Вот, нашла на нашем городском форуме (раздел благотворительности) Там пишет мама мальчика-эпилептика и упоминает эту клинику: http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=213028 Ромко, гляньте ссылку, там есть и телефоны мамы Владика и сканы клиники и контакты волонтера, который занимается мальчиком. (по поводу волонтеров не сомневайтесь - на этом сайте они настоящие и вдруг они ещё какие-то клиники по вашему направлению знают ) и они уже в Германии с 5 августа на обследовании !
Тиша.. .первозданна. .. На емейлах... в телефоні.. .в неті ... Тиша... Шабат... Лиш тут ,в лісі Зоряна щось кричить. Та ще птаство цвірінькає. І гадит зверху. Благолєпіє.
Безперерви тарабанить... Ви пропустили 560 дзвінків з номера: +380934685200 о 04:33, 14\08\11 І зараз теж...
Не встигаю. Два гудки - обриває... І так безконечно. до мене- до Люби,до мене- до Люби,до мене- до Люби.... Зараз теж...
Звук.вимкнув. А змінити... В мене хліб насущний по телефону заробляється. Поза тисячу номерів...за 12 років... Не вийде.
Потрібно звернутися до мобільного оператора про телефонне хуліганство. Знайомий звертався - допомогло. Заблокували телефон хулігана. Ну і написати заяву в міліцію.
Отримав лист з Ізраїлю. Звук в телефоні був вимкнений,бо отой Кривяк вже дістав своїми дзвінками...пропустив 10 дзвінків від неї...ех...
Подзвонила ота Катерина з ізраїлю. Переговоили. Розписала ціни. Одна лиш консультація в спеціаліста - $350 -600 МРТ - $3000- 5000 EEG - 2000. А обстеження потрібно робити від А до Я,випадок складний . Сама операція,поріняно недорога - $25000 ,але,швид ш за все,потрібна якась "глубинная стимуляция",а вона вже вартує $50000 -100000. Якщо рішимось,. оеба перевести на їх рахунок $10000 задатку,вислати копії закордонних паспортів і вони починають процедуру виклику.
Мав розмову з лікарем-координатором з Мюнхенської нейррхірургії.Така Світлана Іванівна,родом з Луганську. - Такі операції вартують в нас €25000-30000.Один день госпіталізацїї вартує €1000.Судячи з відео,ви ледве оплачуєте витрати на ліки За час моєї 5-ти річної практики,лише одна,ДУЖЕ ПРОБИВНА одеситка змогла зібрати потрібну суму і прооперувати в нас свою дитину.Шукайте лікаря у себе,в Україні. Буду шукати далі. В свій час я вивіз дитину в Польщу,де їй зняли діагноз,з яким нас ніде не хотіли приймати. І,хоч сили вже не ті...але дивитись на безперевний щоденний біль своєї дитини і до квнця днів зоватись в лісі...