека....постійна напруга. Збільшили дозування всіх препаратів. І почали давати Азалептин.. Спойлер Страшно...але більш нічим вгамувати не можна.... На годину. Мав рацію Фільц. Почнуться менструації - почнеться пекло. То якийсь безперервний кошмар...ми не відходим...ні на секунду....приступи щопівгодини... Дикі крики...конвульсії... В неї очі біліють з болю...а я нічим не можу помогти...і нема нікого поряд... Сьогодні в лісі прибігли люди з дубеняками...на крики...думали когось вбивають...а вона качалась... Азалептин не бере...від болю голови даєм спазмалгон...ношпу,все що під руками...не помагає... Вночі те ж саме...тягну в поле...ліс...на цвинтар...бо дикий крик... відходить...єнчить з болю..тулиться...і потім знов....по колу... І агресія...якась дика агресія... То вже з тиждень...безперерви.... Втомився... А тим часом... Спойлер http://www.youtube.com/watch?v=P7jjHHXFMso
Ромко, я не могу запостить банковские реквизиты, ссылки не открваются. ОГРОМНОЕ спасибо всем, кто помог этой семье. Банковские реквизиты изменились. Ромко, прошу Вас - выложите сами.