Коли ми почєли туди хтіти, там було не в приклад добре і гарно. Але нашими темпами туди впаде метеорит, потім життя сі зароде знову і знову пережене нас, а ми все будемо сі "рухати до європейських цінностей". Через демагогію навіть вираз "європейські цінності" вже нічого не значить ні для кого, бо кожен бидлодепутат бовкає про те по черзі по всім каналам за їден вечір.
Чергова ідеологія халявшиків. Купу років тому я вперше почув: нам треба в Європу, хіба не бачиш, як там добре. Ще за союзу чув: у них так чисто на вулицях, у парках, лісах. Тося зробе...
Який він, справжній українець? Ось Вам розвідка: "Правда про походження українців" у 16-му числі "Тижня". Скачав з http://tyzhden.ua/Magazine/238 там справа є посилання.
Українці можуть здобути подвійне громадянство тільки в тих країнах, при набутті громадянства котрих не вимагається довідка про те, що вони позбулись попереднього. Маєте конкретний приклад?
Гадаєте я про Вас? Не гадайте... ---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ---------- Абсолютно з Вами згідний. Тому краще мовчіть. Бо... Набути громадянство України має право громадянин іншої держави тільки при припиненні громадянства тієї держави. А от громадянину України не заборонено, тобто не протизаконно, набуття громадянства іншої країни. Забрали паспорти за Законом. Необхідно було набути громадянство України, а потім ще й громадянство США.
Не гадаю, питаю. Справа в тому, що чеське і українське законодавства виключають навзаєм подвійне громадянство, крім випадку дітей народжених у змішаних сім’ях. Тож або Ви це з пилу з жару вигадали, або Вам збрехали.
Але виключають... Треба бути знайомим з процесом набуття-позбуття громадянства Чехії. У випадку, котрий Ви навели, процес набуття громадянства передбачає доказ виходу з громадянства українського. Наступного разу обдумуйте прискіпливіше, вигадуйте філігранніше.
Полковнику, я Вам поясню, але перший і останній раз - в зв'язку з тим, що ні Ви, ні ВасМТ можливості перенести діалог у відповідну тему не маєте, це буду робити я. А мені це легше зробити один раз - після його завершення і рішення, куди саме мені його перенести, ніж сувати дописи по темах. Не докучайте більше подібними питаннями, будь ласка.
Шо-то я не видел ваших "минусов" под "шапкокрадом" пана Аксакала или моим "профФесор"... Как-то выборочно ставите - отсюда и удивление...
Ні, вважають та ще і ЯК! Якщо скажете, що не Росія можна і у пику отримати... Просто є Урал, є Кубань, є Чернозеземмя, є Сибір тощо, а Росія - це центр, ну ТАК називають, історічно склалося.
По сути и по аналогии ЦФО можно назвать "Малой Россией". Правда, тогда все местные (цфо-шные) закомплексованные невежды начнут обижаться
А ще.... важкохворих і поранених бійців, а також медсестер Українського Червоного Хреста чекісти по звірячому закатовували, трупи вішали на придорожніх стовпах або кидали на вулицю, забороняючи населенню їх хоронити і змушували людей переїздити через них підводами.Дівчатам-зв'язковим УПА чекісти часто влаштовували "червоні чобітки": садили босими ногами в киплячу воду і тримали півгодини, а потім вивозили в ліс і кидали. Більшість з оцих дівчат вмирали у нелюдських муках. А ще була практика прилюдних катувань. На площу зганяли місцевих жителів, приводять заарештованих, звичайно, важкопоранених бійців УПА і на очах у всіх влаштовують варварське катування. Були випадки, що люди, яких змушували дивитись на ці криваві оргії, божеволіли. Олександр Довженко згадував у своєму щоденнику розмову з одним чекістом В Теребовлі є стіна,де звалювали закатованих бандерівців,а потім зганяли мешканців дивитися на трупи. Які не забирали по кілька днів. Зараз там меморіальна дошка. В Дарахов(де я виріс)і є таке місце. В Струсові була пересильна тюрма. Після війни там тримали полонених бандерівців. Прямо за колючим дротом.Поранених,впереміжку з вбитими... Без їжі,без води.без медицинської допомоги.... Пам’ятаю розповіді п.Марії Болещак з Теребовлі(вона була зв’язковою УПА),яка вижила після того, НКВДисти закопали її і кілька десятків дівчат по шию в землю. Вона була паралізована довгі роки... От ще...спогади... А смерть їх безсмертям зустріла Таких свідчень тисячі.... ---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------