Давайте я теж хочу посміятися ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ---------- Це ви москалів запитайтеся вони ж її роблять. Гауптман? Ви найшли військову книжку Шухевича,чи може сотник?
Ясно. Про Степана Бандеру,про спецбоївки енкаведе,про меморіали в пам"ять загиблим упівцям тут не місце. Ну,тоді,Василю,вперед. Про факти не забудьте.
Ні, схоже, Вам не зрозуміло. Можна про Степана Бандеру і про діяльність ОУН, можна про меморіали. Тільки без міксу з спецбоївками, "совєцкими тварюками" ітд. Чи Ви все тільки через призму совєцких тварюк вмієте розглядати?
А були ще стрибки. Яничари. Запроданці,яких просто вішали. А,що,совків не можна тварюками називати? Ага...дійсно...це образа. Для тварюк. Совки це гірше. Уступаю місце Василю. Правдомовному.
Ромку, що ти верзеш? Нам Василь такий же кумпель, як тобі Спіка. Я розумію, що життя не мед, але дозуй троха ту свою жовч
То оцим дописам тут не місце? І,якщо я назву совдепівських тварюк доблєсними воїнами НКВС,то вони перестануть від того бути совдепівськими тварюками?
Нехай в цій темі пише Василь. В нього достатньо ненависті до ОУН-УПА. Можна ще комуняків запросити. Я тут більше ні ногою.
ОУН, УПа нищили ту червону сволоч НКВС, що вбивала і катувала людей.. і правильно робили... А хто ричит слава КПСС той такий самий вбивця і загарбник...
Це офтоп в тій темі. Анновн вважає,що Левандівка не такою її хотів бачити. Все в офтоп. І про спецбоївки,і про Степана Бандеру. Офтоп.
Бандеру освободили, если правильно помню, в сентябре 1944-го. То есть разобрались? А что с этим делать: Бандера еще «в 1940 г., получив от абвера большую сумму денег для финансирования оуновского подполья......., пытался их присвоить и перевел в один из швейцарских банков» (Нюрнбергский процесс. Сборник документов, М., 1952, с. 96—101).... Пропаганда? Непохоже. Я не верю в то, что у Шухевича было два креста от фюрера. Это полная ерунда. Был всего-то, один. Обычный "крестик". Кук о нём проговорился. Кстати, у меня приятель, в детстве, в Северной Лице нашёл целую коробку таких погремушек. "Награждал" им всех подряд. До сих пор жалеет! Представляете, сколько ЭТО сейчас стоит. Может и Шухевич нашёл?
Німці фінансували і Бланка. І весь той переворот,що жовтневий. Для того,щоб розвалити російську армію. Це їм вдалось. А те,що українські націоналісти шукали підтримку в німців - це ж природно. Бо в боротьбі з совдепівською мраззю,любий союзник добрий. Тварюк треба було знищити до останнього. Шкода,що німцям не вдалось знищити комуністичну бидлоту. ФІЗИЧНО. Якби Шухевич одержав "ордєн красного знамєні",оце дійсно була б ганьба Котов,тут ми спільної мови не знайдем. Бо найбільше в світі я ненавиджу совдепівське багно,з якого,внаслідок смердячої пабєди ніяк не вибереться Україна. Внаслідоок якої мільйони приречені на смерть. Євген Дудар
То-то и оно, что давно всем известно, кому и кто что давал. Ленин и Бандера в одной кассе получали. И Шухевич мог получить "Красного Знамени", но не успел))) Кстати, могу вам открыть "неизвестную страницу" ваших героев. Очевидно Вы ничего не слышали о "восстании под проводом" в нижне Колымских лагерях 47-го. А ещё я Вам могу поведать, о чём шла речь на ужине в Капитолии, в один прекрасный вечер, августа 2000-го. Так что с "Бланком" - это в первый класс)) Но вы на черном пути: мифы надо подпитывать новыми мифами.
Котов,оце лиш Василь може назвати фальшивкою і міфом. Але це реальність. І для мене дуже болюча тема. Це наслідок отої смердячої пабєди. Недавно побував в Німеччині. Совдепії туди - як до неба рачки.
НАМ уже и до Вьетнама не допрыгнуть. Сколько долгов на декабрь 2012? $64 млрд с хвостом. Чем отдавать будем? Или опять Россия заплатит? Всегда проще питаться плодами чужого огорода. Так что, кто хотел жить в "нормальной" стране, тот давно уехал. Я понимаю что УПА ваша "больная тема". Но она и наша больная. И для Польши она больная. И для евреев больная. Потому что своих, эти "герои", набили гораздо больше, чем хохлов из НКВД. Я не знаю, что сделать для того, чтобы на Украине жили по-человечески. Но поверьте, не в России дело. У меня только один вариант ответа: Место тут такое. Вы думаете ад под землёй? Не-а... вот и лижем сковородки.)))