Історія мого навернення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 бер 2007.

1. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Відповідь: Історія мого навернення

Минулого серпня моя подруга виходила заміж. Навчання в церкві проходили десь січень-лютий. Після кожного з тих навчання я бачила зміни в ній кардинальні - такі глибокі роздуми про відповідальність,яку несе кожен,хто вступає в подружжя. На останнє їх заняття потрібно було прийти з дружкою і дружбою. Лекцію вів священик-монах. Настільки була невимушена атмосфера, без пафосу, але так мудро. Аж мурашки по шкірі. В той час в мене якраз був період внутрішньої боротьби за себе. Цей стан я би пояснила так: коли людину,яка не вміє плавати, тримати у воді на глибині,але в один момент впустити - вона починає борсатися, відчуття, коли не можеш триматися ні за що і не відчуваєш ногами дня - це жахливо. І мені тоді було жахливо.
    Через кілька днів пішла до того священика на сповідь. Прочекала кілька годин - бо то був Великий піст. І вперше після сповіді відчула, що мені дійсно на душі стало світло. Зі мною була подруга,казала, що я сповідалась десь більше півгодини,а мені часу взагалі не було відчутно. Знайшла рівновагу і дякую за то Богу.

• Подобається Подобається x 17
  2. JaguaR

JaguaR щасливий

Що ж я можу сказати; можу лише усміхнутися і сказати Слава БОГУ!
    Мені БОГ все дав у подарунок: і віру, і СВОЮ Любов, і надіюся на спасіння у подарунок. Я знаю, що ніколи б цього не заслужив. І Миха також зрозумів, бо переживав це багато разів. Мих мав на увазі повернення. Це буває тоді, коли дуже далеко відходиш від БОГА, тоді навіть бувають муки через це. Так воно і є: "навернення на менш, ніж 180 градусів" -- повернення.
    Не погоджуся з Вами, Лілю, що якість краще за кількість, бо в такому випадку багато хто з тут присутніх був би відсутній.
    Зате Ваш лист про навернення... Так, він чудовий... Але я тохи стидаюся, що розпинав ХРИСТА, що стояв там, на Голгофті, з молотком, що заносив його над гвіздком, що... Ех, достатньо...
    Ну, дуже вдячний за цю тему.

• Подобається Подобається x 4
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і це раз і назавжди вбереже від зради, обману, розлучення?...
    чи це певне піднесення, бо люди просто одружуються і кожен елемент цього дійства просто додає шарму чи емоцій?

4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

це момент певного піднесення
    елементарна психологія ...якщо її можна назвати елементарною

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

найелементарніша, якщо можна використовувати такий ступінь порівняння.... [​IMG]

6. JaguaR

JaguaR щасливий

Під час шлюбу БОГ дає благословення, але не обмежує Вашу свободу, тому все, що відбувається з вашим життям у шлюбі залежить від Вас, а БОГ дає підтримку на добро.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог ніколи не обмежує нашу свободу.

8. JaguaR

JaguaR щасливий

100% згідний.

а де твій аватар? :)