Там есть ссылка на сайт, а на сайте - все реквизиты. Я думаю, администрация форума не будет против. если мы выложим эту ссылку? тут детальная информация о диагнозе, документы и счета Тут
ок, значит так. кое у кого спросил - пришел ответ. скорее всего подойдет клиника Вогтарейт, они специализируются на эпилепсии и неврологии у детей. это здесь южне мюнхена, я знаю эти места. горы. деревня. http://www.schoen-kliniken.de/ptp/kkh/bhz/faz/neuropaedriatrie/ я уже туда позвонил. план такой 1. нужна история болезни девочки, пока просто текст. перевод на немецкий. у меня есть переводчик, но дорогой (кандидат фил. наук) - 16 евро страница. если на украине еще дороже (я не удивлюсь) тогда шлите мне. я сам оплачу (не обеднею). 2. немцы, это дело смотрят и дают приблизительно расчет сколько стоит фаза обследования. а также шлют бумаги для быстрого оформления визы. думаю само обследование должно быть недорогим. особенно если брать не стационар а дневную клинику. а жить можно в деревне. коровы, запах навоза (я знаю о чем говорю), зато дешевле. заодно можно по хозяйству фермеру помочь - оно и дешевле будет. сам жил два дня тут в палатке. прикольно. основная цена оплаты за анализы и обследования. как мне обьяснили ну 4 тыс. я ожидал больше.
Вот реквизиты Ромка: Реквізити для переказу Для оплати в гривнях: 1. Назва банку: ПАТ Укрсоцбанк МФО: 300023 Рахунок: 26200000454282 Код ЗКПО: 2492402078 Отримувач: Пророк Роман Андрійович Призначення платежу: матеріальна допомога на лікування дитини 2. Назва банку: ЦФ ПАТ Кредобанк МФО 325365 ЗКПО 2492402078 Рахунок 2620401919172 Призначення платежу: зарахування коштів для лікування хворої дитини на рахунок 1000641851 Пророк Роман Андрійович. Для здійснення переказів з-за кордону в доларах США Банк посередник: Bank of New York, One Wall Street, New York, N.Y.10015 USA SWIFT: IRVTUS3N Банк отримувач: Acc. 890-0057-211 Joint Stock Company "Kredobank" CENTRAL BRANCH LVIV, UKRAINE SWIFT: WUCBUA2X Отримувач: Acc. 2620401919172 name: Prorok Roman рахунок відкритий в ДЛФ ВАТ Кредобанк
Вот ещё Webmoney Z228781399740 -долар E183524552664-євро U311770575512 -гривня R213308973150-рублі Якщо у Вас є гаманець в системі Вебмані, то можете передавати на будь-який із цих рахунків. Якщо у Вас нема гаманця, то можете передати гроші на гривневий рахунок з допомогою спеціальних автоматів, які розставлені вже по всьому Львову і інших містах України. Ось місця розташування автоматів у Львові: http://forum.lvivport.com/showpost.p...&postcount=129 Ось тут по всіх містах України: http://ukrbuy.com/misc/ibox.html Нагадую як відправити гроші з автоматів: Насамперед запишіть собі номер гривневого гаманця прямо зараз на папірчику і носіть із собою! Будете біля такого автомата, клацаєте на екрані логотип WebMoney, вводите номер гаманця з паперчика (при цьому виберете опцію "власний гаманець") і запихаєте в той апарат гроші скільки не шкода, 5, 10, 20, 50, 100, 200 грн... Все! Ці гроші вже в касі! Увага, здачі автомат не видає, що запхаєте - все піде в касу! Хто зробив поповнення, напишіть про це сюди, або Ромкові в приват чи в аську, щоб він перевірив рахунок, чи нормально пройшло. Зберігайте чек, який видав апарат, поки не будете знати, що адресат гроші отримав на свій рахунок. Окрім того в комп"ютерних клубах продаються карточки поповнення рахунку WebMoney. Можете при нагоді придбати таку і повідомити Ромкові її код (приватно, звичайно). Нажаль, поки що нема інформації, як діяти тим, хто знаходиться за кордоном. У Росії, я думаю, поповнити рублевий рахунок можна так само просто як і в Україні, а може і простіше, оскільки система російська.
