Капєц. Хляю уролєсан з кавою. І сигаретою. Для того мусів вистояти годину. В срєдоточії хорих,імєнуємой ОЧИРІДЬ.
Розповсюджена брехня! Почитайте З А К О Н У К Р А Ї Н И Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту "16) вояки Української повстанчої армії, які брали участь у бойових діях проти німецько-фашистських загарбників на тимчасово окупованій території України в 1941-1944 роках, які не вчинили злочинів проти миру і людства та реабілітовані відповідно до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні" ( 962-12 );"
у історії немає умовного нахилу. Справжні причини розколу радянського союзу занадто далекі від такої дрібноти, як упа і т.д.
Да бросьте Вы! Никакого отношения воины УПА, а тем более ЗУНР, к появлению независимого государства Украина не имеют! Ни-ка-ко-го! Их можно чтить как людей, борющихся за независимость. Но они проиграли. Вчистую. Украина возникла не благодаря им.
та да "нікакого" Не було б УСС, ЗУНР, УГА, не було б західноукраїнського питання на паризькій конференції, не було б західноукраїнських партій в міжвоєнній Польщі, не було б приєднання ЗУ до УССР Не було б Карпатської України, скоріше за все не було б Закарпаття у складі УССР Не було б УНР, Директорії, - не було б самого УССР, українізації 30-х ну і відповідно незалежної України. Все взаємопов"язано. ---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- Нарахунок УПА? Важко сказати Якби не було б на заході збройної боротьби 40-х 50-х, в 1991 Україна всерівно стала б незалежною. Але скоріше за все комуністична більшість в нас була б в парламенті ще тривалий час. Ну і дисидентів було б менше.
Ще питання - чи в 1991, а чи на парканадцять років пізніше. І ще - можливості навіть такої нелюдської системи не були безмежні. Радше за все, завдяки зайнятості суттєвої частини енкавеесників на Західній Україні, деінде когось не розстріляли, не посадили, не затравили. Можливо, навіть не в Україні, а в тій же Росії.
Чудний чоловік Степанич.Я-го дуже люблю...Він має в задниці,то все,як то було в 2-й Світовій війні! Головне жеби костюмчик...мундур (по-нашому) ладно сидів на службах,які так і сунуть,як сморід за військом до нового реставрованого СССРу...А не вийде,ну то шо...Работать нада при любій системі,шо нє? Он вже почали...pаботать! http://www.pravda.com.ua/articles/2011/03/22/6041516/ Катрен [#99] для "байдалів стєпановичєй" ___________________________________________ Самі ж своїx розвішувать будEте Душити,плакать й скреготіть, Й звільнятися від того флуду, Й того ж самого ще xотіть. Така вже нелюдська натура В НКВД і КГБ, Зробити зло спочатку здуру , Ще й потім звинуватити...Тебе. Мій праведний народе України, Ну що порадить можу я: -Іди до Правди без зупину, Й вір в Бога,як в Поводиря. Який вкраїнцеві опора, І брат,і сестра, і жона... На шляx справедливий направить І дасть на дорогу вина. Негіднику вкаже помилки, Й не дасть,щоб відбувсь самосуд, А вкаже на суд справедливий, На дерево...або під суд. Померзлиx без газу Він сонцем пригріє, В час тяжкий дасть Краю зерна... За Те,що боровся і вірив у Правду - Віддячить Йому Він сповна! ( Юрко НOТOЦO ) 17 липня 2006 р. Аплодисментoв НЭ НАДА!
Якшо порівняти людські втрати, то лузери воювали якраз під червоними прапорами. З офіцерського штрафбату, в якому був мій дід, вижило меньше 10%.
тим більше подвиг народу, який переміг всупереч нелюдским втратам! Народ, який воював з наймогутнішою армією в світі! а з ким воювало ваше упа ? З вчителями та головами колгоспів? А кого вони перемогли? Ви порівнюєте речі, які порівнювати в принципі не можливо!
УПА не воювалО, а воювалА. Мову підівчіть. Воювала Українська повстанська армія одночасно і з тією і з найбільш підготовленою та найкраще озброєною частиною армії, яка перемогла ту "наймогутнішу армію в світі".
Ага. Ви ще згадайте керівну роль комуністичної партії. Доречі такі нелюдські втрати могли бути й могли бути в лузерів, які не вміли воювати (вибачте за каламбур) Народ, який під керівницьтвом Сталіна розпорчав другу світову війну, та потім розсьорбував ії наслідки на протязі п'яти років., а потім ще років п'ятнадцять відбудовував "народне" господарсьтво. Та так відбудував, що через 30 років знову опинився в дупі Питання: хто лузери? УПА, якщо Вам досі невідомо, воювала за незалежність України, але сили були занадто нерівні. Слава героям!
не УПА, а упа, не вам мене вчити Облиште ви свій фолькльор! У вас одна відмазка: комуняки знищили всі докази славного геройства упа. Але переконливості вашим хфантазіям це не додає. не народ, а керівництво, це по-перше. А по-друге це вам не подобається що львівщина була приєднана до України?
не упа а УПА, так як це абревіатура і власна назва ну і про "лузерів" Куме, а Третій Рейх є? Немає А може Радянсьткий Союз є? Та ні, і його немає А Україна є? Є Ну то вип"ємо за УПА - переможця у другій світовій війні
Та виїдьте хоч раз за межі Львова. Поспілкуйтеся з людьми, які це бачили на власні очі. Подивіться на могили вояків УПА, які загинули тут, на Львівщині, у 43-му році. Оскільки бачу, що з історією у вас не все гаразд, нагадаю, радянської армії тут в цей час не було. Я от буквально недавно був на горі Діл у Старосамбірському районі. Там ще є люди, які ховали 43 курсантів підстаршинської школи УПА в Недільній, які загинули, поклавши майже триста німців, а ще понад тисячу змусивши відступити. Таких могил на Львівщині - вистачає. Навіть тих, які за Союзу рівняли з землею, а люди все одно знаходили спосіб їх позначати і потім ставити хрести. Часом треба вилазити з рунету і оглядатися довкола себе...