Истинные украинцы шокированы предательством Януковича ?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Остап, 27 тра 2010.

?

Истинные украинцы шокированы предательством Януковича ?

Голосування закрито 17 лис 2015.
  1. да

88,9%
  2. нет

0 голосів
    0,0%
  3. где я?

11,1%
  1. Luna

Luna Guest

Или - уши по самые лапы, тоже сойдет))

2. spice

spice Дуже важлива персона

Сам п"ю, сам гуляю, сам стелю та сам лягаю... Сам! :rolleyes::))

3. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Та то в нас такий безвинний вираз є,з якого починається брутальність...А щоб тебе крива качка копнула в задницю,дзяде кальварійський,нензо францувата,холєро ясна,т.п.
    А це по-темі обговорення.

Краса йде рятувати...Україну!

4. Luna

Luna Guest

Блин, я переспорю ВСЕХ))) Украинские ругательства есть)))))

5. spice

spice Дуже важлива персона

Канешно есть! Один шедевр украинской дипломатии, писанный турецкому султану, чего стоит!

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

лайка і матюки -- це різні речі...
    це в росіян може воно одне і те саме? ;)

7. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А можно мне их :o в личку написать? А то, как-то я их не очень знаю:o

8. Вуйко Стефко

[​IMG] [​IMG]

Віктор Янукович не сподобався "проплаченому" Львову
    - Вікторе Федоровичу, - звернувся пан Єрмілов після довгої промови про необхідність впровадження енергозберігаючих технологій, - ми втратили одне джерело фінансування. Це близько трьох мільярдів гривень...
    - Що значить втратили? Де ці гроші?
    - Ну, вони були...
    - Почекайте, ви вийшли говорити - говоріть вже прямо! - не витримував президент.
    - Та кажи вже! Де бабки?! Хто вкрав? - вигукнув з місця губернатор Тернопільської області Ярослав Сухий. Янукович кинув очима в бік колишнього депутата і непомітно усміхнувся.
    Захистити Сергія Єрмілова взявся Сергій Тігіпко.
    - Віктор Федорович, це були "зелені гроші", виділені на енергозбереження, які через Держказначейство були... були використані не за призначенням!
    - О! Я ж кажу - вкрали бабки! Немає грошей! Тепер - хто вкрав? - знову крикнув губернатор Тернопільської області...
    Але до розборок з прізвищами справа не дійшла. Хто мався на увазі, було зрозуміло і так.
    http://www.pravda.com.ua/articles/2010/05/28/5084796/

9. Вуйко Стефко

Тих,що знають дорогу до банку,бага-а-ато...Тьфу ти, дорогу для України, хотів сказати!

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я считаю что у Яныга одна задача, - развалить и уничтожить Украину, как государство. На радость Вове Путину, которому категорически необходимо кого-то мочить в сортире или тешить имперские восторги любой ценой, главное что бы его подданые меньше думали о том, почему в самой богатой стране мира такой низкий уровень жизни.

Януковичу глубоко нас..ть на Украину. Ему, как и его электорату, главное - вовремя пожрать и справить естественные надобности, а то что будет завтра или вообще, в будущем со страной и народом, - на это наплевать. Он как был маргинальным люмпеном, так им и остался.

Печально.

11. olegp

olegp миється в бані

ну, с Украиной понятно, а как Вы считаете, Янук действует в интересах Донбасса или нет?:yahoo:

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та якого ще донбасу?
    тільки в інтересах самого себе та своїх ... сотоваришів.

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Он действует в интересах товарища Путина. Донбасс отдыхает в сторонке, он своё дело сделал и больше не представляет ценности.:pardon:

14. olegp

olegp миється в бані

а что он сделал в интересах товарища Путина, кРоме ЧФ?

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Привёл к власти Янука, который вплотную займётся развалом Украины и соответственно Донбасса. ЧФ, это так, - разминка красненьким перед глубоким и унылым запоем.

16. olegp

olegp миється в бані

Я как раз про Янука и спрашивал,а что он,Янук, сделал в интересах товарища Путина, кРоме ЧФ
    и на сколько частей презюмируется делить Донбасс?
    а)по Януку, в) по Путину?:))

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Уточніть в якому напрямку. 1.Економічному.
    2.політичному.

Нмає чого ділити. Ставлення самих донбасян до свого краю і є яскравим свідченням цього. Вони його ненавидять. Саме донбасяни розбігаються із своєї землі обєтованной, а прибувши на нове місце мешкання (переважно в центральні області, і начебто тимчасово за службовою чи робочою необхідністю) назад на малу родіну хрен витуриш і навіть на свята та вихідні категорично відмовляються повертатись, наче боючись, що прийдеться в рідному донбасі жити до скінчання віку. Янукович це знає, а путін ... невідомо.
    Коротше кажучі, донбас це геморой який не потрібен нікому. Ні за економічним потенціалом (допотопні заводи іржаві, вугілля яке залягає на немислимих глибинах і є вкрай збитковим) ні за людським (публіка здебільшого асоціальна. Малокультурна і з епідемію соціальних хвороб від алкоголізму та наркоманії, до безпритульности дітей) При розподілі цей регіон очікує доля придністров"я, тільки в більш гіршому вигляді. Тоб то україна від нього звільниться, а московія його не присоїдинить ні за що.
    Путіну донбас потрібен саме в складі України, як тягар нереформуємий і постійне джерело соціальної та міжнаціональної напруги саме в Україні, яким легко маніпулювати та грати на їх совкових почуттях, при цьому на його фоні виглядати для своїх внутрішніх потреб як реформатор та модернізатор московщини. Донбас це міні ссср поза межами московії, як негативний приклад деградації у сусіда, при чому зі своїми міні татарстанами, чечнями і прочим паскудством в одному котлі.

18. kertis

kertis миється в бані

после того как его раскрыли, ТС Остап сразу же свали с темы и форума. Оту-ж да. Уж уж...

19. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Не знаю хто такі справжні українці, але те, що робить Яник інакше як блюзнірство не назвеш, він підписує папери і не знаєш що ще завтра здадуть в Україні, він теж не знає, просто підписує все те, де написано: "здаю все".

20. Остап

Остап Active Member

Посмотрел я дискуссию и согласен с патритами Украины-Янукович хочет развалить Украину.

а де твій аватар? :)