Барселона дуже класна, шкода що віднедавна вхід у Парк Гуеля платний http://www.parkguell.cat Ще радять Малагу і околиці.
Я був в Барселоні,це місто мрій,гарна архітектура,Гауді потрібно віддати належне.+ дуже хороші і привітні люди,ціни як всюди,європейські
Май - время зеленого горошка в Стране Басков и Наварре. Планируя своё путешествие в Эускади, не забудьте включить в свои гастрономические впечатления одно из блюд этой майской королевы стола! Если Вас заинтересовало, пишите в личку
Рекомендую відвідати Галісію, дуже красива місцина, тим паче що зараз по всій Іспанії йде збір урожаю спаржі можете взяти участь в ярмарках
Перебуваючи в Наваррі, нас запросили відвідати приватный винний льох, дуже вишукано та професійно оснащений
кухня наверное самое ужасное что есть в Испании т.к. почти в каждом ресторане меню в основном состоит из риса и морепродуктов, у них там это национальное блюдо. Отдыхали с мужем в прошлом году в конце июля в Барселоне, в целом всем понравилось кроме еды и жары под +39. В Мадрид по пути заезжали на 1 день, с Барселоной вообще не сравнится по архитектуре. В Валенсии еще более-менее инфраструктура для отдыха, знакомые были в 2011 году
Спiвчуваю вам за таку невдалу подорож, та пропоную вIдвIдати Пiвнiч, хочаб Сантандер та околицi , там все по iншому, краще
Ми до Мюнхена їхали стопом, а звідти літаком. Пощастило дешево на Майорку полетіти туди й назад. Вчасно зайшли на сайт лоукосту. На острові дуже сподобалося, море ніжне-ніжне.
мій товариш вже 8 років на південному березі іспанського середньоземноморя... немає грошей повернутися, віза вже сі скінчила давно...
виросли разом, я його собі не обирав. А що робити? Така доля у нього. Не думаю, що йому там дуже добре.