Вибачайте за закінчення в назвах - не знаю як вони правильно читаються А, додам кілька лінків по житлу www.airbnb.com - на підселення в квартири з власниками (зате дешево) www.spain-holiday.com www.homelidays.com (рекомендую!) Ну і як без букінгу.ком
На Барселону один день мало. Там же й архітектура Гауді (обєкти, до речі, розкидані по місту, так що їх огляд займає багато часу), і музей Пікасо, і Морський музей, а якщо з дітьми - то обовязково в Музей науки (Cosmo Caixa) - там просто фантастично. Ну і вздовж моря і по Рамблі погуляти... Окрім того, ви будете недалеко від Фігереса, а там - Музей Далі. Гріх не поїхати. http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ---------- Місто казкове, та й у Мадриді є що подивитися, але людина хотіла на море
Знаю Парк Гуель - програма мінімум. Ну просто організм потребує пасивного відпочинку, тому не хочу переобтяжувати його. Але була в мене ідея два останні дні провести не на морі, а в Барселоні.. Зрештою, поки житло не заброньоване, ще все можливо.
Насправді Парк Гуель - найменш цікавий, як на мене, з обєктів Гауді, ще й віддалений. Собор Саграда Фаміліа набагато більше вражає, але теж не в центрі. Якщо мало часу - треба йти в один з будинків у центрі: Каса Батльо чи Педрера. Там ще й цікаві екскурсії всередині, можна зрозуміти, до чого ця вся фантасмагорія. І я б радив розбити Барселону на два дні не поспіль. Втратите зайву годину на дорозі, але з точки зору емоцій буде цікавіше. Ще класна штука - співочий фонтан. Але він не кожен день працює, варто пошукати графік.
Так, не згадала, але то маст-сі теж. Bambook, а ще таке питання (це у випадку, якщо Ви летіли так як я буду - Ryanair'ом): Ви брали багаж? Чи тільки ручну клажу? Думаємо, чи варто брати велику торбу - якщо ні, то економія 300 грн в два боки.
Це залежить від ваших потреб Ми великої кількості одежі не тягаємо, тому зазвичай беремо багаж лише на зворотній рейс - для сувенірів і подарунків. Хоча тепер у нас маленький - то хто зна, як наступні рази буде...
Так-то так, я теж думала в один бік брати - назад, але тоді валізку там купувати чи клітчату торбу з собою брати? Ще таке питання є. Чи бронював хтось на букінгу на недіючу картку (заблоковану, без грошей) або картку, видану не на того, хто бронює (тобто скористатися чужою)? Чи перевіряється це? Я читала, що якщо бронювати, то гроші можуть підвиснути на ній (типу резерв) і висіти довгенько. Не хотілось би, бо рух коштів по картці потрібен.
Дякую! Треба розглянути цей варіант А то ми більше до Барселони схилялися ---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- 1600 грн. на 2 особи? Нічого собі! Це за скільки часу до вильоту? А то в турфірмах інші ціни кажуть
Я просто робив - в одну з двох сумок клав рюкзак. Потім одна сумка йшла в багаж, а рюкзак - у ручну... ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ---------- Не забронюєте. Можна.
Так, 2 особи, в обидва боки. В тур-фірмах, напевно, не на лоу-кости ціни кажуть Бронювали менше, ніж за 2 місяці. Звичайно, хто хоче літати з суперкомфортом, то не дешевими авіалініями треба, але мені важливо, щоб бюджетно, тому так. Спочатку хотіла на Родос, але саме ціна на літак мене зупинила. Ну і пересадки плюс
Інші переказували... На власному досвіді не переконалася ще ) Якщо Ви багато раз літали і все ок, то це добре, обнадіює
мені теж дуже хотілось побачити такі дива, але не знаю мову (а ви подорожуєте, як з мовою? то думаю краще з групою, ще не визначилась, але безбека пер за все ( Страхування під час перебування за кордоном, це продумала
Чому Коста Брава? Я був років 6 тому, вона навпаки сама дешева була, там через це і відвисають вихідці з СРСР. Дорожче на Коста-Дораді і Коста-дель-Соль. Ну Каталонія дійсно сама популярна. Собор в Барселоні (досі будується), архітектура Гауді, готичний квартал величезний. Жирона згадана, там найбільший однонефний храм в Європі, барокова архітектура, також готичні квартали. Музей Сальвадора Далі дуже популярний, не той що в Барселоні, а в якомусь містечку, забув як називається, яйце зверху, він сам його спроектував. Там правда народу битком, не проступитися. ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ---------- Можна в Францію з'їздити на екскурсію, в місто-фортецю Каркасон.
Ми цього червня відпочивали на півдні Іспанії (Costa del Sol). Дуже рекомендую брати машину напрокат відразу в аеропорту і поїздити по регіону (Севілья, Марбейя, Малага)
Власне, мені більше порадили Коста Браву, і в неті читала, що людям більше там чомусь подобається. На рахунок вихідців, які "відвисають", то якби знала, що в нашому містечку стільки "вихідців", ніколи б його не вибрала для відпочинку. Знайомі в той самий час були в маленькому селі біля Жирони, то казали, що самі бельгійці відпочивають. А в мене було таке враження, що я десь в Криму, на пляжі тут і там російська мова, ведуть себе шумно, кричать на дітей, наче в себе вдома. Але що там казати, Іспанія прегарна, сподіваюся, що не останній раз там була!
Ліпше туди їхати взимку. Туристів майже нема, тихо-спокійно, тепло для зими, але не стікає мозок на плечі (с), як влітку ---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ---------- Практично в центрі, метро недалеко. І ще одно - в Барселоні є туристичній автобус, сідаєш, тебе довозять і гарно все росказують. Можна вийти, подивитись, і сісти на наступній. ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- Та купите в аби-якому кітайському магазині ---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ---------- А коли? Якщо ще не пізно - то допоможу тут, чим зможу, свистіть