Я правильно поняла, что номер карточки прямо на которую можно кидать денежку, а Вы в любом Привате сможете снять ?
Юлл...тут ще довго чекати. Ми,як коти в мішку. Але в мене складається враження,що вони самі в тупику. Що буде на руках,я перешлю зразу.
Мав розмову з Щегловим і Андрієм Васильовичем,лікуючим лікарем. Завтра ще одна операція...вдогонку.. і вмивають руки. - В Україні вам ніхто ради не дасть. І займатись ніхто не буде.(с)Щеглов. Тут щоночі вся лікарня на вухах стоїть. Ми на 8-му...минулої ночі з 3-го прибігали...цікавились,чого такі дикі крики. Тупик.
Дасть,звичайно. І диск з томографією. Та,мабуть,післязавтра,чи в понеділок Він ще щось...надіється зробити.. . Так виглядає.. Але,Щеглов,як царствующа королева. Йому вже 73 роки,все вирішує його син і молоді спеціалісти,а він...керує... Та подивимось...
Короче, если находится клиника которая возьмётся помочь Зоряне -кидаем клич во все инстанции ,СМИ о сборе средств.Время не ждёт... Может кто возьмётся сделать листовку с краткой историей о Зоряне ,диагнозе и просьбе о помощи.Мы ,каждый кто сможет распечатаем и расклеим в своих городах?
Вони тут носяться з люміналом...який то бере,то не бере... Ми теж можем навалити її азалептином до стану вазонка,щоб спокійніше нам було...але ж ТО НЕ ВИХІД!!! Радять шукати хорошого психіатра...і...і...і...далі по тексту... Коротше,знайомо до болю...наша пісня гарна,нова,починаєм її знову... Ми дотепер не можем вичухатись від наслідків перебування у 8-му відділі психіатричної лікарні у нас,у Львові,де,як кажуть цвіт української психіатрії. Хм...до слова й генетики теж... Цвіт...їті...
а можно и мне пакет документов? в течение суток мне должны обещали дать ответ по Америке и попробую пробить Израиль
Луна, давайте дождемся последнего заключения врача (это как я понимаю Щеглов) последней КТ, (я так понимаю ее делали в киеве?) и очень важно, что конкретно сделали врачи в Киеве и какой результат. вот эту совокупность документов (будем называть ее пакетом) и надо перевести. так что ждем Романа. когда он даст сканы вам на перевод. затем, как верно заметила Эльфа, собирать деньги.
Якби Зоряна була просто з ЗПР,але не настільки ннбезпечна,я б теж опустив руки і плив б за течією. Але це вулкан,постійна небезпека і напруга. Для оточуючих і для нас. І...постійні приступи...багато років,дикий головний біль...щокілька годин. Я вісім років закидав листами всі значущі клініки світу,де лікують дітей з метаболічними,психічними,генетичними порушеннями,товкся лобом в стіну МОЗ,оббивав пороги наших світил,і "світил ",начальників всіх рівнів. Так,були хибні кроки,але не помиляється лиш той,хто нічого не робить. Ми зняли діагноз,виставлений нашими "спеціалістами" і сотні інших. Дивитись на постійний біль своєї дитини,ховатись в лісі,щоб не було небезпееи оточуючим теж вічно не можна. Тому й шукаю. Доки є сили. Доки є хоч іскра надії... хоча б зняти цей біль і трохи адаптувати її в оцім світі...я буду шукати шляхи. Був Берсенєв ,була Уляна Лущик. Були ще спроби,про які я й не згадував. І пошук. І надія.І надія.І надія. Щодо Щеглова. Так,його операції усішні в багатьох випадках епілепсій ,післяінсультних загострень.Деяких видів мігрені. Ми поїхали по рекомендації жінки,якій він вилікував епілептичні напади - наслідок інсульту. 10 років після його операцій в неї немає приступів. Так наш випадок і Щеглова поставив в тупик.Та й лікарня не пристосована для ТАКИХ пацієнтів ,як Зоряна. Та це був шанс і ми його використали. ЗІ Маю на елефі...опонента...мабуть,більше,як опонента...бо це одна з причин того,що я там більш не дописую. Просто копірнув звідти свій ранковий допис-відповідь. Лижа має таку функцію,користаюсь з неї. Сьогодні була остання операція,Зоряна відходить... Такою страшною вона ще не була. Завтра заберу виписку,постараюсь передати її Аятоллі. Як я скучив за лісом...
Такою страшною Зоряна не була давно.. . Виє... некерована до краю.. агресія ... Вся лікарня на вухах...і навколишні вулиці... Чи то з наркозу... двотижневого. ..чи ліки почали діяти.. . Вивів надвір. ..кидається на всіх. ..і зупинити годі. ..і нема куди подітись. .. Завтра берем виписку,може вдастся взяти квитки на вечір.. . Скоріш б в ліс...
хотелось бы знать, что по поводу этого ухудшения говорит Щеглов... Помоему на него нужно основательно насесть, чтобы он подробно и доходчиво объяснил свое понимание того, что было, что он делал и на какой расчитывал результат и что в итоге получилось. Я говорю так с позиции своего опыта, когда на приеме очередного доктора, не могла толком объяснить в чем была суть предущего ребенкиного леченения. Только со временем научилась говорить лечащему врачу что-то типа, извините, но объясните мне подробно и доходчиво, что сейчас происходит и чего, по Вашему мнению, ожидать в будущем, потому что только нас с мужем считаю ответственными за принятие того или иного решения. Последняя фраза об ответственности, как правило располагает доктора к откровенному разговору...
вибачайте може не в загальній струї...,чому в витягу нема слів: "рекомендоване лікування поза межами України в зв"язку з вичерпанням доступних методів лікування на території держави"
http://depositfiles.com/files/ylax6zv3i Это архив с более подробной информацией по Зоряне этого года.
Тому що Щеглов вважає,шо може справитись сам. Тільки що був дзвінок з "Критичної точки". Вони мають знімати ще один,розширений сюжет. І про отих "волонтерів" і про наше буття. Я розказав,де ми і що ми. Попросив телефон Щеглова. Вони візьмуть ще інтерв'ю в нього,як в лікуючого лікаря. То ж мав нагоду зайти до нього,поговорити. Цитую дослівно: - Ей необходима резекция височных долей головного мозга.Это единственный выход! І це він повторить і на мікрофон. Питання в тім,що...я довіряю йому і персоналу,як медикам...але в ОЦИХ умовах робити операцію...просто боюсь. Зоряна вже два дні просто виє...монотонно,безперерви...і нікого,хо б міг щось порадити... Єдине,що вони мають,це капальницю з люміналом. Ще та картина,коли їй дають капальницю. Попередньо ми заспокоюєм Зоряну ліпонексом,потім годину я сиджу на ній зверху,тримаючи руку з катетером в певнім положенні,щоб капало і,щоб не вирвала голку з вени... То вирубує на дві-три години,потім знов виття... -