То може йому сто євро на квиток додому перерахувати, як львівський колєга не взмозі? Ше не доробився на воді в кульочках, шо зробиш.
То він хоче повернутися, чи нє? Як хоче - то які там нафік кордони. Або пиши просто нормально, а то починаєш викручуватись.
Це оффтоп. ....Mexico vs. Spain. Мексіка майже неневидить Iспанію... I зараз економічно набагато краще стоїть. За іспанський прапор на футболці можна дісти (в БУКВАЛЬНОМУ змісті ) в голову в Канкуні чи Пуерто Ваярта.
Я про економіку говорю. Мексіка входить в G20 економік світу. Іспанія не входить. 80% всіх автомобілів що їздить по дорогах Північної Америки - зроблені в Мексиці. Це і з американського , і з японського і з німецького автопрому. Іспанія більш культурніша і "планка " бідних в Іспанії стоїть вище ніж в Мексиці. Тобто , бідний в Іспанії є багатіший ніж в Мексиці, бо краще соціально захищений.Напевно це вимога ЄС.
Думаю, Г20 не по суто економічним критеріям рахують, а по населенню, загальному впливу, території і таке інше... Кацапи, приміром, явно не по економіці в Г7 були, їм і до Г30 далеко. Не знаю, Мексика краща, звичайно, ніж Нікаругуа, Беліз чи Гондурас там, але тоже далеко не мед.
Звичайно що не мед. Соціального захисту майже не має. Кримінал сильний. Бідні тисячами валять до США на роботу , хто яку дістане - від роботи на полі до будови.Це з центральних районів переважно. Тихоокенаське і Карібське узбережя живе краще , бо там багато туристів. Люди з професіями лікарів , вчителів , військові , інженери нікуда на заробітки не їдуть , бо зарплати їхні високі і рівень життя теж. Для Гондурасу , Нікарагуа , Белізу ...., Мексика- як для заробітчанина з України - Польща. (А далі США , ну то вже як Німеччина , чи Англія).
Гостив у товариша в Барселоні, я був у захваті. Готичний квартал, вечірня рамбла, багато цікавих музеїв. Навіть іспанську захотілось вивчити.