Курілець остаточно не відмовив.Але сказав: - Шукайте. Я маю прикрий досвід,коли втратив дорогоцінний час на директорку клініки в Кракові,котра "годувала" мене "завтраками" цілий рік. Він не відмовив,але,навіть в Україні схожі операції вартують 15 тисяч доларів. В Ізраїлі і в Німеччині зразу зрозуміли про що йде мова. Та ні наші,ні поляки(туди я теж телефонував),про такі операції не знають. Але остаточно можна буде говорити,коли я буду мати запрошення з клініки з детальною вартістю послуг і обстежень.
Якщо після перегляду усіх Зоряниних паперів та обстежень, лікар сказала, що у них такі операції роблять і коштують не надто великі гроші, то може варто почати з ними переговори чи дійсно вони візьмуться за Зоряну і швиденько збирати гроші!
займаюсь розсилкою спаму. Contra spem spero. .. Отримав чергову відповідь. Здравствуйте, уважаемый/ ая Роман Пророк , 1. Русскоязычный медконсультант больницы свяжется с Вами по телефону в самое ближайшее время. В некоторых случаях, он попросит Вас переслать дополнительные данные, касающиеся Вашей медицинской проблемы. 2. Опытные специалисты обсудят историю Вашей болезни 3. Русскоязычный медконсультант осведомит Вас о предлагаемых нами медуслугах, а также о нашей возможности оказать Вам помощь в организации приезда в Израиль 4. Мы можем предложить Вам наше сопровождение в аэропорту и доставку к месту проживания / лечения В случае возникновения неотложной проблемы, обратитесь, пожалуйста, по адресу sos@rambam -hosp ital.org .il. и сообщите те же демографические данные, которые Вы предоставили при заполнении формы, включая номер телефона и адрес электронной почты. С наилучшими пожеланиями, сотрудники Отделение медицинского туризма больницы "Рамба
tochka.kanalukraina.tv/ua/video/10870_moshennicheskaya_pomosch___zalozhniki_very__schastlivaya_sem_ya__dolina_chudes/ Вийшов в неті сюжет. Торро,якщо Ваша ласка,виріжте його ....і переробіть...
Сьогодні телефонував до Курільця. Відповідь очікувана: - Передзвоніть за тиждень. Часом дзвонять з клінік Ізраїлю,Німеччини. За ваши дєньгі любой капріз(с) І прооперують і пролікують...питання лиш в грошах.А це з 50000 євро.Такого я сам не двигну. Чекаю ще отих нейрохірургів з США... А час йде,а приступи не стихають...і кожен може стати фатальним. Скоро до Львова приїде Хенне Северінсен Може б піти на оту зустріч? Але ж вся моя совкова натура тому противиться... Якщо прийду просто з вулиці...в кращому випадку вислухають і пошлють до Герича в облздоровввідділ(досвід є). А вона,надіюсь, може щось порадити... Що робити? Ось,як ілюстрація
Ходив... Люди з залу задавали різні питання,якийсь хлопака,упиваючись власним красномовством розказував про виборчі закони в Україні і прочі казкові речі.. Ростислав Новоженець запитав,що ми маєм робити... Я з тою своєю папкою стою скромно зозаду.,потім не втримався і задав питання...чи вони там сліпі? Чи усвідомлюють,що Україна існує лише де-юре...де-факто - це вотчина ерефії? Чи розуміють,що в нас громадяни України - громадяни лише на отому,що дістають із широких штанів(с)? І додав...що держава людей,що опинились в скруті,залишає напризволяще.У відповідь - мовчанка. Потім,наодинці сказав,що я один із тих людей. Котрі за бортом. Описав ситуацію. Попросив поради. Дав свої координати. Емейл,скайп,телефон. Хоча...відверто кажучи,не маю надії на будь-яку реакцію ...
Звичні дні... Вкотре набрав Курільця. - Дзвоніть завтра. В німців теж - тиша. Боже,як набридло перебувати в підвішеному стані. Хоч,ми перебуваєм в ньому вже 10 років... Але зараз,на вагу золота кожна хвилина. Ми не залізні...і кожен приступ може стати фатальним. В Зоряни горить мозок...це видно...і вона це каже: - Болить!Болить голова! От,тільки що приступ...місця собі не знаходить... http://www.youtube.com/watch?v=84P8414iFaw&feature=share і годі чимось зарадити... Коли сильніше...кидаюсь зверху і тримаю. зазвичай не вдається навіть зняти...тримаю. Зараз дали азалептин,чекаєм,щоб вирубало...