Відповідь: історія нашого форуму... http://emeraldeva.livejournal.com/33417.html Ця історія ще є десь в архіві? Бо я тоді тільки наскоками на форум заглядала..
Відповідь: історія нашого форуму... Меґ швидше за все стало нудно. Зету не пускають до компа сини. Може, то для неї би на один компутер скинутися?... Правник сам пішов із форуму та утворив свій. Цікаво, чи й далі той інший існує завдяки ЛФ чи ні. Раніше копіювали наші теми, наші дописи й у себе обговорювали. І не лише вони. "Дочірніх" кілька створилося... Соломія має двох діток, їй не до форуму, вочевидь. І варто за неї тільки радіти. Хоча без неї таки справді сумно. Черешенька, думаю, знову зазирне після довгих мандрів... А от Ума... Щодо Уми історія цікава. За її зникнення треба дякувати тим, хто на неї накинувся, я би навіть сказала, що вижив із форуму... Є такі, хто за тими сумує. Особисто я - ні краплі. Щоправда, вони навряд чи коли перестануть читати ЛФ та його коментувати. Ну, то щире їм вітання і "дякую", що є де є, а не тут...
Відповідь: історія нашого форуму... Хто на кого і які має компромати можите мені передавати за відповілно оплату.
Відповідь: історія нашого форуму... Мушу сказати, що Правник теми не копіював. Окремі дописи - так, обговорювалися в нього. А щодо "не лише вони" - то просто нагла копія навіть за структурою розділів. Принаймні кількох клоунів позбулися за рахунок того самого (усі розуміють, про кого я). Ще би двох тамтешніх відвадити звідси - зовсім буде добре. Точніше, одного. Чорного птаха у білому фраку.
Відповідь: історія нашого форуму... люди який я щасливий, що по тих салунах не ходжу... я ніскілечки не розумію про що йде мова в останніх 4-х дописах!!! троха цікаво, але не настільки щоб у цю, вибачте, дурню вникати.
Відповідь: історія нашого форуму... Лілю, а можна без загадок з багатьма невідомими? Я вже сама дивувалася, чого нема Уми. Думала, що в неї які домашні клопоти. То просвітіть публіку, "хто підступно так вчинив?"(с) Гриць Драпак. Здається я здогадуюся, про кого Ви. Але хочу Вам сказати, що вже нічо вони ніде не пишуть, бо самі поперегризалися і дехто самопозабанювався. От такі борці за справедливіть. Перше тут їм заважав "женсовєт", а як не стало його на шляху, то почалося канібальство між собою. А декому очі відкрилися, хто є хто насправді. п.с. А взагалі, я рада, що ЛФ живе і процвітає, наперекір всім "пророкам." Так тримати!
Відповідь: історія нашого форуму... та, та... ага. так... сьогодні... десять... так.. ніі, нііі! ви що? куди? та невже? угу. буду знати. ага. дякую.
Відповідь: історія нашого форуму... А файно заплатите? Якщо так, то може я і подумаю. Може якраз поправлю свій фінансовий стан.:radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
Відповідь: історія нашого форуму... Cправді, ЛФ як маленький світ. живе своїм життям з усіма його проявами. для мене він також став часткою життя. ловлю іноді себе на тому, що думаю про форумлян, як про реальних знайомих з життя (хоч ще не бачила нікого в реалі). по дописам вимальовується і характер людини, і темперамент. ЛФ майже витіснив усі мої інші інетзаоплення. хоча вже й на нього не вистачає часу. якщо добре тут позависаю, то чоловік голодним лишається... г-г-г...:D
Відповідь: історія нашого форуму... mamatu, не хвилюйтеся, це нормально, вони думають про вас так само Додано через 2 хвилини А ось за це можна і партбілет на стол... :cool: