Іракська військова операція офіційно закінчена

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Ворон, 31 сер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Членство в НАТО не виключає, і навіть навпаки, боротьбу з терористами, та руйнування їхніх баз. Турцію закритою країною не назвати. Так само її не можна назвати тиранічною чи агресивною. Турки будують свою країну і захищають її. Мають право.

---------- Додано в 06:57 ---------- Попередній допис був написаний в 06:45 ----------

Хочуть назад Саддама? То нехай ідуть до нього! Треба ще спитати тих, кого він газом потруїв.
    Американці, розбивши Саддама, якраз і втрачали життя своїх громадян за "хом"ячки і кактуси", і не забрали собі ні нафтових, ні газових родовищ. Навпаки, вони просто сприяли відкритому продажу концесій на нафтові та газові розробки. Один з великих проектів виграв, наприклад, російський Газпром, країну походження якого "другом США" не назовеш.

А різня в Іраку зараз тільки тому, що "експортована" американцями демократія відкрила всім ринковий доступ до багатств країни. Раніше цього не було й близько - все було в кулаці Саддама. Але дикарі не вміють співпрацювати одне з одним. Тому й вбивають одне одного, і кожен мріє стати новим Саддамом, хоче мати ВСЕ.
    Більше того, деякі дикуни, емігрувавши на Захід, користуються благами цивілізації, яку вони не здатні і не хотіли збудувати в своїй країні, і тепер навіть на Заході захищають саддамів. :n: :n:

• Подобається Подобається x 3
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

http://news.rambler.ru/7410809/

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

ну виїхали вони вже при амерах-занадто небезпечно стало просто по вулицях ходити.а на рахунок дикунів що не зрозуміли добра американського-амерів ніхто туди не просив і демократії в арабів ніде не було-якущо ви вірите в такий наївняк американців то я сумніваюсь що мета була насадити радості демократії.по всьому світу поганих диктаторів як псів нерізаних але щось ніхто не рятує бідних дикунів якщо випадком шахти з ураном чи нафти нема

• Подобається Подобається x 1
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Біда в тому, що ви читаєте російські ЗМІ, які перекручують, причому приписують ці слова іноземним агенціям. REUTERS нічого не коментували, як це роблять кремлівські ЗМІ, причому стверджують, що це писав REUTERS. Агенція дала прямі слова Гейтса, який дійсно сказав, що твердження про те, що у Саддама була зброя масового знищення (тобто атомна зброя) було результатом неточних розвідданних. І на них базувалося рішення Буша про початок бойових дій, і це, мовляв, "затьмарило" результат війни.

Моя особиста думка - Саддам сам кричав про те, що знищить США атомною зброєю. Що мали робити США? Що будете робити ви, якщо сусід-алкоголік кричатиме, що підірве ваш будинок разом з вашою родиною і дітьми? Коли він демонстративно танцюватиме при всіх в той час, як у вас похорон? Ви проігноруєте, чи підете добре надаєте йому в рило?

Добре, що в Росії, де ЗМІ радісно тикають пальцем в США, "нічого туманного і затьмареного" немає. Ні "Норд-Ост", де потруїли невинних разом з бандитами, ні Беслан, де розстріляли дітей разом з бандитами, ні Чечня взагалі, де загинуло людей більше, ніж при атомному бомбардуванні Нагасакі.

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

Треба щоб загроза явна чи не зовсім наявності ЗМУ була.
    Хоча, нмд, тут Саддам більш заради Тегерану блефовав, а Буш повівся.

Допис DIDIO не бачив коли писав, але нехай буде.

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сербія. Там уран, нафта? Чи що? Тут в Києві я ремонтував автомобіль. Майстер був серб. Він одружився на росіянці і живе в Києві. Працює на СТО.
    Ну і якось все звернулося на війну. Він мав ті самі "аргументи". Я запитав його, чи правда, що Сербія тепер на референдумі прийняла рішення йти в ЄС? "Правда" - каже. "Але ж ЄС складають країни НАТО?" - запитав я. Він розвів руками. Потім я запитав, "чи в Сербії тепер спокійно?" "Так, спокійно" - сказав він. "Значить", відповів я, "виливаючи свою злість на те, що сталося, ви виступаєте проти цього спокою? Ви знову хочете, щоб була війна?" Йому не було чого відповісти.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)