Розійтися. По-чєловєчєскі. По цивілізованому. Згідний, відразу не буде манна з неба падати. Але ви не будете вибирати януковичів з гопотою. Щоб насолити українцям. І Захід почне шукати нормальних політиків. Я не вірю, що в обох частинах України нема розумних людей. Є, але для того щоб вони проявилися потрібні нормальні умови. При теперішній ситуації коли бал правлять гопота і кримінал апріорі виходу бути не може.
Не в России конечно. Просто уважают и считаются с сильными или равными партнерами, слабых давят и используют. Так жизнь устроена.
Похоже. Эту информацию я встречал и ранее. Но не воспринимал ее как факт. Спасибо Вам, пришлось заняться этим вопросом в плотную... Это эдинственное упоминание об швейцарских банках в двухтомнике "Нюрнбергский процесс: Сборник материалов." 1954 года. Ни об ОУН, ни о Бандере в книге упоминаний нет... Указаный сборник 1952-го года я не нашел. Но как указано в аннотации к изданию, этот сборник издан на основе Сборника 1951-1952 гг. Продолжаю поиски. Если можете помочь, буду признателен.
Невже важко зрозуміти,що найбільшим пріорітетом для УПА було - боротьба з совєцьким режимом. Це було завданням ще УВО Володимир В'ятрович А щодо німців... Історики: УПА не співпрацювала з гітлерівцями
Навряд. Бо ніде цього немає ( навіть в бібліотеку сходив вчора бо в мережі за пару годин пошуку -нуль ) Але залишок залишився, нє?
Теж безпідставне твердження. І знайщли в бібліотеці згаданий Збірник 1952-го року? Нє. Я давно знаю, що большевісти і націоналісти - два чобота валянок. Тому навіть не дивуюсь вигадкам одних чи інших.
правила ОУН: поляк- смерть, еврей - смерть, ребенок председателя - смерть! В интернете появился новый архив, касающийся документов ОУН-УПА. Електронний архів українського визвольного руху - http://avr.org.ua/ Проект здійснюється Центром досліджень визвольного руху спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка. Среди кучи идеологического мусора встречаются очень интересные документы - такие как Ликвидационные листы ОУН. И вот по этим листам проходит годовалый ребенок (!!!), чья вина состояла в том, что его отец был председателем сельсовета. Кстати этого отца с матерью убили... как и второго ребенка, которому было 3 года (!!!). А еще, те нелюди, которых вы нынче записываете в герои, убивали за то, что .... поляк, жид или жена милиционера! Для тех кто сомневается прямая ссылка на архив:
То з чого видно? Але Виклали, не приховали....Не так як в вас "Фальсифікація історії на користь Російської Федерації"
Нагадую назву теми І повторю для тих,хто в танку (без жидів, москалів і КГБ-істів) Особливо для тих,в кого на аватарці совдепівський катюга і і вбивця Судоплатов.
Что, правда глаза колет? ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- Факты? Документы?
Повторюю назву теми І уточнюю:без плюгавих кагебістів. Погугліть. Про того шакала достатньо в інтернеті. Навіть совдеп того ката засудив.
Вбивство дітей не є нормальним і є прямим порушенням наказу СБ ОУН. ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ СБ ОУН (С. БАНДЕРИ) ПРО СТРУКТУРУ ТА МЕТОДИ РОБОТИ РАДЯНСЬКИХ СПЕЦСЛУЖБ І БОРОТЬБУ З НИМИ Жовтень 1944 р Карати лише тих, що були не дуже поважно заангажовані. (Вішати явних сексотів, істрєбітєлєй, тих, що ліквідовуємо без допитів). Користуємо: НКГБ не знає, що ми можемо зробити. Найменше примінювання – арешт (прикривати відділом, боївкою, дати змогу їм писати по два-три листи – НКГБ буде вважати, що їх агент живе, працює в боївці, відділі, і буде чекати від них цінної інформації. Не буде в тому часі вербувати нового агента. Хай ставлять про нашу роботу гіпотези). Цих агентів ліквідується натихо. Ходить про те, щоби не деморалізувати людей. За агентурну роботу караємо лише того, хто провинився. Не вільно карати на смерть родини – ліквідацію дітей будемо карати на смерть без реабілітації (не хоче битися, а б’є слабших – це бандитизм). Можна заборонити здіймати повішаного. Можна написати, за що вішаємо,приміром, за зраду і т.д. Треба також повідомляти родину, що їх за те, щобатько, син, муж чи брат був агентом, не караємо – можуть спокійно жити іпрацювати – як підуть його слідами, то знищимо їх; http://histans.com/LiberUA/978-966-02-5683-5/978-966-02-5683-5.pdf (стор.118) А щодо інших персонажів то там чітко вказана причина їх ліквідації. Вбили не тому, що жид а тому, що С/О секретний освідомітель. Придушили не тому, що поляк а явний вислужник.
Угу. Як то - дочка Малушки, жінка Кончіра, жид, жінка Михайла... Хлоркою, хлоркою... Або перекисом... В кого там діди в ОУН були? Щот там розказували, правда, ні?
Мій дід загинув в бою з тою нечистю. Але з розповідей знаю,що СБ пріоритетно Бо й кулі на таких шкода було.
Ну а заодно, щоби не чекати поки подоросдішають, і діток-немовлят. Їх взагалі об одвірок можна. Навіть шнурок не потрібен...