Відповідь: Інтуїція Чули такий вислів: "кожний губренатор прагнув тримати радника - мудрого єврея" ? Я би сказав, що інтуїція найбільш розвинена в євреїв. А саме - відчуття можливої небезпеки (іноді - за два тижні). Причому з віком ця здатність посилюється. НЄ ?
Відповідь: Інтуїція о, може, не зовсім у ту тему питання, але все ж таки: як ви, люди, пояснюєте для себе явище дежа вю??? іноді воно мене бентежить. коли відчуваєш, що до найменших деталей знаєш, що і як буде відбуватись у цій конкретній ситуації декілька наступних секунд, наче ти вже це бачив... у мене так часто буває. найтриваліше - приблизно 1 хвилина. що воно таке? глюк в матриці? Додано через 2 хвилини мабуть, то не інтуіція. мені так здається. підприємницька жила, чуйка - так. скільки вже тільки не понавигадували жартів та не зробили твердих і "стовідсотково вірних" висновків про єврейський народ...
Відповідь: Інтуїція Маюнко, так зване "озаріння" (чи може є більш точний український термін) іноді є наслідком "зміненого стану свідомості". Часто люди отримують певні "сигнали", але не вміють їх "прочитати". У мене таке колись спрацьовувало в "авантюрних" ситуаціях: - екзамени (де були шанси пролетіти), - стан сильної закоханості (де шанси були невисокими), - ситуації, коли можна отримати по голові (і в прямому і в непрямому значенні), а також - у бізнесових розкладах старих часів, в тому числі, коли треба було, пардон, щось вкрасти на соціалістичному підприємстві (хто цим не грішив ?). Буквально "частка душі виходила з тіла і стояла на шухері (або мовою міліцейських протоколів - "спостерігала за обстановкою") для самого себе."
Відповідь: Інтуїція Мені здається що в кожної людини вона(інтуїція)є,незалежно від статі.Навпаки існує окремий вид-жіноча інтуїція яка набагато сильніша ніж чоловіча,і відноситься вона більше до людських взаємин. А взагалі великі говорили,що мужчина це недорозвинута жінка.По своїй природі це дійсно так.Навіть якщо взяти анатомію і фізіологію,то організмові мужчини далеко до організму жінки,взяти хоча б дітородну функцію.Так що не варто дивуватися,якщо у жінок будуть відкривати ще багато можливостей,про які людство і не здогадувалося.
Відповідь: Інтуїція Можна провести грубу аналогію - взаємодія людини із Хроносом (Часом) і поширення інформаційного сигналу в електричному (оптичному) тракті. Ось на малюночку: 1 - інформаційний імпульс без спотворень 2 - імпульс, змінений за рахунок дисперсії (така розмитість фронтів) 3 - імпульс, який "коливається" в часі відносно очікуваного положення (джіттер). В техніці важливо чітко розпізнати, де є нуль, а де - одиниця. Як бачите, на закругленому або нестабільному в часі фронті можуть бути варіанти: перший приймач зреагує на імпульс в один момент часу, другий - в інший момент. Насправді воно не зовсім так, але на мою думку, ця аналогія дозволить трохи в"їхати в тему.
Відповідь: Інтуїція я ніфіга не в"їхала 4 роки на гуманітарному факультеті і всі знання фізики(яку я одна з 6 чоловік на школу обрала здавати на випускних іспитах, і здала на "відмінно") пішли нанівець. от у мене така інтуіція розвинена сильно.
Відповідь: Інтуїція Зовсім просто пояснюю: Ось є якась дуже коротка "подія". Блискавка, постріл і т.п. Насправді кожній події щось "передує" і щось слідує за нею. Це "щось" є дуже тонке, інтенсивність його розмита в часі. І тут справа - хто в який момент вловить. Людина з добрим слухом почує потяг за кілька кілометрів, а "туговуха" людина - ледве встигне зіскочити з рейок. Суть в тому, в який момент слухач зреагує на звук, що поступово збільшується.
Відповідь: Інтуїція дякую.в"їхалатоді згідно з Вашим спостереженням, Борисе, моя інтуіція має великі межі, бо вона охоплює великий шмат ДО певної події у часі. не завжди, звісно, але часто.
Відповідь: Інтуїція ... а коли Ви досить схвильовані або від результату багато чого залежить, так ? Я помітив, що Ви талановита молода леді.
Відповідь: Інтуїція я - маюнка і цим все сказано. інтуіція - так. але не тільки. а дежа вю - ні. воно завжди трапляється непередбачувано.
Відповідь: Інтуїція На даний час кращого заняття, ніж розвиток інтуїції не бачу. Це надзвичайно цікаво, коли спілкуєшся з людиною і відчуваєш, що вона думає. 80 з лишнім відсотків людей, яких я зустрічаю на вулиці, одне говорять, зовсім інше думають і протилежне роблять.
Відповідь: Інтуїція А я тиждень тому довідалася, що моя прабабуся була знахаркою і всі жінки по маминій лінії мають дуже сильну інтуїцію, а одна щодо одної то взагалі, навіть передбачення...
Відповідь: Інтуїція Я часто знаю хто звонить, не глянувши на екран мобілки, або коли думаю про когось, отримую смску або дзвінок. А ще, користуюсь інтуіцією на екзаменах. Ну принамі мені так здається. Отож, тянучи білет беру найперший на який глянула. Тьху тьху, але попадались самі халявні.
Відповідь: Інтуїція я переконався в правдивості одного явища. Якщо Ви згадали про когось, то значить про вас думаює та людина, чи згадала. Наприклад, коли я думаю: тре зателефонувати дружині, але в даний момент не можу... дружина тут як тут - телефонує. І навпаки.
Відповідь: Інтуїція Мені мама те саме сказала нещодавно. Що у мене татів характер, татова мудрість і татова сила. Дякую.
Відповідь: Інтуїція Та я теж, коли сиджу на пиві і дзвонить мобілка, інтуїція мені не зраджує: дзвонить дружина... От з вибором Life інтуїція підвела: дістають безкоштовні дзвінки.