Відповідь: історія нашого форуму... думаю, що саме 5 січня гучної форумівки не буде, всі будуть до свят готуватися...
Відповідь: історія нашого форуму... Я пам’ятаю свою появу на ЛФ. Листопад 2004, ще до 2 туру виборів. Шукав якусь цитату укр. мовою через Яндекс – і потрапив прямо сюди. Ого, тут велися не тільки гарячі, але й розумні дискусії ! Спочатку не мав на меті надовго тут засиджуватися, встряв під “ситуативним” ніком – та й залишився. Тоді головна ідея була – сказати людям “Не бійтеся!” Не Львів”янам, звичайно. Тут же познайомився із Бухгалтером, запросив його до свого екіпажу мобільної групи “Нічна Варта”. Класний мужик, надійний, розсудливий. Нажаль, вже рік не маю ніякого зв”язку з ним: він змінив - роботу - дружину - квартиру - мобілу. Як я не підлещувався до нового головбуха та кадровиці його колишньої фірми – глухо. Але ж я впевнений, що 50% представниць прекрасної статі на тій фірмі знають, як його знайти. Треба буде повторити пошук перед річницею Майдана. Слава ЛФ та його "батькам" ! P.S. Ось ще кілька «старих» портретів.
Відповідь: історія нашого форуму... Спробуйте пошукати за ім"ям хоста. Але це - NAT-сервер, там багато юзерів. Може спливе на російських футбольних форумах ? Втім, зараз "у Золушки много забот" і без України. Може десь він дописує "Виявилося, що в моєму роду були чеченці. Хочу вивчати чеченську мову..."
Відповідь: історія нашого форуму... Я зі своїм одним горнятком, не маючи історичних спогадів про ЛФ, хочу сказати, що кожен раз на нашому форумі відчуваю себе як у Львові - вдома. Затишно і комфортно, чого і всім бажаю. Дякую модераторам і всім форумчанам за таку атмосферу.
Відповідь: історія нашого форуму... А це лого забули ? Я сам здивувався, що воно досі зберігається на серваку ЛГ: А ось приклад дизайну сторінки та дописів січня 2005. стор 1 - http://img258.imageshack.us/img258/1051/old1je4.gif стор 2 - http://img258.imageshack.us/img258/2840/old2wz7.gif стор 3 - http://img509.imageshack.us/img509/8938/old3kv7.gif
Відповідь: історія нашого форуму... Ну то не був жах. Я приховав деякі деталі дописів. тому вони можуть здатися примітивними. А вантажилися дійсно швидко. І будь-який чайник все розумів без хелпа.
Відповідь: історія нашого форуму... Я тут недовго, максимум півроку. Місце сподобалось зразу. ...От лише Балалайкіних багато. ;-)
Відповідь: історія нашого форуму... Борисе, в мене чоловік був у Нічній Варті, якщо не помиляюся, в одному екіпажі з Дедді. Може спільні знайомі і допоможе знайти?
Відповідь: історія нашого форуму... Уко, моб. Дедді можу скидаю в Приват. У мене десь лежать списки лише командирів екіпажів "правого берега". Я знаю, що мого напарника (нічна зміна, район) звали Ілля, ми лише два рази зв"язувалися (типу ти обробиш виклик-твоя територія ? - Ні, я далеко, підхопи ти!) Останній раз бачив Дедді 22.11.06 - проти традицій команда зібрадася не біля кол. Ж.Палацу, а в грузинському кафе. Запрошували ще на грудень - річниця сайту "Майдан", але я в той день якраз повернівся зі Львова - ну... "я сегодня не такой, как вчера. а вчера я был совсем никакой!" - і не дійшов.
Відповідь: історія нашого форуму... Дякую, ми постійно на звязку, вгості одне до одного їздимо Я мала наувазі Бугалтера, можливо мій чоловік його знає. Чи ще хтось зі спільних знайомих по НВ. Бо я особисто окрім Дедді нікого не знаю з тої команди.
Відповідь: історія нашого форуму... Бухгалтер контактував із командою тільки в ніч патрулювання. Потім кілька разів пили пиво (наша четвірка) і все. А з двома іншими членами екіпажу - біологом Володимиром (він більше тусувався серед активістів) і програмістом Олександром зустрічаємося в певні дати. Задум Дедді, сам принцип організації були геніальними. Тепер різне чмо любить запитувати "а що ви з цього мали" ? Відповідаю - розхитану ходову частину, нерви, спалений бензин. Проте можна сказати "ми зробили все, що залежало від нас".