Ищу друзей

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Alex Petrenko, 8 тра 2012.

1. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Якщо людина не намагається прикидатися кимось іншим, тоді львів"яни це нормально сприймають, а якщо вимахується - ну той реакція відповідна.

То стандартне питання, так вже історично склалося: всьо мусять знати наші, відки дорогий гість сюди приїхав. Ще можуть питати про мету приїзду :).

• Подобається Подобається x 3
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це щоб знати чи переходити на російську
    бо якщо це якісь східняки яким впадло говорити українською, то заради таких на російську ніхто не перейде
    а якщо вже правдивий москаль який української не розуміє, то треба

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzintars

• Подобається Подобається x 1
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Так я прекрасно понимаю, только говорить не хочу чтобы не коверкать язык, практики-то никакой. Кстати и продавцы, и официанты, и просто случайные встречные, с кем пришлось контактировать, на русский не переходили, видно знали, что их понимают.
    Другое дело - друзья. Знали, что моя спутница впервые украинскую речь слышит, говорили по-русски, чтобы понимала.

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

Да я себя москалем тоже как-то не считаю. Ментальность несколько иная. А ник у Вас красивый, по-латышски - янтарь.

5. Dzintars

6. Полковник

Полковник миється в бані

А тут они имеются?

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Из Москвы?
    Боялся?
    А Вы над этим хихикали.
    И индийцы хихикали над начальником из Москвы?
    Вот веселуха!
    А ОН боялся?
    Ну, ну.
    Прикольная сказочка для рагулья.

7. Dzintars

А що тут такого? При нас він говорив, як виходило, -чи то російською, чи то англійською. А на вулиці - ні фіга, хіба американця із себе корчив. Та й ми ж не ржали з нього при ньому, ми тихенько підсміховувалися, - а як він не чув і не бачив - тоді сміялися по-справжньому. Невже Ви не думаєте, шо серед росіян бувають боягузи?
    Зі всіх присутніх начальників пан начальник з Москви був найменшим начальником, головними були американець з індусом, так шо вони могли собі дозволити говорити про нього, шо хочуть.
    А чому б і ні?

8. -

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

- конечно, среди россиян тоже бывают.

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

- есть на то причины :)

9. Alex Petrenko

Alex Petrenko Member

Спасибо большое, а национальная кухня "Львовская" там присутствует, если нет то где можно покушать "по-закарпатски" ?

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Спасибо, обязательно напишу )))

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Ребят, а вы название темы читали? причем тут какая то национальная рознь, москаль не москаль. я думаю для этих выяснений и запугиваний есть другие форумы и общества.

10. - :)

Останнє редагування: 17 тра 2012
  11. kitana

kitana Banned

"по-закарпатски" ? :) в Ужгороді :)

12. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Для мене львівська кухня - це кава)))

13. yasam

yasam Well-Known Member

ну та, тут її всі ложками їдять

14. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

При чому столовими, а не чайними ;)

15. Dzintars

І по темі.
    Теж люблю тут бувати і також рекомендую відвідати, а ще, якщо хтось із приїжджих любить суші, то в нас цілих три японаХати, моя улюблена - на проспекті Свободи. :nyam2:
    Минулого року під час травневої "коломийки" приїжджали мої друзі з Києва і Харкова, то цілий день лазили по місту, і ввечері для вечері їх влаштовував найближчий до гуртожитку бар, - сил не було перебирати. Але поїздкою вони були дуже задоволені, чого і Вам бажаю :)

• Подобається Подобається x 2
  16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тема поступово перетворилася з "шукаю друзів" у "шукаю собутильників" ))

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А навіщо обманювати себе та інших? )

• Подобається Подобається x 2
  18. просто к слову на счет столовых и чайных ложек, была в пригороде Львова в кафе, заказала кофе хотя знаю что от Львовского будет отличаться......ну заказала потому что просто захотелось выпить кружечку кофе.....и мне принесли.....маленькую кофейную чашечку....как говорят во Львове..."філіжаночку" и вместе с чашечкой ложечку, типа для перемешишания......и ложечка не кофейная была, а чайная....то ложечека просто "вощла и вышла" потому что мешать ею было не возможно...диаметр чашечки не позволял....

так что это верно....что Львовяне кофе как біло сказано "їдять" ложками...и большими ложками)))

19. Полковник

Полковник миється в бані

Это Вы что-то не понимаете.
    Вы москалька скорее всего.
    Галичане всё знают и всё понимают, и всё умеют.
    Вы тут про кофе.
    Могу рассказать про подачу текилы в супер-друпер львовском ресторане.
    Промолчу.
    Ибо опять из меня - москаля эти рагули виноватого сделают.

20. простите но я из Украины.
    ну значит мне не дано понять это)

тогда предложение для всех местных...проводите треннинги для туристов на тему "как научиться мешать чайной ложкой в кофейной кружечке".......))))

а де твій аватар? :)