Звонил Ромко... Существуют благотворительные Программы лечения и реабилитации детей за рубежом. Если у кого-то есть информация о таких - напишите, пожалуйста. Семья задумывается об эмиграции, надежда на наших врачей слаба.
Дякую всім. За якийсь просвіток Бо вкотре впевнююсь,що і ця соломинка виявилась ілюзорною. Зараз збили температуру,то ніби нормальна. А вночі...ввечері,зранку...напівсон,напівмарення. Часом приступи,в такому стані. За ніч з десять. Люмінал трохи вирубує,але приступи болю йдуть і в сні. Ні на секунду не відходим. Черговий лікар каже,що тривожного нічого нема... Не знаю. Поки не знаю. Чекаю завтра. Нині свйєто ж. День конституції. Святий день. Нізя работать.Гріх.
Слава Богу вже по свйєтах. Вчора на Майдані був кОнцерт,то аж тут всьо гуділо. Конституція,не шобудь. Мала заснула десь в третій. Вимучена. Температура,спазми в голові...єнчить,тулиться,плаче... І ні на хвилю не відійдеш. Зараз,після свйєткування почнуть сходитись дохтури,то,мо',шо нам скажуть. Наразі стан погіршився. За добу було з 15 приступів дикого головного болю. Зазвичай 5-8. І ще ота температура. Вчора приїїжжжав Аятолла,поїхали до нього в офіс,закинули на комп всі мої документи. Десь,хочуть то закинути туда,за Мостиська,щоб ще тамті дохтури глянули. Наразі сидю на балконі,куру,пию каву. Годую голубів. Казала санітарка: - Не нада їх кормить,то нехароші птіци,заразу розносять. А я кормлю і думаю...гірше від хомо,птіц нема. Та й і усьо.
Був обхід. Спереду Щеглов,за ним парканайціть свити. І такі зразу двіжєнія,аж вітер. Зразу аналізи,зразу взяли кров з пальця,з вени. Блін,то ж би ще позавчора зробити,коли температура була поза 40... Але,що то я...на свйєта работать,то є великий гріх. Завтра,кажуть,буде ще одна операція... І потім ще одна. А потім томографія. А потім вердикт. Капець. Виєм. Блін,як я вже за лісом скучив... Тут куди не ткнешся...хомо,гонят,галдять,шось хочуть...
Мир Вам! Так, многострадальнейший Romko, все Ваши документы(то, что мы с Вами делали) мне удалось загрузить на файлообменник(спасибо Кертису за подсказку!) и отправить ссылочки ull9(и те, которые на фотофайле и квипе - так же). Так шо - ждем-с...
Улл9, я буду к вечеру ближе, как я поняла - документы передали 2007 года... Ромко, может можно выписку попросить свежую? Чтобы я могла отдать переводчику самый последний вариант.
Я поторопился с выводом, есть там и документ от 2010 - заключение психолога. пойдет. важно получить последние бумаги - диагноз, терапия что сейчас делается в Киеве. возможно у Романа еще на руках ничего нет. Их бы перевести, т.к. это самое свежее. что касается КТ, Аятолла мне сказал они в фильме, который надо как то инсталлировать, но у меня не виндощс а Линукс.. вечером, попробую из своего археологического музея какой нибудь виндоус запустить. авось запистится.
Там є ще найсвіжіша виписка. Написана спеціально для Щеглова. Аятолла відсканував її в пдф. Дали мені карточку в Приватбанку. Номерна ній 4405 8858 1323 9511
А нічого не дають. Ці болі в неї вже понад десять років. По кілька разів на день. Протиепілептиками ми зняли тривалість з півгодини до 5-10 хвилин,але повністю зняти не можем. Вона качається з болю,але не відключається...і зарпдити цьому ніхто не може.
если я правильно нашел - это краткий диагноз, пять рукописных строчек. мало важно получить последние бумаги - диагноз, терапия что сейчас делается в Киеве.